BELIO GPS Tracker GPS Tracker Kind Review

De BELIO GPS Tracker voor kinderen mag niet ontbreken in dit lijstje! Het is een GPS kinderhorloge met een real-time traceer functie. Daarnaast kun je ook direct bellen met je kinderen via deze telefoon. Hij is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder. Het toestel maakt gebruik van de volgende positioneringsmethodes, namelijk GPS, WIFI en LBS. Met een gewicht van maar slechts 40 gram is het een horloge dat gemakkelijk om de pols van je kind heen kan.

Maak gebruik van de Belio app om binnen enkele seconden te zien waar je kind is, dit kun je namelijk in geheel Nederland en Europa zien. BELIO heeft een eigen Nederlandstalige APP voor iOS en Android, zodat alle verschillende telefoons die je hebt kun je deze app gebruiken. Ze maken daarnaast bij BELIO©TOUCH gebruik van een eigen GPS systeem, waardoor je geen last hebt van andere systemen die in de buurt voor wellichte storing kunnen gaan zorgen. Daardoor behoort deze BELIO©TOUCH tot de top 3 beste GPS trackers voor kinderen.

GPS horloge kind, dat is BELIO!

Je kunt ook gebruik maken van het systeem BELIO©TOUCH via je computer of PC, dus niet alleen via een mobiel. Zo kun je op het werk natuurlijk ook gewoon kijken waar je kind op dat moment is. Daarnaast maakt de telefoon gebruik van een digitale kloknotatie, ideaal voor kinderen om te leren klok kijken natuurlijk. De BELIO©TOUCH is voorzien van een kindvriendelijke touchscreen. Er kunnen 20 telefoonnummers in je telefoon opgeslagen worden, in tegenstelling tot de 10 telefoonnummers die binnen de Connect Touch horloge kunnen. Daar dien je ook nog een prepaid sim kaart af te nemen, wat nier nodig is bij de BELIO©TOUCH.

Het gebruik van de app is de eerste 12 maanden geheel gratis. Het jaar daarna dien je 9,95 te betalen per jaar om gebruik van het netwerk en de app te maken.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general