Beste Collageen poeder 2021

Op zoek naar de beste collageen poeder van 2021? Bekijk hier de top 5 best geteste collageen poeders die er momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. De grote vraag is natuurlijk, welke collageen poeder is het beste? We hebben ze uitvoerig getest op smaak, effectiviteit, prijs en kwaliteit! Bekijk hier de beste collageen poeders van 2021!
beste collageen poeder 2021
1

NUTRIMEA Collageen Poeder

Nutrimea
Pluspunten
 • Meest populaire collageen poeder van 2021
 • Europese Fabrikant
 • Beste prijs-kwaliteit verhouding
Minputen
 • Redelijk grote tabletten

Bij ons komt deze NUTRIMEA collageen poeder het beste uit de test. Het is namelijk een subliem product voor anti-aging supplementen. Op de beschrijving stond dat het buitengewone hydraterende krachten van hyaluronzuur combineert met de verstevigende eigenschappen van collageen. Dit betekent eigenlijk dat het 1000x zijn gewicht vast houdt aan water en daarmee de huid van het lichaam van binnen herstelt en de rimpels en kraaienpootjes in je lichaam verdwijnen. Het resultaat was verbluffend bij de verschillende testpersonen die we gebruikt hebben, namelijk na enkele weken al een gladde en strakke huid.

Collageen poeder zorgt er voor dat de collageen in het lichaam wordt aangevuld, waardoor er minder rimpels in je lichaam ontstaan. We gaan je niet vermoeien met alle specialistische termen, maar het resultaat is simpel en deze beste collageen poeder 2021 doet gewoon wat het moet doen: zorgen dat de rimpels verdwijnen. De collageenpoeder heeft een formule met 4 anti-aging acties ontwikkeld om de huid te regenereren. Hier gebruikt het hyaluronzuur voor, een krachtige molecuul om de huid zeg maar te hydrateren. Dit wordt gecombineerd met vis0collageen, vanwege de herstellende effecten die nodig zijn om de huid weer goed op orde te krijgen. Voeg daar de bijgevoegde vitamine C aan toe, en je hebt een krachtig anti-aging effect die niet duur is maar wel voor het gewenste resultaat zorgt. Onze testdoelgroep was het meest te spreken over deze anti-aging beste collageen poeder en daarom hebben wij hem als beste geteste collageenpoeder in onze lijst gezet.

Onze collageen poeder ervaringen met dit product zijn top, waardoor we deze ook hoog in de lijst hebben staan. Ervaringen van zo’n 100 mensen omtrent deze collageen supplement zijn opgenomen in deze review lijst en vandaar dat we dit product bovenaan de lijst hebben gezet.

Deze collageen poeder wordt in Frankrijk gefabriceerd. Dit betekent dat de producten van NUTRIMEA van een zeer hoge kwaliteit zijn, namelijk gewaarborgd GMP en HACCP en geven je een voedingssupplement zonder synthetische of chemische hulpstoffen zonder GGO’s – zonder gluten – zonder stearaat.

Je moet rekening houden met het feit dat de beste collageen poeder zorgt voor het aanvullen van een vermindering aan collageen in je lichaam. Elke 10 jaar wordt er namelijk 6% minder collageen in het lichaam aangetroffen, waardoor je huid er minder uit gaat zien en er dus rimpels zullen ontstaan. Met deze beste collageenpoeder 2021 zorg je er voor dat je hier geen last van krijgt en kun je op vroege leeftijd ook al zorgen dat je nooit snel rimpels zult krijgen. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen en dat is bij deze beste anti-aging poeder ook het geval!

Dit product bevat ook viscollageen poeder. De meeste viscollageen poeders zijn 100% natuurlijk viscollageen, afkomstig van bijvoorbeeld kabeljauw uit de Atlantische Oceaan. Daarnaast zijn ze ook nog eens duurzaam gevangen, rond het eiland van IJsland. Hydrolysaat poeder voor een snelle opname in het lichaam en om eenvoudig te mengen. Het is neutraal van smaak en zeer geschikt om te mengen met water, thee, koffie, vruchtensap of een smoothie.

Als je je afvraagt: “welke collageen is goed voor de huid?”, dan ben je bij deze Nutrimea aan het juiste adres. Eigenlijk elke collageen supplement uit deze lijst is goed voor de huid, maar qua alle beoordelingen is Nutrimea toch wel de beste!

2

Happy Older Multi Collageen

Happy Older
Pluspunten
 • Bevat de meest belangrijke collageen types 1,2,3,5 en 10
 • Meest populaire merk op de markt
 • Goedkoper dan de andere in deze lijst
 • Van Hollandse bodem
Minpunten
 • Geen

Met deze 600 gram Multi Collageen van Happy Older kun je al vanaf je vijfentwintigste zorgen dat je rimpels voorkomt voor de rest van je leven. Voor 30% bestaat je lichaam uit collageen. 70% van de droge stof van onze huid en 70% van onze botmassa en bindweefsels bestaat uit dit eiwit. Echter, vanaf je vijfentwintigste levensjaar vermindert dit in je lichaam, waardoor dit kan zorgen dat je rimpels in je gezicht en in de rest van je lichaam krijgt. Om dit te voorkomen, kun je het beste je collageen aanvullen met de Happy Older Multi Collageen. Er bestaan in totaal meer dan 15 typen collageen, waarvan de belangrijkste zitten in deze Happy Older Multi Collageen poeder. De beste collageen poeder 2021 bevat type I, II, III, V en X.

 • Type I en V komen het meest voor in de (leder)huid, het bindweefsel o.a. rond de gewrichten, de bloedvaten, ligamenten (o.a. kniebanden) en pezen. Collageensupplementen bevatten meestal collageen type I. Een supplement met dit collageen wordt vaak gemaakt van runderhuid of botten van vis.
 • Type II en X komt veel voor in het kraakbeen, de tussenwervelschijven, ribben en luchtpijp. Kraakbeeneiwit bestaat voor 55% uit collageen type II. Een supplement met type II collageen wordt veelal gemaakt van kraakbeen van kippenborstbeen.
 • Type III vinden we ook in de huid. Het is ook aanwezig in de gewrichtsvloeistof. Een supplement met dit collageen is zeldzaam, en wordt vervaardigd uit de huid van koeien. Dit zou ook van koeienbotten kunnen, maar wordt uit veiligheidsoverwegingen vanwege BSE niet gebruikt.
 • Type V komt voor in het kraakbeen, huid, haar en nagels. Het wordt aangetroffen in eidooier en het membraan van kippeneieren.

Er zijn lastige manieren om deze juiste collageen weer aan te vullen, door bijvoorbeeld bottenbouillon te maken. Deze dient 72 uur te koken, maar veel eenvoudiger is het eigenlijk om een multi-collageen supplement te gebruiken, die je hier kunt kopen. Deze beste collageen poeder 2021 koop je hier online voor de beste prijs.

Een ander voordeel van de Happy Older beste collageen poeder, is dat deze poeder van Nederlandse bodem is. Daarnaast is het smaakloos en kun je het gebruiken in bijvoorbeeld smoothies, koffie of thee. Je kunt het 60 dagen gebruiken en is dus goed voor 60 porties van 10 gram. Collageen poeder ervaringen waren nooit eerder zo goed dan met dit product. Ben je op zoek naar de beste collageen poeder consumentenbond, dan moeten we je teleurstellen. De consumentenbond heeft namelijk nog geen onderzoek gedaan naar de beste collageen poeder die er op de markt te vinden is.

3

Vital Proteins Collageen poeder

Vital Proteins
Pluspunten
 • Primair eiwit in bindweefsel, haar, huid en nagels
 • Veel goede recensies op bol.com
 • Eiwit draagt bij aan de groei en instandhouding van spieren en botten
 • Niet-gearomatiseerd poeder dat zowel in warme als koude drankjes kan worden gemengd
Minpunten
 • Relatief prijzig

Deze premium collageeneiwit behoort zeker in de beste collageenpoeders 2021. Het is namelijk een aanvulling van je collageeneiwit dat een actieve levensstijl ondersteunt en je een goed gevoel zal geven. Deze collageenpeptiden zit bomvol 20g hoogwaardige runderen. Het is namelijk een belangrijk structureel eiwit dat prominent aanwezig is in je haar, je huid, maar ook in je nagels. Daarnaast is het ook aanwezig en belangrijk voor je bindweefsel, pezen, ligamenten en botten. Deze Vital Proteins Collageenpoeder is een belangrijk supplement voor iedereen die van sport houdt. Het gaat vooral op mensen die sporten met en hoge impact en zich bewust zijn van hun leeftijd.

Ben je op zoek naar de best geteste collageen poeder van 2021? Dan is dit ook zeker een aanrader wat ons betreft! Als je bijvoorbeeld een voorgeschiedenis hebt in veel blessures of weet dat je op oudere leeftijd ook blessures kan oplopen met intensief sporten, dan kun je het beste kiezen voor deze Collagen Peptides Collageenpoeder. Het is zowel gluten- als zuivelvrij en je kunt het daarnaast ook nog eens mengen in zowel warme als koude drankjes. Voeg het dus toe aan je favoriete eten, smoothies of aan je dagelijkse shakes!

De voordelen van deze Vital Collagen Peptides

 • 20 g collageeneiwit van runderen per portie
 • Primair eiwit in bindweefsel, haar, huid en nagels
 • Eiwit draagt bij aan de groei en instandhouding van spieren en botten
 • Niet-gearomatiseerd poeder dat zowel in warme als koude drankjes kan worden gemengd
 • Verkrijgbaar in twee verpakkingsgroottes
4

Mardant Ultra Collageen booster

Mardant
Pluspunten
 • Tijdelijk 2+1 gratis!
 • Goedkoopste in deze lijst
 • Collageen verbetert de hydratatie van de huid en maakt de huid soepeler en elastischer
Minpunten
 • Vooral te gebruiken bij water, niet bij andere drankjes als smoothies of sapjes

Deze Collageen poeder is de meest goedkope in de lijst met beste collageen poeders 2021 die je kunt vinden. Dit heeft onder andere te maken met de prijs- kwaliteitsverhouding. Deze collageen poeder 2021 is namelijk met een actie van 2 + 1 gratis goed voor maar liefst 3 x 30 doseringen. Dat betekent dat je tot wel 3 maanden lang elke dag 5 gram tot je kan nemen voor de benodigde aanvulling van collageen in je lichaam.

Naarmate je ouder wordt, neemt de collageen in je huid af namelijk. Dit betekent dat je huid eigenlijk minder soepel wordt en elastisch, waardoor er rimpels en kraaienpootjes zullen ontstaan. Daarnaast kun je te maken krijgen met andere oneffenheden waar je niet op zit te wachten. Hierdoor wil je de beste collageenpoeder van 2021 proberen, maar er ook niet te veel voor betalen. Voor 3 maanden lang zit je goed met deze aankoop en kun je elke dag opnieuw je lichaam voorbereiden op het steeds ouder worden. De huid wordt met deze Mardanti collageen poeder verbetert van binnenuit.

Kortom, ook deze behoort tot de best geteste collageen poeder 2021. Collageen is een van de belangrijkste bestanddelen van een gezonde huid. Het verbetert de hydratatie van de huid en maakt de huid soepeler en elastischer. Het is verrijkt met Vitamine C. Dit is een antioxidant die ook bijdraagt aan de natuurlijke aanmaak van collageen.

Wat krijg ik?

Mardanti Skincare collageen:

 • Bevat 3×30=90 dagdosering collageen
 • Bevat hoogwaardig collageen
 • Bevat vitamine C voor een normale vorming van collageen
 • Inclusief maatschap voor de juiste dosering
 • GRATIS: Beautymagazine met handige tips en tricks

Ze adviseren om een keer per dag voordat je naar bed gaat 5 gram te nemen. Dit kun je makkelijk afmeten met de bijgeleverde maatschepje van Mardanti collageen. Je kunt dit oplossen in een glas lauw of warm water en opdrinken. Het werkt het beste als je het product gedurende een langere periode op dagelijkse wijze gebruikt. De gezondheid van de huid staat ook onder invloed van omgevingsfactoren als stress, roken en zonlicht. Je kunt de gezondheid van je huid verder verbeteren door deze factoren aan te pakken.

5

Beste collageen supplement voor de huid

De Collageen Poeder Koopgids

Ben je op zoek naar de beste collageen supplement, dan ben je hier goed! Wij hebben een overzicht gemaakt van de beste collageen supplement voor de huid. Al deze producten zorgen er voor dat de huid weer hersteld van welk mankement dan ook. Gebruik deze collageen supplementen op het moment dat het wordt beschreven in de omschrijving en zorg dat je uit voorzorg goed voor je huid zorgt. Deze collageen supplementen zijn bevorderlijk voor de huid en daardoor ook immens populair bij de oudere bevolking.

BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general