Winmau Blackout 1 90% Dartpijlen Review

Pluspunten
  • Goede Grip
  • Mooie afwerking
  • Verkrijgbaar in verschillende gewichtsklasses
Minputen
  • Flights gaan snel los ondanks de ring
  • Shafts niet van topkwaliteit

De beste dartpijlen van 2021 zijn ongetwijfeld deze Winmau Blackout dartpijlen. Deze dartpijlen liggen zeer goed in de hand en zijn met 24 gram de meest bekende pijlen van dit moment. Ondanks het relatief hoge gewicht, merk je niet dat ze 24 gram zijn als je ermee gaat gooien thuis. Voor instappers binnen de dartswereld zijn deze Winmau dartpijlen een prima beginnerssetje om te starten met darten.

Kijkend naar de kwaliteit van het product, dan zien we dat de dartpijlen zelf van zeer goede kwaliteit zijn voor deze aantrekkelijke prijs. Echter, zijn de shafts iets minder. Daarnaast gaan de flights snel los, ondanks de ring die is meegeleverd bij het dartsetje.

De dartpijlen van Winmau Blackout bestaan voor 90% uit Tungsten. Dit houdt in dat het pijlen zijn die meer geschikt zijn voor gevorderde darters. Tungsten is namelijk het materiaal waar de pijlen van gemaakt zijn & dat materiaal is zwaarder van de Brass darts die voor de beginnende darters zijn. Het zijn erg dunne pijlen, waardoor het makkelijker is om 3 keer in de trippel 20 te gaan gooien. 90% is een behoorlijk hoog percentage en deze pijlen zijn doorgaans ook erg duur, maar de Winmau Blackout pijlen zijn nog goedkoper dan 50 euro en dat is niet veel voor een setje pijlen waar je jaren mee vooruit kunt!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general