Michael van Gerwen 100% Brass ‘tungsten look’ 23 GR Dartpijlen Review

Pluspunten
  • Goedkope officiële MvG pijlen
  • Goedkope instapset voor beginnende darters
  • Meest populaire goedkope dartpijlen
Minpunten
  • 100% brass
  • Vooral voor beginnende darters
  • Kwaliteit pijlen relatief laag

Ook beginnende darters zijn op zoek naar de beste dartpijlen in hun klasse. Als beginnende darter ben je nog niet op zoek naar pijlen die van het beste materiaal zijn en heeft de grip ook nog minder effect op de kwaliteit van je spel. Deze Michael van Gerwen XQ-Darts zijn zeer populaire dartpijlen voor beginnende darters, vooral omdat ze officieel van MvG zijn, maar ook door de prijs. Voor nog geen 20 euro heb je een complete dartset waar je wekenlang op kunt oefenen. Van pijlen tot barrels tot shafts tot flights, alles zit in dit pakket en daarom horen deze dartpijlen zeker in onze lijst van beste dartpijlen 2021.

Originele Michael van Gerwen ‘Tungsten look’ dartset met 100% Brass barrel. Gegraveerd met MVG logo en het XQMax Darts logo. Verpakt in blister en leverbaar in 23 GR. Het zijn hele fijne dartpijlen voor beginnende gooiers die altijd gemakkelijk vastgepakt kunnen worden. De Brass Barrels zijn uitgewerkt met 2 zwarte en 1 rode groef steeltip. Daarnaast ontvang je bij deze set 3x nylon sharts, 100 micron poly flight en een PD-05 plastic darthoesje om je pijlen weer makkelijk op te bergen of mee te nemen als je bij iemand anders gaat darten.

De reden dat deze pijlen zo goedkoop zijn, is doordat ze van brass gemaakt zijn. Dit is materiaal dat minder duur is dan Tungsten, maar hierdoor zijn de pijlen wel een stuk dikker. Voor professionele darters is dat vervelend, doordat er dan minder ruimte is om je pijlen in de tripple 20 te kunnen gooien en daarmee dus 180 op het scorebord kan zetten.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general