Beste Robotstofzuiger met dweilfunctie 2024

Op zoek naar de beste robotstozfuiger met dweilfunctie van 2024? Bekijk hier een overzicht van de beste dweilrobots die er op dit moment op de markt zijn. Wij hebben voor jou een top 5 gemaakt van de beste robotstofzuigers met een dweilfunctie en hebben gelet op de prijs, oplaadduur, accuduur, zuigkracht en andere functies zoals geschikt voor katten- en hondenharen. Bekijk hier een overzicht van de top 5 beste robotstofzuigers met dweilfunctie 2024!
beste robotstofzuiger met dweilfunctie 2021 / 2022 dweilrobot 2021
1

Blaupunkt Bluebot XBOOST BPK-VCBB1XB

Blaupunkt
Pluspunten
 • Beste robotstofzuiger met dweilfunctie van 2024
 • Meest populair op Bol.com
 • Beste prijs-kwaliteitsverhouding
 • Minder geluid dan de andere in deze lijst
 • Accu tot 120 minuten
Minpunten
 • Opladen kan tot 5 uur duren

De beste en meest populaire robotstofzuiger met dweilfunctie van 2024 is deze Blaupunkt robotstofzuiger. De reden hiervoor is dat hij goedkoper, kwalitatiever en betrouwbaarder is dan de meeste robotstofzuigers op de markt. Daarnaast maakt hij minder geluid en heeft hij een accuduur van 120 minuten, genoeg om meerdere verdiepingen in een doorgaans huis te stofzuigen en te dweilen. Het is daarnaast de meest populaire robotstofzuiger met dweilfunctie die je online kunt kopen met de meeste reviews bij Bol.com en Coolblue. Dit is niet voor niets!

De dweilfunctie van deze Blaupunkt robotstofzuiger is eigenlijk van dezelfde kwaliteit als die van andere dweilrobot stofzuigers. Het verschil zit hem in de accuduur van het apparaat en de prijs die je betaalt hiervoor. Hou rekening met het feit dat – na een feestje bijvoorbeeld – de vloer niet net zo schoon gaat zijn met een dweilfunctie als dat je de ouderwetse dweil pakt en goed boent door je hele huis heen. Deze Blaupunkt robotstofzuiger met dweilfunctie is momenteel wel de beste automatische optie van 2024 die er op de markt verkrijgbaar is en ook nog eens goed betaalbaar is voor een gemiddeld huishouden.

Heb je huisdieren of veel tapijt in huis? Ook dat is geen probleem voor deze Blaupunkt robotstofzuiger met dweilfunctie. De zuigmond met ronddraaiende borstels rekent grondig af met kattenharen, hondenharen, haren van jezelf en je gezin maar ook van andere stof dat hij overal op de vloer tegenkomt. Heb je een stofallergie, dan heb je aan deze beste robotstofzuiger met dweilfunctie ook nog een goeie! Het heeft namelijk een speciale HEPA-filter voor mensen met een stofallergie.

Maak gebruik van de app om de voortgang van je schoonmaak te zien van je beste robotstofzuiger met dweilfunctie 2024. Daarnaast kun je ook je schoonmaakschema gemakkelijk instellen met deze Blaupunkt dweilstofzuiger of dweilrobot.

Kijkend naar de kwaliteit van de dweilrobot, dan heeft deze een slim waterreservoir die te bedienen is via de BlueBot App. Op die manier kun je zien hoeveel water er nog aanwezig is en ook of je deze dient bij te vullen of niet. Op die manier weet je altijd dat je beste robotstofzuiger met dweilfunctie genoeg water heeft om je huis schoon te maken, te dweilen en te stofzuigen.

Als je huisdieren hebt, is dat voor deze Blaupunkt robotstofzuiger beste met dweilfunctie ook geen probleem. De roterende borstelkop is in een V vorm gemaakt en daarmee perfect geschikt voor haar van je huisdier(en). Hij kan zowel tapijt als harde vloeren reinigen. Dieren zullen minder last hebben van haren rondom hun leefgebied en ook jij zult dagelijks kunnen genieten van een schoon huis die automatisch door de dweilrobot wordt schoongemaakt!

Als laatste heeft deze beste robotstofzuiger met dweilfunctie 2024 een specifieke systematische kaarttechnologie, GPS en gyroscoopnavigatie. Hij maakt een plattegrond van je verdieping om te laten zien waar hij allemaal gaat schoonmaken en je kunt hem met bijgeleverde magneetstrips ook aangeven waar je liever wilt dat hij niet gaat schoonmaken.

Het enige nadeel aan deze beste dweilrobot met dweilfunctie is dat hij “maar” 100 minuten mee gaat en dat hij 300 minuten nodig heeft om op te laden. Als je een zeer groot huis hebt, heb je niet genoeg aan 100 minuten.

2

iRobot Roomba i715640

iRobot Roomba
Pluspunten
 • Meest luxe robotstofzuiger 2024
 • De Apple onder de robotstofzuigers
 • Te besturen met Google Home en Alexa
 • Zeer sterke zuigkracht
Minpunten
 • Duurder dan de andere modellen
 • 75 minuten accuduur
 • Geen dweilfunctie

Ga je voor luxe, ga je voor de Apple onder de robotstofzuigers, dan kies je voor deze iRobot Roomba i7. Dit is op dit moment de beste robotstofzuiger met dweilfunctie die er in de markt te vinden is, maar daarnaast ook de duurste oplossing. Deze robotstofzuiger met dweilfunctie maakt gebruik van geavanceerde technologie, waardoor hij net een beetje extra dichter om de stoelpoten kan zuigen dan de andere in deze lijst. Kies voor de dweilrobot als je voor een zeer populair merk wilt gaan waarbij de dweilrobot ook nog eens zelflerend is!

Je hebt bij deze slimme robotstofzuiger geen magneetstrepen nodig. Je kunt namelijk met de Virtual Wall zorgen dat hij niet langs een bepaald gebied mag komen, waardoor je gemakkelijk een deel van je huis kunt afsluiten waar hij wel en waar hij niet mag stofzuigen of dweilen. Daarnaast kun je er met de Cliff Detect functie voor zorgen dat de robotstofzuiger met dweilfunctie niet van de trap valt. Daarnaast is deze robotstofzuiger ook ideaal voor mensen die huisdieren hebben, waarmee je gemakkelijk alle kattenharen, hondenharen, kattenbrokken, hondenbrokken of kattengrit kunt opzuigen.

Daarnaast is de iRobot Roomba i7 geschikt voor eigenlijk elke ondergrond. Zowel voor laminaat, tapijt of voor stenen bijvoorbeeld. Met een volle batterij kun je tot 75 minuten schoonmaken. Is de robot leeg, dan gaat deze automatisch terug naar zijn oplaadsysteem en daar kan hij in 2 uur opladen. Vervolgens is hij klaar voor nieuw gebruik

Het grote voordeel aan deze iRobot Roomba i7, de beste robotstofzuiger met dweilfunctie van 2024 en ook zo aangewezen door de consumentenbond, is dat hij een zeer grote zuigkracht heeft. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere robotstofzuigers en daarmee kun je dus ook gemakkelijker het huis in 1 keer goed schoonmaken met deze robotstofzuiger. Daarnaast is het een slimme robotstofzuiger met dweilfunctie. Hij geeft je namelijk adviezen over nieuwe schoonmaakacties in periodes van het jaar waarin allergieën de kop opsteken of als de huisdieren in de rui zijn.

Het nadeel van deze robotstofzuiger, is dat hij momenteel geen dweilfunctie heeft.

Pluspunten van de iRobot Roomba i7:

✔ De zijborstels van de iRobot Roomba i7 robotstofzuigers zijn speciaal ontworpen om vuil uit randen en hoeken te vegen

✔ Als het programma niet afgelopen is, maar de stofzuiger wel leeg is, keert hij terug naar zijn basisstation om op te laden. Eenmal weer geladen zal hij zijn programma gaan vervolgen

✔ De Dual Mode Virtual Wall® biedt controle over waar de robot wel en niet moet schoonmaken en beperkt de robot tot vertrekken die schoongemaakt moeten worden

3

Eufy Robovac G10

Eufy Robovac G10
Pluspunten
 • Beste prijs-kwaliteit verhouding
 • Kwaliteit die je gewend bent van Eufy
 • Gemakkelijk onder meubels en bed door de hoogte van slecht 7cm
 • Gemakkelijk installeren van de dweilfunctie
Minpunten
 • Minder goed geschikt voor tapijt

Met de Robovac G10 van Eufy is je huis altijd spik en span schoon! Je hoeft nooit meer zelf de stofzuiger aan te raken, dat is volledig verleden tijd. Met deze robotstofzuiger met dweilfunctie kun je je hele huis stofzuigen en dweilen zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen. Het is de Eufy robot, iets waar ook de slimme deurbellen van gemaakt worden maar ook andere producten die bij Eufy wat goedkoper zijn dan de top A-merken, maar wel dezelfde kwaliteit hebben! Dat is bij deze robotstofzuiger met dweilfunctie ook het geval. Deze beste robotstofzuiger kan met een hoogte van slechts 7,2cm gemakkelijk onder al je meubels en je bank komen, waardoor hij kan stofzuigen op plekken waar jij met je stofzuiger eigenlijk nooit bij komt. Een perfecte dweilrobot die prima past in jouw huis en interieur!

Zoals ook de andere beste robotstofzuigers 2024 met dweilfunctie in deze lijst, heeft ook de Robovac een functie om je huis te dweilen. Je kunt deze gemakkelijk aan zetten door een doekje te koppelen en er water aan toe te voegen (eventueel schoonmaakmiddel), zodat je snel en gemakkelijk je huis schoon krijgt met het gebruik van deze beste robotstofzuiger met dweilfunctie 2024. Daarnaast navigeert deze Robovac dweilstofzuiger gemakkelijk door je huis heen en heeft hij een behoorlijk goede zuigkracht van maar liefst 2.000 Pa. Ook is hij stiller dan de andere beste robotstofzuigers met dweilfunctie die je in deze lijst kunt terugvinden, dus ook dat zou een reden kunnen zijn om voor deze stofzuiger te kiezen.

Het enige waar je bij moet opletten, is dat deze beste robotstofzuiger met dweilfunctie 2024 alleen geschikt is voor harde vloeren. Als je bijvoorbeeld een tapijt hebt, dan kun je deze robotstofzuiger beter niet gebruiken, omdat hij daar niet echt effectief op is. Kies voor deze dweilrobot als je niet teveel geld wilt uitgeven en zeker wilt weten dat je kwaliteit in huis haalt.

De sterke zuigkracht, redelijke stille werking en daarnaast dat hij een dweilfunctie heeft, maakt deze robotstofzuiger tot één van de beste die er op dit moment in de markt te verkrijgen zijn. Echter, moet je er wel voor zorgen dat je dus geen tapijt vloer hebt, want dan kan je niet optimaal gebruik maken van de kwaliteiten van deze beste robotstofzuiger met dweilfunctie 2024.

4

QuickdaysQuickDays® Robotstofzuiger

QuickDays® Robotstofzuiger
Minpunten
 • Meest goedkopere oplossing
 • Beschikt over een tijdsschema
 • Kan tot wel 120 minuten stofzuigen
 • Systematische schoonmaakroute
Pluspunten
 • Oplaadtijd van 300 minuten

Deze meest goedkope en beste robotstofzuiger met dweilfunctie behoort tot de aller besten in dit rijtje. Hij is goedkoper dan de rest, maar heeft wel dezelfde kwaliteiten en bevat daarnaast ook nog een tijdsschema. Enige nadeel is dat hij qua merk niet zo bekend is, en dat is dan ook de reden dat hij minder opvalt tussen de anderen en ook een goedkopere prijs kan hanteren. Dagelijks neemt deze QuickDays robotstofzuiger jouw het werk uit handen en daarnaast kan hij ook nog dweilen op een goede manier. Hij heeft een zuigkracht van 1.800 Pa en daarnaast heeft hij een zeer sterke batterij, zodat hij maar liefst 120 minuten je huis kan gaan schoonmaken op de manier zoals jij dat wilt!

Deze beste robotstofzuiger met dweilfunctie 2024 is voorzien van een plat mondstuk, ruim stofreservoir (zodat je hem niet altijd meer hoeft te legen) en een super sterke vacuüm kracht waarmee je tot wel 99% van alle stofjes op de grond kan meezuigen. Daarmee zorg je er voor dat je gehele huis schoon is en ook de kattenharen en hondenharen meegezogen kunnen worden. In een huis met huisdieren of waar veel geleefd wordt, moet er vaak gestofzuigd worden. Echter, met deze beste robotstofzuiger met dweilfunctie 2024 is dat verleden tijd. Geniet van een schoon huis en zet de dweilfunctie aan als je ook nog een fijne geur en mooie glans over je vloer wilt hebben om het helemaal af te maken.

Wil jij in je weekend heerlijk tot rust komen? Met een geluidsniveau van slechts 55 decibel kun jij ongestoord relaxen. Zo geniet je van een schone ruimte zonder enige moeite en heb je geen last van vervelende geluiden.

5

Tips voor een Robotstofzuiger:

De Robotstofzuiger Koopgids
Wat is de beste robotstofzuiger met dweilfunctie?

De beste en meest populaire robotstofzuiger met dweilfunctie van 2024 is deze Blaupunkt robotstofzuiger. De reden hiervoor is dat hij goedkoper, kwalitatiever en betrouwbaarder is dan de meeste robotstofzuigers op de markt. Daarnaast maakt hij minder geluid en heeft hij een accuduur van 120 minuten, genoeg om meerdere verdiepingen in een doorgaans huis te stofzuigen en te dweilen. Het is daarnaast de meest populaire robotstofzuiger met dweilfunctie die je online kunt kopen met de meeste reviews bij Bol.com en Coolblue. Dit is niet voor niets!

Hoe vaak moet ik de robotstofzuiger laten stofzuigen?

Dit hangt volledig af van hoeveel er in het huis geleefd wordt. Heb je huisdieren, dan zou je nagenoeg elke dag je robotstofzuiger een rondje kunnen laten doen in de gebieden waar de dieren zich ook bevinden. Heb je dit niet, dan kun je ervoor kiezen om 3 keer per week de stofzuiger aan te zetten.

Welke robotstofzuiger moet ik kopen?

Dit hangt volledig van je eisen af. Als je een goede prijs-kwaliteit robotstozfuiger wilt hebben, dan kies je voor de Blaupunkt. Echter, als je er eentje wilt hebben van een bekend merk die iedereen heeft, dan kies je bijvoorbeeld voor de iRobot. Wil je minder geld uitgeven en hoef je niet perse een dweilfunctie te hebben, dan kun je ook voor goedkopere robotstofzuigers gaan die alleen het nodige doen waar jij om vraagt en wat jij nodig hebt.

BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general