Beste Video Deurbel 2024

Op zoek naar een top video deurbel voor bij je voordeur? Bekijk dan onze best geteste camera deurbellen die jij kunt gebruiken en kies degene die het goedkoopste, best geteste, mooiste en meest efficiënte video deurbel die er op dit moment op de markt te verkrijgen is! Wij hebben de top 5 video deurbellen voor jou getest, zodat je niet zelf hoeft te kiezen maar gewoon deze video deurbel kunt gaan gebruiken!
beste slimme deurbel 2021 / 2022
1

Eufy Video Deurbel

Eufy Video Deurbel

Na Ring & Google de meest populaire (en goedkoper alternatief!!!) slimme video deurbel van 2024. Met deze Eufy deurbel maak je gebruik van een camera die even sterk is als die van Ring en Google, maar betaal je een stuk minder. Daarnaast profiteer je van het feit dat je deurbel lokaal beelden kan opslaan, waardoor je geen cloudabonnement hoeft af te sluiten of een sd-kaart nodig hebt. Dit alles wordt gewoon op je Eufy box opgeslagen en kan je gemakkelijk allemaal zelf terugkijken. Het wordt dan ook gezien als de beste draadloze deurbel met camera van 2024.

Deze slimme video deurbel heeft een sensor die bij bewegingsdetectie een melding geeft voor bij jou in de app, zelfs als het donker is. Dankzij de oplaadbare batterij kun je deze deurbel zowel aansluiten op bedrading, maar dus ook draadloos bij je voordeur hangen. Zo kun je hem overal hangen waar je maar wilt. Het nadeel is dat de 16 GB interne geheugen niet is uit te breiden, maar over het algemeen is dat ook niet nodig als je niet constant mensen voor je deur hebt langslopen.

De beelden van je Eufy Video Doorbell zijn overal te bekijken. Via je basisstation kun je de beelden heel lang opslaan, zodat je bij speciale bezoekjes gewoon je voordeur momenten kan gaan terugkijken. Via een versleutelde verbinding kan alleen jij terugkijken naar de beelden die getoond worden van de gebeurtenissen bij jouw voordeur. Dit maakt deze Eufy deurbel niet zo zeer specialer dan andere slimme video deurbellen, maar het is wel de meest voordelige in 2024 en daarnaast qua kwaliteit gewoon gelijk aan de andere! Je hoeft dus ook geen abonnement te nemen en dat maakt het ook maar een eenmalige investering. Bezoekers zijn te zien via je 2K scherm resolutie. Dit zijn scherpe beelden waardoor je precies kan zien wie er bij jou voor de deur staat! Daarnaast kun je de Eufy slimme video deurbel 2024 koppelen aan jouw Google Assistant of je Amazon Alexa, zodat jouw hele huis smart wordt!

Verder is het voordeel aan beste draadloze deurbel met camera, dat hij draadloos is. Deze draadloze deurbel met camera kun je dus overal bij je deur hangen waar je maar wilt en gaat tot een half jaar lang mee op dezelfde batterij. Daarna kun je hem makkelijk verwijderen en vervolgens opladen, waarna hij na 1 nacht alweer klaar is om de rest van het jaar te fungeren als jouw beste draadloze deurbel met camera van 2024.

2

Ring Video Deurbel 2

Ring Video Deurbel 2

Iedereen kent ze wel, de video deurbellen van Ring. Altijd die irritante reclame, maar het werkt wel! Bij de grote aanbieders als Coolblue zijn deze Ring Video Deurbellen al meet dan 10.000 keer besteld! Heel Nederland heeft tegenwoordig een Ring Video Deurbel in Ruis, wat op dit moment ook de meest populaire op de markt is. Het is een video deurbel dat op afstand met je bezoeker praat dankzij de ingebouwde camera en speaker en microfoon. Daarnaast heeft de deurbel ook gewoon nog een ouderwetse functie, namelijk de normale gong die je hoort als er wordt aangebeld. Zo zorg je ervoor dat – als je thuis bent – je toch nog de deur hoort en gewoon traditioneel de deur kunt openen.

Daarnaast dient de beste draadloze deurbel met camera ook als een soort van beveiliging. Bij een bewegingsdetectie van tot 9 meter krijg je namelijk een melding via de app op je telefoon. Op die manier weet je altijd als er iemand voor de deur staat en weet je ook of je moet opendoen of via de app moet laten weten dat je niet thuis bent!

Het vervelende aan deze Ring Video Deurbel, is dat je de melodie van de bel niet kunt aanpassen. Hierdoor hoor je altijd de echte gong van de Ring merk video deurbel, maar deze is helaas niet aan te passen bij de 2 van Ring. Daarnaast is de deurbel redelijk groot, namelijk 12 bij 6 centimeter. De doorgaanse deurbellen zijn een stuk kleiner dan die je hier bij Ring hebt. Het is tenslotte wel een Video Deurbel, dus dan is het ook wel logisch dat deze iets groter is dan de andere normale traditionele deurbellen.

De beste draadloze deurbel met camera wordt door middel van een WiFi verbinding in contact gebracht met je mobiele telefoon. Op die manier weet je altijd wanneer er bij jou aangebeld wordt en kun je zelf bepalen of de postbode het pakje achterom legt of dat je aangeeft aan de buurman dat je straks wel even bij hem langskomt voor een lekker koud biertje.

Als laatste minpuntje van deze Ring Video Deurbel 2, is dat je ervoor moet zorgen dat je een sterke WiFi verbinding hebt bij je voordeur. Het kan zijn dat er verschillende deuren of muren het signaal verslechteren, waardoor dit een storing kan veroorzaken als de draadloze video slimme deurbel verbinding probeert te maken met je app. Zorg er dus voor dat je voldoende getest hebt voordat je gebruik gaat maken van deze video deurbel 2024. Ben je overtuigd, kies dan voor deze slimme deurbel met camera en zorg dat er nooit meer een pakketje bij de buren geleverd wordt!

3

Google Nest Hello Video Deurbel

Google Nest Hello Video Deurbel

De Google Nest Hello Video Deurbel is de versie van Ring, maar dan in een Google jasje. We weten dat Google al meer van dit soort hebbedingetjes heeft gemaakt, maar nu blijkt dat ze zich ook in de wereld van deurbellen met WiFi en camera hebben begeven. Op zich geen slechte keuze, want deze Google Nest Hello slimme deurbel staat bij ons op plek twee bij best geteste video deurbellen van 2024! Met als de Ring deurbellen, maakt de Google deurbel gebruik van een app en WiFi om jou te tonen wie er bij jou voor de deur staat. Vervang je huidige bedrade deurbel voor deze Google nest Hello video deurbel en zeg hallo tegen het gemak die dit je brengt! Nooit meer je pakketje ophalen bij de buren of bij het postkantoor, maar gewoon zorgen dat deze lekker makkelijk achterom bij de poort of achter de kliko’s wordt neergelegd.

Het voordeel van de Google Nest Hello is dat deze praat en luistert in HD-kwaliteit. Als je ergens bent waar je wat minder goede internetverbinding hebt, wil je natuurlijk wel dat de kwaliteit van het zenden van de slimme deurbel ervoor zorgt dat je weet wie er voor de deur staat en dat je deze ook gewoon goed kunt verstaan. Laten we eerlijk zijn, anders is het kopen van een video deurbel anno 2024 natuurlijk helemaal niks waard!

Je kunt dag en nacht live meekijken met je video deurbel van Google. Dit betekent dus dat je op ieder moment dat je wilt gewoon de app kunt openen op je telefoon en kunt zien wie er voor je deur staat, of wat er bij jou voor op de straat allemaal gebeurd.

Het probleem bij deze video deurbel is wel dat je een beltransformator nodig hebt van 12 volt. Anders kan je helaas de Google Nest Hello niet installeren. Daarnaast moet je bij deze Google Hello deurbel zorgen dat je een sterke WiFi verbinding hebt bij je voordeur. Het kan zijn dat er verschillende deuren of muren het signaal verslechteren, waardoor dit een storing kan veroorzaken als deze verbinding probeert te maken met je app. Zorg er dus voor dat je voldoende getest hebt voordat je gebruik gaat maken van deze video deurbel 2024.

Hou er als laatste ook rekening mee dat – als je de deurbel volledig met alle functionaliteiten wilt gebruiken – dat je hiervoor een Google Nest Aware abonnement moet kopen. Dit is een abonnement die je nodig hebt en moet betalen voor 50 euro per jaar.

4

Ring Video Doorbell Pro 2

Ring Video Doorbell Pro

Het bekendste deurbellenmerk, Ring, heeft meerdere modellen op de markt gebracht. In 2020 kwamen ze met de Ring Video Deurbell Doorbell Pro 2. Het is de verbeterde versie van de reeds bestaande Ring Video Deurbel 2. Zie hieronder de verschillen:

  • De Ring Pro heeft een Full HD camera met een zichtveld van 160 graden maar liefst.
  • In tegenstelling tot de Video Deurbell van Ring, kun je de bewegingsdetectie volledig zelf instellen naar eigen wensen.
  • Je kunt de beelden die je maakt gemakkelijk opnemen en opslaan in de cloud, zodat je ze later nog kunt terugkijken.
  • Je krijgt 4 verschillende frontjes. Zo kun je zelf bepalen welke je wilt hebben en kiezen welke het beste bij je voordeur past.

Daarmee is de Ring Video Doorbell Pro een upgrade van de reeds uitgebrachte deurbel met WiFi die Ring al eens op de markt heeft gebracht. Echter, moet je wel rekening houden met het feit dat je jaarlijks 30 euro moet betalen voor een abonnement bij RING voor het opslaan van je cloud video’s. Wil je dus beelden opslaan die je maakt bij je voordeur, dan kies je beter voor dit abonnement.

Daarnaast heeft deze Pro als voordeel dat het een zeer compacte video deurbel is. Ook zorgt de verbeterde bewegingsdetectie er voor dat je geen vals alarm krijgt als er iemand bij je duren aanbelt en er dan bij jou een app bericht op je mobiel komt. Je wilt natuurlijk niet onnodig gestoord worden tijdens het eten of drinken in een restaurant of bar.

Zorg er met deze Ring Video Doorbell Pro 2 voor dat je altijd bereikbaar bent bij je voordeur en zelf kunt kiezen wanneer je open doet en wanneer niet. Kies ervoor om de postbode je pakketje bij de achterdeur te leggen, over de poort te gooien of achter de kliko’s te plaatsen. Zo hoef je niet meer langs de buren en heb je een gemakkelijke bezorger die niet nog eens terug hoeft te komen met jouw pakketje.

5

Arlo Video Doorbell

Arlo Video Doorbell

In tegenstelling tot de top 3, is de Arlo een goedkopere deurbel versie en gaat het hier om een audio deurbel. Je hebt dus geen beeld, maar de gebruikerservaring is net zo goed dat deze Arlo steeds populairder wordt op de markt! Het is een goedkopere en een effectievere versie van de Ring en de Google Nest Hello video deurbel, dus waarom zou je hier dan niet voor kiezen?

De Arlo Audio Doorbell is een toevoeging op de bestaande Arlo IP-camera die je wellicht al in je huis hebt hangen. Deze deurbel heeft een ingebouwde microfoon en een speaker. Hierdoor kun je communiceren met de mensen die er voor je deur staan. Het voordeel van deze Arlo deurbel, is dat je geen app nodig hebt om te communiceren. Zodra er aangebeld wordt, wordt er naar je telefoon gebeld en kun je opnemen en spreken met de bezoeker. Kun je even niet opnemen, dan kunnen de bezoekers zelfs een bericht achterlaten die je dan laten zou kunnen naluisteren. Ook zou je zelf een voorgeprogrammeerd bericht kunnen laten inspreken, bijvoorbeeld dat je nu geen interesse hebt of even 2 dagen niet thuis bent.

Het voordeel van deze Arlo Audio Doorbel is dat je geen gedoe hebt met draden of wat dan ook. Je koopt gewoon 2 AA-batterijen en klaar is kees. Je kunt hem gemakkelijk bij je voordeur hangen en direct van de Arlo deurbel audio gebruik maken.

Beste Wifi deurbel met camera

Weet je al welke Wi-Fi deurbel je wilt kopen? Ga dan in ieder geval de volgende stappen langs op te bepalen of je überhaupt wel een wifi deurbel met camera nodig hebt!

  1. Er wordt vaak bij je thuis aangebeld: zonder dat mensen langskomen bij je, heb je natuurlijk weinig aan een video deurbel met camera. Hij zal amper gebruikt worden en dan is het zonde van de investering.
  2. Je laat vaak pakjes bezorgen: als de pakjesbezorger elke dag bij jou aan de deur staat en je werkt gewoon overdag, is het makkelijk om deze deurbel met camera te hebben. Hiermee kun je aangeven aan de postbode waar bij het pakketje moet neerzetten
  3. Je hebt geen fijne buren: mocht je een hekel hebben aan je buren, dan wil je absoluut niet dat je pakketjes bij de buren afgeleverd worden. Reden genoeg om gebruik te maken van een Wifi deurbel met camera!
BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general