Best Life Orthopedisch & Ergonomisch Hoofdkussen

Minpunten
  • Beste hoofdkussen van 2021
  • Extra lang hoofdkussen van 60cm
  • Nadert kwaliteit van Tempur hoofdkussen, maar is goedkoper
  • Extra binnenhoes voor duurzaam gebruik
Pluspunten
  • De traagschuim vulling kan niet in de wasmachine

Het orthopedische hoofdkussen van Best Life is ongetwijfeld het beste hoofdkussen dat op dit moment op de markt verkrijgbaar is. Best Life heeft een topproduct op de markt gezet met dit hypermoderne verfijnde hoofdkussen dat zowel orthopedisch als ergonomisch is. Heb je last van nekklachten, dan biedt deze Best Life hoofdkussen je uitkomst om een goede nachtrust te hebben. Daarnaast verlaagt dit hoofdkussen ook je rugklachten, ideaal toch?!

Wakker worden zonder onverklaarbare pijntjes, wie wil dat nou niet? Tijdens je slaap neem je soms een houding aan die niet goed is voor je nek- en rugspieren. Dit zorgt er voor dat je ’s ochtends behoorlijk wat last kan krijgen van je spieren en je dag niet goed begint. Best Life heeft zich ingezet tegen deze vervelende pijntjes en gunt jou de comfortabele nachtrust die je verdient.

In het begin is het wellicht wat wennen om dit beste hoofdkussen te gebruiken. Hij ligt wat hard de eerste dagen, maar het hoofdkussen brengt als het ware je wervelkolom in een neutrale houding waardoor je automatisch in de juiste slaappositie komt te liggen. Voelt het onwennig aan, dan betekent dat eigenlijk dat je altijd al een verkeerde slaaphouding hebt aangenomen. Na enkele dagen voelt het hoofdkussen zeer aangenaam aan en merk je bij het wakker worden het verschil met de budget hoofdkussens die je in het verleden hebt gebruikt.

Over budget gesproken, iedereen kent wel de duurdere Tempur hoofdkussens. Dit kussen van Best Life nadert het niveau van Tempur en is zelfs nog een stuk voordeliger. Op die reden hebben wij dit Best Life hoofdkussen bovenaan in deze lijst gezet met beste hoofdkussens 2021.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general