Google Nest Hello Video Deurbel Review

De Google Nest Hello Video Deurbel is de versie van Ring, maar dan in een Google jasje. We weten dat Google al meer van dit soort hebbedingetjes heeft gemaakt, maar nu blijkt dat ze zich ook in de wereld van deurbellen met WiFi en camera hebben begeven. Op zich geen slechte keuze, want deze Google Nest Hello deurbel staat bij ons op plek twee bij best geteste video deurbellen van 2020! Met als de Ring deurbellen, maakt de Google deurbel gebruik van een app en WiFi om jou te tonen wie er bij jou voor de deur staat. Vervang je huidige bedrade deurbel voor deze Google nest Hello video deurbel en zeg hallo tegen het gemak die dit je brengt! Nooit meer je pakketje ophalen bij de buren of bij het postkantoor, maar gewoon zorgen dat deze lekker makkelijk achterom bij de poort of achter de kliko’s wordt neergelegd.

Het voordeel van de Google Nest Hello is dat deze praat en luistert in HD-kwaliteit. Als je ergens bent waar je wat minder goede internetverbinding hebt, wil je natuurlijk wel dat de kwaliteit van het zenden van de deurbel ervoor zorgt dat je weet wie er voor de deur staat en dat je deze ook gewoon goed kunt verstaan. Laten we eerlijk zijn, anders is het kopen van een video deurbel anno 2020 natuurlijk helemaal niks waard!

Je kunt dag en nacht live meekijken met je video deurbel van Google. Dit betekent dus dat je op ieder moment dat je wilt gewoon de app kunt openen op je telefoon en kunt zien wie er voor je deur staat, of wat er bij jou voor op de straat allemaal gebeurd.

Het probleem bij deze video deurbel is wel dat je een beltransformator nodig hebt van 12 volt. Anders kan je helaas de Google Nest Hello niet installeren. Daarnaast moet je bij deze Google Hello deurbel zorgen dat je een sterke WiFi verbinding hebt bij je voordeur. Het kan zijn dat er verschillende deuren of muren het signaal verslechteren, waardoor dit een storing kan veroorzaken als deze verbinding probeert te maken met je app. Zorg er dus voor dat je voldoende getest hebt voordat je gebruik gaat maken van deze video deurbel 2020.

Hou er als laatste ook rekening mee dat – als je de deurbel volledig met alle functionaliteiten wilt gebruiken – dat je hiervoor een Google Nest Aware abonnement moet kopen. Dit is een abonnement die je nodig hebt en moet betalen voor 50 euro per jaar.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general