Xiaomi Mi 10 smartphone Review

Positive
  • Meest populaire Chinese telefoon 2021
  • 108MP camera
  • Zelfde kwaliteit als iPhone en Samsung, maar stukken goedkoper
Negatives
  • Redelijk grote telefoon
  • Relatief duur voor een Chinese telefoon, maar dezelfde kwaliteit als de nieuwste iPhones

Zonder twijfel staat de Xiaomi met haar nieuwe meesterwerk op plek 1 binnen de beste Chinese smartphones van 2021. Het is de Xiaomi Mi 10 die op dit moment razend populair is in China, maar ook steeds meer marktaandeel zal krijgen in Europa. Je ziet dan ook steeds meer mensen met een Xiaomi telefoon lopen. Dit komt doordat de prestaties en het materiaal het niveau van Apple en Samsung naderen, zo niet zelfs beter zijn! Echter, betaal je veruit een veel lagere prijs voor de Xiaomi telefoons dan voor een Samsung of een Apple telefoon. Dit is dan ook de reden waarom de Xiaomi zo immens populair is en in 2021 dan ook de rest van Europa zal gaan veroveren.

De Xiaomi Mi 10 is de eerste device van Xiaomi die een Snapdragon 888 SoC zou gaan krijgen als processor. De Xiaomi Mi 10 maakt gebruik van een AMOLED-scherm, gecombineerd met minstens 8GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte om al je apps en foto’s op te slaan. Hiermee is de Xiaomi Mi 10 klaar voor jarenlang gebruikt voor een aantrekkelijke prijs als je kiest voor een topklasse telefoon. Waarom je voor deze moet kiezen, is omdat hij compatibel is met 5G internet en ook een zeer grote accu heeft die ruim een dag kan meegaan. Door de usb-c-poort kan de batterij ook binnen een uur opgeladen worden, of je kunt kiezen voor de draadloze oplaadsystemen van de Xiaomi Mi 10.

Kijkend naar de camera, dan zien we aan de achterkant een 108 megapixel-hoofdcamera. De Quad-bayer-techniek wordt toegepast, waardoor je vier pixels kan samenvoegen tot één pixel, waardoor de fotokwaliteit nog beter is.

Als we kijken naar het glazen ontwerp en een groot oled-scherm met hoge verversingssnelheid, dan zien we dat je echt een pro mobiel in huis haalt met deze Xiaomi Mi 10. Daarnaast heeft de telefoon als mooie feature om middels je vingerafdruk ook je hartslag te gaan meten. Dit kan aan de voorzijde van de telefoon. Dit alles maakt de Xiaomi Mi 10 de beste Chinese telefoon van 2021.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general