Beste Zonnebrandolie 2024

Op zoek naar de beste zonnebrandolie van 2024? Bekijk hier de top 5 beste zonnebrandolie die er momenteel verkrijgbaar zijn. Wij hebben deze uitvoerig getest op kwaliteit van de zelfbruiner, bescherming tegen de zon en natuurlijk de prijs van het product. Maak een verstandige keuze voor de beste zonnebrandolie van 2024 en bekijk onze lijst met aanraders!
beste zonnebrandolie 2021 / 2022
1

Australian Gold Bronzing

Australian Gold Bronzing
Pluspunten
 • Supersnel bruin met de “Colorboost Tan Maximize Formule”
 • Aangename geur
 • Meest populaire zonnebrandolie van dit moment
Minpunten
 • Geen zonnefilter, Alleen geschikt voor échte zonaanbidders

Ongetwijfeld is dit de beste zonnebrandolie die er in de lijst te vinden is. Op dit moment is deze Australian Gold de beste zonnebrandolie die jou beschermd tegen de felle zonnestralen van deze zomer. Zorg dat je jezelf beschermt tegen gevaarlijke UV straling en gebruik deze goede zonnebrandolie van Australian Gold. Het is een zogenoemde “droge olie”, die speciaal is gemaakt voor de buitenzon. Verder houdt deze zonnebrand geen rekening met factor, dus is het eigenlijk alleen geschikt voor echte zonaanbidders. Echter, zorgt dit er wel voor dat je er heel snel mooi, natuurlijk en egaal bruin van wordt dankzij de zogenoemde Colorboost Tan Maximize formule.

De natuurlijke bronzers, carrotseed olie en zelf banaan en zwarte walnoot extracten. Daarnaast is de geur van deze zonnebrandolie ook nog eens goed en zorgt dit voor een extra zomerse sfeer. Bestel hier je beste zonnebrandolie 2024 en geniet van een heerlijke zonnige dag met deze Australian Gold! Met o.a. Aloë Vera, vitamine E, Panthenol, Australische tea tree olie en zonnebloemzaad olie voor een prima huidverzorging. Ook geschikt voor gebruik onder de zonnebank.

Het nadeel van dit product is dus dat er geen zonnefilter op zit. Dit houdt eigenlijk in dat je dus met een blanke huid moet oppassen als je je lichaam alleen beschermt met deze Australian Gold Zonnebrandolie. Dit zorgt er namelijk voor dat je misschien niet genoeg beschermd bent en dus verbrand raakt in de zon. Dit wil je niet, want dat is slecht voor de huid en ook voor je gezondheid. Kies daarom voor een zonnebrandolie die het beste past bij jouw huid en bij de hoeveelheid zon die je tegenkomt op een dag.

Het is een zonnebrand olie waar je snel bruin van wordt. Kies dus voor de Australian Gold als je snel resultaat wilt zien! Deze zonnebrand olie kokos is niet perse een kokos geur, maar heeft dan wel weer andere kwaliteiten die er zeker voor zorgen dat jij dit product altijd wilt blijven gebruiken!

2

Australian Gold Dark Tanning Accelerator

Australian Gold Dark
Pluspunten
 • Ideaal om snel bruin te worden
 • Gebruik van hoogwaardige bronzers
 • Goed voor de huid
 • Ook geschikt voor onder de zonnebank
Minpunten
 • Niet geschikt voor té lichte huid

Australian Gold is ook terug te vinden op de tweede plek in de lijst met beste zonnebrandolie 2024. Dit is de Australian Gold Dark, die gebruik maakt van een unieke mix van hoogwaardige bronzers en heel erg veel huidverzorgende ingrediënten gebruikt in zijn product. Het doel van dit product is natuurlijk om ervoor te zorgen dat je niet verbrand, maar daarnaast kun je hier erg snel mee bruin worden. Als je naar een bruine huid verlangt, dan kun je beter kiezen voor deze Dark version van Australian Gold dan de mildere functie die op nummer 1 staat.

Ook bij deze zonnebrandolie is het belangrijk dat je weet dat er zich geen factor in bevindt. Dit houdt dus in dat je minimaal beschermd bent tegen de UV-straling van de zon en dat je dus risico loopt om verbrand te raken. Het is dan ook echt alleen bedoelt voor ervaren zonliefhebbers die al een kleurtje hebben.

Daarnaast zorgen de zwarte walnoot extracten voor een direct resultaatn en super geconcentreerd DHA zorgt ervoor da tje een tropisch kleurtje krijgt dat lang blijft zitten en waar je wekenlang van kunt genieten. Kies daarom voor deze beste zonnebrandolie 2024, met Aloë Vera, Provitamine B5, vitamine A, vitamine E en een rijke mix natuurlijke planten extracten.

Als extra voordeel bij deze beste zonnebrandolie, is dat deze ook werkt voor onder de zonnebank. op die manier kun je heerlijk onbezorgd onder de zonnebank liggen en het beste resultaat halen uit je zen momentje in de zonnebanksalon.

Het is een zonnebrand olie waar je snel bruin van wordt en daarmee ook de beste uit deze lijst als het gaat om het bruin worden van je lichaam. Kies dus voor de Australian Gold als je snel resultaat wilt zien!

3

Rituals Self Tanning

Rituals Self Tanning
Pluspunten
 • Beste Rituals Zonnebrandolie 2024
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Geen plakkende lotion
Minpunten
 • Bij teveel gebruik kan het een oranje gloed meegeven

Kies voor de beste zonnebrandolie 2024 van Rituals! Zorg ervoor dat je een prachtige bruine huid krijgt zonder dat je daarbij schadelijke invloeden van de zon hoeft te krijgen. Deze zelfbruinende zonnebrandolie van 2024 is van Rituals, iets wat eigenlijk altijd topproducten zijn. Naast dat de prijs nog redelijk meevalt voor een Rituals product, is het ook nog eens van The Ritual of Karma collectie. De lotion wordt erg snel opgenomen in de huid en plakt verder niet. Je kunt de beste zonnebrandolie gemakkelijk aanbrengen op je huid zonder dat je plakkende ervaringen krijgt bij het aanbrengen.

De beste zonnebrandolie 2024 is verrijkt met vitamine E, wat de huid hydrateert en de vochtbalans van de huid in stand houdt. Aloë vera en gingko biloba zijn de antioxidanten die zich bevinden in deze beste zonnebrandolie. Deze zorgen ervoor dat je gezondheid een extra boost krijgt, terwijl jij heerlijk ligt te genieten van de zonnestralen die op je af komen.

Het advies bij deze zonnebrandolie is om – na het aanbrengen – wel even te wachten met het aantrekken van kleding. Al hoewel veel mensen waarschijnlijk in hun badkleding van de zon zullen genieten, zijn er ook mensen die kleding aantrekken nadat ze de beste zonnebrandolie van Rituals hebben aangebracht op de huid. Zorg er dan voor dat je 5 minuten wacht, anders trekt het in de kleding.

Daarnaast kan overmatig gebruik van dit product zorgen dat je huid een oranje achtige kleur krijgt. Zorg er dan dus ook voor dat je maar kleine porties aanbrengt en dat je het gelijkmatig over het lichaam verdeelt. Op die manier zul je geen last krijgen van oranje vlekken en heerlijk kunnen genieten van de beste zonnebrandolie van Rituals!

Het is een zonnebrand olie waar je snel bruin van wordt, net als de andere zonnebrandolies hier in deze lijst. Kies je voor fijne geur, kwaliteit en hou je van Rituals, dan is dit je product!

4

Collistar Supertanning Dry Oil

Collistar Supertanning
Pluspunten
 • Te gebruiken voor lichaam, gezicht en haar!
 • Waterresistent
 • Goedkoopste optie
Minpunten
 • Dient iedere 2 uur opnieuw ingesmeerd te worden

Als laatste in deze lijst met beste zonnebrandolies van 2024, zien we de Supertanning Dry Oil van het bekende merk Collistar. Het is een zonnebrandolie met SPF 15 die geschikt is voor zowel het gezicht, het lichaam en zelfs de haren! De relatief droge zonnebrandolie zorgt ervoor dat je sneller natuurlijk bruin wordt zonder dat de huid hier plakkerig of vettig van gaat aanvoelen. Dit is dan ook de reden dat deze zelfbruiner zonnebrandolie behoort tot de beste zonnebrandolies die we op dit moment in de markt hebben. De olie is verrijkt met vitamine E, iets dat eigenlijk in alle zonnebrandolies in deze lijst zit. Echter, zit er daarnaast ook calendulaolie, hazelnootolie, wortelolie en walnootdopolie in.

Het feit dat deze zonnebrandolie waterresistent is, zorgt er dan ook voor dat je gemakkelijk in het water kunt genieten en toch bruin kunt worden van de zonnestralen. Echter, moet je er wel op letten dat je niet gaat verbranden, want het water kan verkoelend aanvoelen waardoor je niet door hebt dat het te warm wordt voor je lichaam die vervolgens gaat verbranden.

Het enige minpuntje is dat deze zonnebrandolie op regelmatige basis aangebracht dient te worden. Dit zorgt er dan ook voor dat de verpakking van 200ml relatief snel kan opraken waardoor je weer een nieuwe Collistar zonnebrandolie moet kopen. Echter, is de prijs toch aantrekkelijker dan de andere merken in dit rijtje, waardoor het qua prijs nog steeds voordelig is om een Collistar zonnebrandolie flesje te kopen. Zorg ervoor dat je elke twee uur opnieuw de beste zonnebrandolie van Collistar toebrengt aan je lichaam, gezicht en je haren voor optimale bescherming en optimale werking om je huid zo goed mogelijk bruin te laten worden.

5

Tips voor de beste zonnebrandolie:

De Zonnebrandolie Koopgids
Wat is de beste zonnebrandolie?

Ongetwijfeld is de Australian Gold de beste zonnebrandolie die er in de lijst te vinden is. Op dit moment is deze Australian Gold de beste zonnebrandolie die jou beschermd tegen de felle zonnestralen van deze zomer. Zorg dat je jezelf beschermt tegen gevaarlijke UV straling en gebruik deze goede zonnebrandolie van Australian Gold.

Waarom is zonnebrandolie belangrijk?

Zonnebrandolie zorgt er eigenlijk voor dat je huid beschermd wordt tegen de schadelijke UVB straling van de zon. Dit komt doordat er SPF (Sun Protection Factor) in de meeste zonnebrand zit. Echter, als je kiest voor een zonnebrandolie, dan kies je meestal voor een olie die weinig tot geen bescherming biedt tegen de zon. Wil je dit gebruiken, dan moet je huid wel al redelijk gebruind zijn wil de zon geen gevaar voor je lichaam zijn.

Hoe lang is zonnebrandolie houdbaar?

Over het algemeen kun je als vuistregel pakken dat een zonnebrandcrème zo’n 12 maanden mee gaat na opening van de verpakking. Dit staat meestal ook op de verpakking van de zonnebrand aangegeven. Voor zonnebrandolie geldt eigenlijk hetzelfde. de factor (SPF) die je beschermt tegen de zon, neemt af met de maanden waardoor de werking van zonnebrandolie minder goed wordt. Je wordt nog steeds wel bruiner van de zon, maar je bent minder beschermd.

BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general