Beste corrigerend ondergoed buik 2023

Zin om bepaalde kledingstukken aan te doen, maar onzeker over bijvoorbeeld een buikje? Dat is niet langer nodig door het beste corrigerende ondergoed buik 2022. Wij onderzochten verschillende shapewear op vlakken als effectiviteit, comfort en betaalbaarheid. Hiermee kwamen we tot een top vier beste corrigerend ondergoed buik 2022. Lees snel verder!
beste corrigerend ondergoed 2022
1

MAGIC bodyfashion Deluxe

MAGIC Bodyfashion
Pluspunten
 • Meest luxe corrigerende ondergoed
 • Veel goede recensies op bol.com
 • Extra comfortabel
 • Gemaakt van ademenende stof
Minpunten
 • Relatief prijzig
 • Valt erg klein

De afgelopen maanden deden wij met een testpanel van allerlei vrouwen in allerlei vormen en maten onderzoek naar het beste corrigerend ondergoed buik 2023. We deden onder andere onderzoek naar het comfort en de effectiviteit van het beste corrigerend ondergoed en kwamen tot de volgende conclusie: de MAGIC bodyfashion Deluxe staat op de nummer 1! Meer specifiek gaat het over de Maxi Sexy Hi Bermuda in het zwart van het merk Magic Bodyfashion. Zin in andere kleuren en maten? Deze corrigerende body is er in diverse modellen te vinden.

Maar waarom zijn wij zo enthousiast over deze corrigerende body? Wel, hij zorgt echt voor een kleine taille met daarbij maximum comfort. Uit onze test blijkt dat bijna alle vrouwen vinden dat deze corrigerende body zijn werk wonderbaarlijk goed doet. Het product van Magic Bodyfashion is wel een klein beetje duurder dan ander corrigerend ondergoed op de huidige makt. Maar dit komt doordat er duurdere producten worden gebruikt. Dit leidt dan weer tot beter comfort: toch erg belangrijk als je corrigerend ondergoed wilt dragen.

Misschien twijfel je aan een body, omdat het kan zweten. Maar goed nieuws: dit corrigerend ondergoed is gemaakt van ademend materiaal. Hierdoor kan je dit corrigerend ondergoed ook gebruiken tijdens de warme zomermaanden. Uit ons onderzoek blijkt immers dat je minder zweet in deze body dan in ander corrigerend ondergoed op de huidige markt. Je vindt dit corrigerende ondergoed in maten tot en met 4XL.

2

Shape Your Life Shapewear

Shape Your Life
Pluspunten
 • Meest populaire corrigerend ondergoed van 2021
 • Accentueert je pluspunten
 • Beste prijs-kwaliteit verhouding
 • Naadloos design
 • Extra steun aan je rug
Minpunten
 • Geen

Ook het merk Shape Your Life heeft wat ons betreft een van het beste corrigerende ondergoed voor de buik van 2023 ontwikkeld. Comfort staat voor het merk Shape Your Life bovenaan in de lijst topprioriteiten en dat merken we. Ook is het erg subtiel corrigerend ondergoed. Hiermee bedoelen we dat het bestaat uit naadloze stiksels: aan de buitenkant zie je helemaal niets. Onder je kleding zie je niet dat je dit beste corrigerend ondergoed aan hebt. Hierdoor is het zowel comfortabel als erg subtiel.

Niet alleen op je billen en heupen heeft deze Shape Your Life corrigerend onderzoek een corrigerende werking, maar ook op je buik. Hierdoor zal je je fijn voelen in elke outfit. Wees je er echter van bewust dat het broekje van dit corrigerend ondergoed klein oogt. Het bevat elastische stof en zit hierdoor strakker voor een ideale werking. Om deze redenen is het enorm belangrijk om te kiezen voor de juiste maat bij het corrigerende ondergoed. Een kleine maat zit niet lekker; een grote maat zorgt niet voor voldoende correctie. De maat M / L is ideaal voor tailles vanaf 64 tot en met 76 centimeter. De maat XL / XXL is dan weer een goede maat, wanneer je een taille hebt vanaf 76 tot en met 89 centimeter.

Kort gezegd biedt dit beste corrigerend ondergoed van 2021 / 2023 verschillende voordelen. Het accentueert je pluspunten met een naadloos design, waardoor je je meer zelfzeker voelt in elke outfit. Ook geeft het extra steun in je rug en accentueert het je pluspunten door het corrigerende effect op je dijen, heupen, billen en de buik.

3

Genie Hour Glass Waist Trainer

Genie Hour Glass
Pluspunten
 • Zeer populair in Hollywood
 • Meest populaire merk ter wereld
 • Dual-comperssion voor een mooi zandloperfiguur
Minpunten
 • Iets duurder dan de andere in deze lijst

Bovenstaande artikelen corrigeerden niet enkel de buik. Wij focussen ons echter vooral op corrigerend ondergoed voor de buik. Vandaar; deze speciale waist trainer van het merk Genie Hour Glass. Genie Hour Glass ontwikkelde deze beste corrigerend ondergoed buik, waardoor je tot wel twee kledingmaten slanker lijkt te zijn. Door de flexibele materialen voelt het comfortabel en flexibel aan. De band van de waist trainer verstel je eenvoudig, waardoor hij perfect op jouw lichaam afgestemd kan worden. Hierdoor zie je niks van dit corrigerend ondergoed onder je normale kleding.

Dit product wordt door veel bekende mensen gedragen. In Amerika wordt deze Genie Hour Glass dan ook gezien als het beste corrigerend ondergoed buik van 2021 / 2023. Je voelt je sneller comfortabel in je meest strakke kledingstukken. Hierdoor hoef je je niet per se te wagen aan allerlei strikte dieten. Een wespentaille ligt binnen je handbereik dankzij de zogenaamde dual-compression technology.

Kort samengevat zijn de voordelen van dit figuurcorrigerend ondergoed: je krijgt snel een slanke taille, hij is comfortabel en snel aan te trekken en onder de kleding is niets te zien. Ook kun je zelf de mate van compressie bepalen. Je kan immers de band losser of strakker om je buik plaatsen met de klittenbandsluiting. Ook fijn is het feit dat je extra ondersteuning voor je rug krijgt. Je postuur zal beter worden, wat leidt tot een mindere belasting van je rug.

4

Feel Fab Stay Fab Shapewear

Feel Fab Stay Fab
Pluspunten
 • Zeer betaalbaar
 • Voor buik, billen én heupen
 • Beschikbaar tot maat 4XL
Minpunten
 • Minder hoogstaande kwaliteit

Op naar het laatste en bovendien meest betaalbare corrigerend ondergoed in de lijst. Indien je nog niet bekend bent in de wereld van het corrigerende ondergoed, dan is dit een goed instapmodel. Het is namelijk zeer betaalbaar en bovendien beschikbaar tot maat 4XL. Doordat het een stuk goedkoper is dan voorgaande modellen, is de kwaliteit echter ook iets minder hoogstaand. Wel is het zeer comfortabel corrigerend ondergoed en zal het daadwerkelijk zorgen voor onder andere een platte buik. Door hun vele onderzoeken weet het merk Feel Fab Stay Fab de ideale combinatie te vinden tussen betaalbaarheid en kwaliteit. Ook krijg je een corrigerende top, waardoor je eenvoudig je volledige bovenlichaam kunt corrigeren.

Wij hebben dit product gedurende een langere tijd uitgeprobeerd. Hierdoor zien we ook dat het na een tijdje slijtage vertoont. Na een paar maanden is de shapewear aan vervanging toe. Maar voor deze prijs is dat natuurlijk niet zo gek. Weet je niet zo goed welke maat je moet uitkiezen? Check dan deze maattabel:

Maattabel sterk corrigerend ondergoed 2023

 • M / L – Taille: 64 t/m 76 cm – Gewicht: 50 t/m 65 kg
 • XL / XXL – Taille: 76 t/m 89 cm – Gewicht: 65 t/m 80 kg
 • XXXL – Taille: 89 t/m 102 cm – Gewicht: 80 t/m 100 kg
 • 4XL – Taille: 102 t/m 115 cm – Gewicht: 100 t/m 115 kg
BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general