Big Green Egg Medium Compleet Barbecue Review

Pluspunten
  • Meest populaire Green Egg Kamado BBQ van dit moment
  • Levenslange garantie
  • BBQ-en tot wel 6 personen
Minpunten
  • Niet te gebruiken als tafelbbq
  • Relatief prijzig

Iedereen kent hem wel, de Big Green Egg Large compleet. Het is een complete bbq die je in je huis kan gebruiken. De bbq beschikt namelijk over zijplanken aan de zijkanten van de bbq, waarmee je ervoor kunt zorgen dat je tot wel 6 personen samen kan bbq-en aan deze beste kamado bbq 2021. De keramiek waar deze BBQ van gebruik maakt kan tot wel 350 graden bestand zijn. Je kunt met deze BBQ van Green Egg zowel grillen, roken, koken, bakken, stomen en slowcooking doen. Alles is mogelijk bij deze BBQ van Green Egg.

De Green Egg is een pronkstuk in de tuin, maar kan in de winter natuurlijk ook gewoon naar binnen gereden worden op de vier wieltjes die onder de Green Egg staan.

Waarom je moet kiezen voor een Green Egg? Door de isolerende en weerkaatsende werking van het keramiek vindt binnen de EGG een luchtverplaatsing plaats. Dit zorgt er voor dat er een gelijkmatige en smaakvolle bereiding wordt verzorgd. Een Big Green Egg houdt het vocht in het voedsel vast, verbruikt veel minder houtskool en gaart de gerechten veel sneller. Daarnaast roest het niet, waardoor je de Green Egg ook nog eens veel langer kan gebruiken.

De Green Egg is zo gemaakt, dat de keramische binnenring van de bbq ervoor zorgt dat de ideale afstand tussen de houtskool en het rooster optimaal is. Je kan de zuurstoftoevoer gemakkelijk instellen en hierdoor kun je de temperatuur perfect beheersen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general