Metabo ASR 35 M SC bouwstofzuiger Review

Ga je voor de échte krachtige grote schoonmaak? Dan kies je beter voor een échte bouwstofzuiger die vooral industrieel gebruikt moet worden. Er is namelijk weinig dat deze alleszuiger niet weet op te zuigen. Hij is gecertificeerd om stofsoorten uit de M-klasse op te zuigen. Dit houdt in dat hij – naast het gebruikelijke afval – ook kwartshoudende materialen kan opzuigen. We spreken hier dan over een bouwstofzuiger voor zand, kiezelsteen of maar liefst 50 liter aan stof of vloeistoffen. Zo kun je langdurig werken met gereedschappen die aangesloten kunnen worden op deze Metabo ASR 50 M SC. Reken hierbij op dat je ook nog gebruik maakt van een stofzuiger met een halfautomatische filterreiniging en een automatische inschakeling van je gereedschap en naloopautomaat voor het volledig legen van de zuigslang. Hierdoor weet je zeker dat je de beste industriële bouwstofzuiger in huis hebt gehaald, topwerk!

Het enige probleem dat deze Metabo ASR heeft, is dat hij niet voorzien is van een regelbare zuigkrachtmeter. Hierdoor zuigt de bouwstofzuiger altijd met dezelfde kracht en moet je soms misschien oppassen met oppervlaktes die je niet wilt beschadigen.

Daarnaast kan de prijs van deze alleszuiger nog wel een rol gaan spelen. Weet dat je een waterstofzuiger, alleszuiger, bouwstofzuiger en industriële stofzuiger in één hebt, maar voor minder dan 600 euro heb je dit niet in je bezemkast staan.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general