Beste GPS tracker kind 2024

Ben je een bezorgde ouder die altijd wilt weten waar z’n kinderen zijn? Dan biedt een GPS tracker kind de uitkomst! Bekijk hier de top 5 best geteste GPS trackers voor kinderen, zodat je altijd weet waar je kinderen zijn en je niet meer ongerust hoeft te zijn als je ze niet kunt vinden of als je denkt dat ze verdwaald zijn. Als het etenstijd is, stuur je ze gewoon een melding via de GPS tracker om aan te geven dat ze naar huis moeten. Daarnaast kun je altijd zien hoe ver ze bij je vandaan zijn, wat een geruststellend gevoel geeft als ze bijvoorbeeld buiten zijn gaan spelen. Allemaal voordelen om gebruik te maken van een GPS tracker voor je kind anno 2024!
beste gps kinderhorloge 2022
1

DEPLAY 4G KidsWatch

Beste getest: DEPLAY
Pluspunten
 • Inclusief bel- en videofunctie
 • Sterk 4G-netwerk
 • Nauwkeurige locatievoorziening
 • Spatwaterproof
 • Inclusief functies als bloeddrukmeter, thermometer, hartslagmeter én SOS-knop
 • Verkrijgbaar in vier hippe kleuren
Minpunten
 • Geen

Op naar de onbetwiste nummer één in de top beste GPS trackers voor kinderen van 2024: de KidsWatch van het vooruitstrevende merk DEPLAY. DEPLAY staat niet voor niets voor Developing & Play: met hun producten probeert het merk baby’s en (jonge) kinderen te vermaken en hen te laten ontwikkelen op een zo leuk mogelijke manier. Hun producten zijn onder andere Europees getest, waardoor veiligheid en betrouwbaarheid gegarandeerd worden. Wij hebben de KidsWatch van het merk DEPLAY uitvoerig getest en kunnen aangeven dat we enorm onder de indruk zijn van deze GPS tracker voor kinderen.

Het meest onder de indruk waren we van het sterke 4G-netwerk waar het kinderhorloge gebruik van maakt. Kinderen spelen immers vaak op plekken die met een minder goed netwerk niet te bereiken zijn. Het is uiteraard van groot belang dat jij je zoon of dochter op elk moment van de dag kunt bereiken via de belfunctie van deze smartwatch voor kinderen. Het 4G-netwerk zorgt ervoor dat je – ook in de toekomst – geen problemen zult ervaren met de verbinding, aangezien het zorgt voor een enorm sterk signaal. Een stabiele en brede dekking: check! Via de belfunctie kun je eenvoudig duidelijke afspraken met je kind maken, zoals dat hij of zij voor het avondeten thuis moet zijn. Je kan bovendien ook nog eens videobellen met je kroost, aangezien er een camera op de smartwatch zit! Ook hier is het 4G-netwerk handig, aangezien er voor videobellen uiteraard een sterk signaal nodig is.

Nu komen we meteen tot wat ons betreft het tweede grote voordeel van dit kinderhorloge met GPS-functie: de GPS-tracker is ontzettend precies. Door de nauwkeurige locatievoorziening weet je continu exact waar je kind zich bevindt en kun je je niet vergissen tussen bijvoorbeeld twee huizen. Da’s natuurlijk wel zo handig, met razendsnelle kinderen die zich om de haverklap ergens anders bevinden. De SOS-functie vult bovendien een sterke aanvulling: indien je kind drie seconden op de SOS-sensor aan de zijkant drukt, zal er een noodoproep afgaan naar maximaal drie vooraf ingestelde telefoonnummers. Je ziet meteen waar je kindje zich bevindt en je kan hem of haar dus snel bereiken!

Als we al niet overtuigd waren van deze KidsWatch, dan deden de overige functionaliteiten dit wel. Er zijn immers onwijs veel nuttige functies te vinden op het apparaatje. Denk aan een thermometer, een bloeddrukmeter en een hartslagmeter. Zo kun je ook de gezondheid van je kindje nauwkeurig bijhouden. Alle resultaten zijn te vinden in de app, waardoor je de gezondheid zelfs op afstand in de gaten kunt houden. DEPLAY, wij zijn overtuigd!

2

One2Track Connect NEO

Beste Nederlands merk: One2Track
Pluspunten
 • Inclusief bel- en videofunctie
 • Eenvoudige installatie
 • SOS-functie
 • Inclusief stopwatch, rekenmachine en stappenteller
 • Accuduur: 3-4 dagen
Minpunten
 • Te groot voor kinderen onder de acht jaar

Ziehier: de Connect NEO GPS kinderhorloge van one2track review. De Connect NEO GPS tracker voor kinderen? Deze staat in de top 2 van best geteste GPS trackers voor kinderen in 2024. Dit Connect NEO GPS horloge is een smartwatch met gps en bovendien een kinderhorloge met belfunctie. Je kunt met dit apparaat namelijk gewoon bellen naar elkaar, waardoor dit ook wel een kinderhorloge met belfunctie wordt genoemd. Dit GPS kinderhorloge met belfunctie zorgt ervoor dat je weet waar je kinderen zijn op het moment dat je dit wilt weten. Het Connect NEO GPS Horloge is ontwikkeld door het Nederlandse merk one2track, waardoor je er zeker van bent dat het aan alle vereisten voldoet die je maar kunt hebben in een land als Nederland. In deze GPS kind tracker kunnen maar liefst tien telefoonnummers opgeslagen worden. Door middel van het gebruik van een touchscreen kun je deze mensen direct bellen. Dit is dus een echte Connect NEO GPS telefoon horloge. Daarnaast zit er aan de zijkant van het Connect NEO GPS horloge een zogenoemd SOS alarm knop. Hiermee wordt meteen gebeld naar een vooringesteld telefoonnummer en wordt je ook meteen op de hoogte gebracht over waar je kinderen zij, zodat je er direct naartoe kunt te gaan. One2Track is een Nederlands bedrijf dat een eigen app heeft ontwikkeld. Dit is onder andere een gps horloge kind consumentenbond. Dit product is dan ook een gps horloge kind anwb.

GPS horloge kind anwb

De ANWB staat voor veiligheid. Niet alleen voor auto’s, maar ook voor GPS systemen en daarmee ook voor kinderen. De One to Track Connect is een gps horloge kind anwb en wordt dan ook door de ANWB aangeraden om te kopen.

Kinderhorloge GPS door gebruik te maken van Connect NEO GPS Horloge

We hebben net al uitgelegd dat het niet handig is om je kinderen een telefoon mee te geven als ze weggaan of gaan buiten spelen. Deze kunnen tijdens het spelen namelijk gemakkelijk uit je broekzak vallen. Een kinderhorloge met belfunctie is dan ook de ideale oplossing voor dit probleem.

De simkaart van de Connect NEO GPS horloge wordt geleverd door One2mobile prepaid Simkaart. Deze zijn special ontwikkeld voor een GPS horloge kind, zoals de one2track Connect NEO. De voordelen hiervan bestaan eruit dat het lagere tarieven betreft, maar ook dat het Europese dekking geeft zonder extra kosten. De ideale kinderhorloge met belfunctie, dus! Daarnaast kun je gemakkelijk via een one2mobile app je prepaid kaart opwaarderen op elk moment van de dag. Zo kunnen ze deze kinderhorloge met belfunctie perfect gebruiken. Bovendien kun je switchen tussen prepaid en unlimited gebruik. Met het Unlimited Plan maak je voor een tientje per maand gebruik van alle functies van het toestel. Dit kan handig zijn, indien jouw zoon of dochter intensief gebruik maakt van het kinderhorloge of als je geen zin hebt om telkens weer het prepaid tegoed op te waarderen. Ons advies uit deze one2track Connect NEO review: kopen!

3

XELAR – Kinder GPS Tracker Horloge

Gratis beltegoed / MB’s: XELAR
Pluspunten
 • Inclusief 200MB Gratis data!
 • Gratis simkaart
 • Batterijduur van 2 dagen
 • HD videobellen + zaklampfunctie
Minpunten
 • 2 dagen batterijduur ipv 3 bij DEPLAY

Welk horloge in de top 5 GPS trackers kind niet mag ontbreken, is de XELAR. Met dit horloge kun je altijd zien waar je kinderen uithangen! Daarnaast kun je eenvoudig bellen met je kinderen door middel van deze GPS tracker horloge. Hij is zowel ontwikkeld voor kinderen als voor ouderen. Je ontvangt bij de aankoop van deze GPS smartwatch voor kinderen ook een Lebara simkaart, die je vervolgens kan gebruiken voor de GPS voor kinderen. Je kids kunnen je vervolgens met hun horloge videobellen in geval van nood en je kan precies zien waar de kleine zich bevindt. In deze GPS kind tracker kunnen maar liefst 10 telefoonnummers opgeslagen worden. Door middel van het gebruik van een touchscreen kun je deze mensen direct bellen.

GPS horloge kind met belfunctie

Maak gebruik van een simkaart, die je prepaid altijd kunt opladen. Het is een gps horloge kind met belfunctie. Het is een simkaart speciaal ontwikkeld door Lebara. Deze zijn namelijk speciaal gemaakt voor GPS horloges. De voordelen zijn dan ook dat dit goed is voor lagere tarieven en daarnaast ook Europese dekking zonder dat je extra kosten hoeft te verwachten. Daarnaast kun je gemakkelijk via een one2mobile app je prepaid kaart opwaarderen op elk moment van de dag. Er wordt gebruik gemaakt van de netwerken van KPN en Vodafone, zodat je ook weet dat je kinderen een goede verbinding hebben bij jou in de omgeving.

ACTIE! Tijdelijk gratis 5 euro beltegoed en 200MB data!

Maak gebruik van deze tijdelijke actie van Xelar. Je krijgt namelijk 200MB gratis data, waar je als eerst kennis kan maken met dit kinderhorloge met GPS. Als je je simkaart voor een volgende keer oplaadt, dan krijg je nog eens 300MB en 5 euro gratis erbij. Bij een 3e keer is dit zelfs 500MB en 5 euro extra, dus echt een goeie deal als je het ons vraagt.

Deze beste bel horloge kind heeft een 4G netwerk, iets wat wel belangrijk is omdat het 2G en 3G netwerk bij verschillende Telecombedrijven er binnenkort uit gaat. Hierdoor zul je je oude gps armband kind of onzichtbare gps tracker kind voor een kind van 5 jaar bijvoorbeeld niet meer werken, maar moet je een nieuwe smartwatch met gps kopen voor je kind met een 4G netwerk.

GPS armband kind

Veel mensen zijn op zoek naar iets meer stijlvol dan een GPS tracker in een smartwatch of horloge. Daarnaast hoeven ze niet perse alle functies die een GPS horloge voor kids heeft, waardoor ze liever een GPS armband kind willen kopen. Je zou dan net zo goed voor de Xelar kunnen kiezen, want deze valt niet op om het arm van je kind en is daarnaast net zo duur als een GPS armband voor kinderen.

Kinderhorloge bellen waterdicht

Het mooie aan deze GPS tracker voor kinderen, is dat het een IP67 horloge is. Dit is namelijk dat hij waterdicht is en volledig stof, zand en dompel waterdicht. Hierdoor kan deze GPS tracker maximaal 30 minuten onder water overleven, tenzij hij natuurlijk niet lager dan 1 meter in het water ligt. Ook kun je gebruik maken van een SOS alarm op de GPS tracker voor kinderen.

4

Wonlex X Series GPS horloge Kids

Beste Waterdicht: Wonlex X Series
Pluspunten
 • Beste Prijs-Kwaliteit verhouding
 • Stijlvol horloge
 • Overzichtelijke app voor ouders
 • Beste gps horloge kind waterdicht
Minpunten
 • Geen smart functies
 • GPS minder nauwkeurig dan de One2Track

Altijd willen weten waar je kinderen uithangen? Dan koop je toch gewoon de Wonlex X Series GPS horloge voor kids? De naam van het product zegt het al: een GPS tracker voor je kinderen om te weten waar ze zijn. Op dit moment is de Wonlex X Series één van de beste GPS tracker kind 2024 die er op de markt te vinden is. Dit komt vooral omdat dit een Beste gps horloge kind waterdicht is, iets waar veel ouders naar op zoek zijn. Dit komt doordat men gevaar heeft voor het verdrinken van hun kinderen of als hun kinderen op het strand het horloge om hebben. Dankzij de GPS sensor die erin gemonteerd is, weet je als ouder altijd waar je kind is en waar hij ook geweest is. Daarnaast is er een handige optie die in dit systeem zit. Stel, je wilt niet dat je kinderen in de buurt van gevaarlijke wegen komt of bij het water, dan kun je een veilige zone instellen. Zodra de kinderen zich buiten deze zone begeven, krijg je een melding op je mobiel en weet je waar ze zitten. Je kunt ze via de communicatiemogelijkheden om deze GPS kinderen tracker direct op de hoogte stellen dat je wilt dat ze terugkeren naar huis en niet meer in die onveilige zone gaan. Dit is een goede GPS horloge kind ANWB.

Daarnaast telt deze Wonlex X Series horloge precies hoeveel stappen je gemaakt hebt op een dag. Dit kun je gebruiken om je kind te stimuleren om als maar mooie en grote stappen te zetten in het leven en door te blijven lopen om de conditie beter te maken van je kinderen. Dit is dus de perfecte Activity Tracker kind GPS. Hierdoor is dit ook een prima GPS tracker armband ouderen én een goed peuter horloge.

Een nadeel van dit apparaat van Wonlex, is dat het enkel als GPS tracker kind 2024 kan dienen. Het heeft namelijk geen specifieke spelletjes, die sommige andere horloges wel hebben. Daarnaast beschikt deze smartwatch kind GPS tracker voor kinderen van Wonlex niet over een hartslagsensor, die je wellicht wel wilt hebben om de hartslag van je kinderen in de gaten te houden. Dit is dus geen smartwatch met hartslagmeter gps. Je koopt deze kinder smartwatch intertoys, maar je kan hem ook kopen via bovenstaande button voor de smartwatch kind Coolblue!

5

KUUS GPS horloge smartwatch kind

Meeste reviews bol.com: KUUS
Pluspunten
 • Meeste reviews op bol.com
 • Inclusief belfunctie
 • Eenvoudig SOS-nummers in te stellen
Minpunten
 • Geen spelletjes
 • GPS minder nauwkeurig dan de One2Track

Een smartwatch waar je kind mee kan bellen? Nood aan een veilig gps horloge kind? Bekijk hier de beste smartwatch voor kinderen om te bellen, namelijk de KUUS! Dit is een gebruiksvriendelijke smartwatch / GPS tracker voor kinderen die ook nog eens razend populair is op bol.com. Naast het feit dat je met de GPS functie altijd kunt weten waar je kind is, kun je simpele SOS-nummers instellen. Je kunt tot wel 3 SOS-nummers instellen, die te bereiken zijn via een SOS knop aan de zijkant van deze smartwatch voor kinderen. Door op de knop te drukken, kan uw kind u altijd bellen met de GPS Watch kind overal en wanneer hij of zij maar wilt. Koop deze GPS horloge kind Intertoys nu snel online door op bovenstaande button te klikken!

Daarnaast kun je gebruik maken van een gratis lifetime app van deze GPS horloge kind Mediamarkt. Deze zorgt ervoor dat je 24 uur per dag kunt zien waar je kind zich bevindt. Het is zelfs mogelijk om een veiligheidsgebied aan te geven, waarbij je zelf een melding krijgt op het moment dat je kind zich buiten dit gebied bevindt. Daarnaast kun je ook alarmen instellen, bijvoorbeeld als je kind om half 6 naar huis moet krijgt het een melding op de GPS smartwatch en kan het naar huis komen. Dit is dus de perfecte kinderhorloge met telefoon en GPS. Kortom, de bel horloge kind is dit een ideaal product!

Het mooie aan dit product, is dat je gebruik maakt van een gratis simkaart die werkt op het betrouwbare KPN netwerk. Daarnaast is hij gebruiksvriendelijk en is de GPS tracker voor kinderen, oftewel smartwatch kind bellen, gemakkelijk in te stellen en binnen minuten al te gebruiken. Koop deze gps horloge kind Coolblue eenvoudig via bovenstaande button.

Geniet van deze kinder smartwatch GPS en gebruik hem om altijd te weten waar je kinderen zijn. Het geeft je een extra beetje rust terwijl je zelf thuis kunt genieten en je kinderen buiten kunnen spelen. Anders dan bij de andere, is dit een smartwatch waarmee je kind kan bellen en ook nog eens een GPS functie bevat. Je kind kan dus aangeleerd worden om naar huis te bellen met de SOS knop aan de zijkant als er iets aan de hand is. Zo hoef je ze geen GSM of telefoon mee te geven, maar kunnen ze gewoon gebruik maken van een GPS tracker voor kinderen. Door de kleurtjes is dit een zeer aantrekkelijk peuter horloge.

Zoek je naar een GPS armband voor kinderen? Dan zouden we adviseren om hier een gps watch kind van te maken. Deze horloges zijn eigenlijk qua prijs niet veel duurder en hebben meer functionaliteiten. Daarnaast zitten er geen spelletjes op, waardoor je kind niet verslaafd zal raken aan games die hij of zij hierop wilt spelen. Dit is dus geen spelletjes horloge kind. Het heeft puur dezelfde functie als een gps armband voor kinderen, maar dan in een bel horloge voor kinderen. Dit is dus echt een gpshorlogekids.

6

BRUVZ Smartwatch Kinderen

BRUVZ
Pluspunten
 • Meest populaire kinder GPS van dit moment
 • Beste reviews
 • Batterijduur van 3 dagen
 • Tijdelijke aanbieding met €30,- korting!
Minpunten
 • Geen

De BRUVZ is op dit moment dé sensatie binnen de GPS trackers voor kinderen. Deze GPS horloge kind is in 2024 verkozen tot de beste en meest nauwkeurige tracker om altijd je kinderen in de gaten te kunnen houden en te weten waar ze zijn. Daarnaast kun je met deze kinder slimme smartwatch horloge ook in HD videobellen met je kind. Daarnaast bevat hij een screenprotector, wat er voor zorgt dat bij het spelen in de speeltuin het display niet ineens stuk gaat maar dat het horloge voor kinderen nog jarenlang mee zal gaan! Deze BRUVZ is ook onderdeel van de gps horloge kind consumentenbond overzicht.

Om al deze redenen is deze GPS tracker voor kinderen verkozen tot de beste GPS Tracker kind van 2024. Daarnaast is het horloge ook nog eens in verschillende kleuren te verkrijgen, zoals in het zwart, blauw en oranje. Dit is niet voor niets de beste smartwatch met gps voor kinderen.

Deze BRUVZ smartwatch is uitgerust met een GPS tracker die door middel van een gratis applicatie kan laten zien waar je kind is. Het is dus een beste kinder smartwatch met gps. Daarnaast zit er een SOS alarmknop op, zodat er naar 3 vooraf ingestelde nummers een noodsignaal gestuurd kan worden. Je kunt zelf instellen welke nummers er gebeld kunnen worden, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je kind met vreemden gaat bellen via deze GPS tracker voor kinderen.

Daarnaast is deze slimme kinder smartwatch IP67 waterdicht. Dit betekent eigenlijk dat het toestel volledig stofdicht is en dat het een onderdompeling van 30 minuten in 1 meter diep zou kunnen weerstaan. Kortom, op die manier hoef je je ook geen zorgen te maken dat je gps horloge kind waterdicht het niet meer doet als je kind ergens in een vijvertje valt. De bijgeleverde screenprotector zorgt er voor dat het prachtige HD touchscreen niet beschadigd kan worden. Dit is overigens ook een handige gps tracker armband ouderen!

7

GPSHorlogeKids Base zwart II

Goedkoopste optie: GPSHorlogeKids
Pluspunten
 • Inclusief bel- en videofunctie
 • Goedkoopste GPS tracker voor kinderen
 • SOS-functie
 • Spat waterdichte GPS tracker kids
 • Accuduur: 48 uur
Minpunten
 • Batterij sneller leeg dan de anderen in de lijst

Ziehier: de goedkoopste GPS kinderhorloge review. Is dit een goede GPS tracker voor kinderen? Deze staat in de top 6 van best geteste GPS trackers voor kinderen in 2024. De reden is dat hij nagenoeg dezelfde kwaliteit heeft als de top 5, maar toch net wat goedkoper is. Waarom we hem niet hoger op de lijst gezet hebben met kinderhorloge met belfunctie, is dat hij “maar” 48 uur mee gaat, terwijl andere soms langer dan 72 uur mee gaan. Dit GPS kinderhorloge met belfunctie heeft een nauwkeurige meting, zodat je precies weet waar je kind is als je hier naar vraagt op de app. In deze GPS kind tracker kunnen maar liefst tien telefoonnummers opgeslagen worden. Door middel van het gebruik van een touchscreen kun je deze mensen direct bellen. Dit is dus een echte GPS telefoon horloge. Daarnaast zit er aan de zijkant van het GPS horloge een zogenoemd SOS alarm knop. Hiermee wordt meteen gebeld naar een vooringesteld telefoonnummer en wordt je ook meteen op de hoogte gebracht over waar je kinderen zij, zodat je er direct naartoe kunt te gaan. GPSHorlogeKids is een Nederlands bedrijf dat een eigen app heeft ontwikkeld. Dit is onder andere een gps horloge kind consumentenbond. Dit product is dan ook een gps horloge kind anwb.

Dit GPS horloge voor kinderen is geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Hij is spatwaterdicht IP65, maar niet geschikt om mee te gaan zwemmen.

Een GPS horloge kind geeft veel ouders een veilig gevoel, immers wil je graag weten waar je kinderen zijn en voelt het fijn als je ze even kunt bellen of een berichtje kunt versturen.

Bent u klaar voor een ongeëvenaarde ervaring? Het kinderhorloge met GPS beschikt over een indrukwekkend intern geheugen van 4000MB, zodat u uw favoriete momenten en apps altijd bij de hand heeft. Dit GPS kinderhorloge is speciaal ontworpen voor junioren in de leeftijd van 5-12 jaar, met gebruiksvriendelijke touchscreen en menuopties.

Verbondenheid kent geen grenzen! Onze smartwatch met GPS maakt gebruik van het 4G netwerk, waardoor uw communicatie sneller dan ooit tevoren verloopt. Bovendien is het horloge volledig voorbereid op de toekomst door compatibiliteit met het sluiten van het G2 netwerk en geschikt te zijn voor gebruik in de gehele EU.

Video-oproepen voegen een nieuwe dimensie toe aan uw connectiviteit. Naast traditioneel bellen biedt ons horloge de mogelijkheid om face-to-face te communiceren via videobellen. Het is de ultieme manier om in contact te blijven, ongeacht de afstand.

Met de keuze uit 9 prachtige klokthema’s kunt u uw horloge aanpassen aan uw persoonlijke stijl. Of u nu houdt van een klassieke analoge look of de voorkeur geeft aan een modern digitaal ontwerp, ons horloge heeft het allemaal.

8

BELIO GPS Tracker

BELIO GPS Tracker

De BELIO GPS Tracker voor kinderen mag niet ontbreken in dit lijstje! Het is een GPS kinderhorloge met een real-time traceer functie. Daarnaast kun je ook direct bellen met je kinderen via deze telefoon middels de kinderhorloge met belfunctie. Hij is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder. Het toestel maakt gebruik van de volgende positioneringsmethodes, namelijk GPS, WIFI en LBS. Met een gewicht van maar slechts 40 gram is het een horloge dat gemakkelijk om de pols van je kind heen kan. Koop deze Mediamarkt GPS horloge kind snel! Dit is immers een zeer betaalbare gps horloge kind met belfunctie.

Maak gebruik van de Belio app om binnen enkele seconden te zien waar je kind is via deze GPS Watch kind, dit kun je namelijk in geheel Nederland en Europa zien. BELIO heeft een eigen Nederlandstalige APP voor iOS en Android, zodat alle verschillende telefoons die je hebt kun je deze app gebruiken. Ze maken daarnaast bij BELIO©TOUCH gebruik van een eigen GPS systeem, waardoor je geen last hebt van andere systemen die in de buurt voor wellichte storing kunnen gaan zorgen. Daardoor behoort deze BELIO©TOUCH tot de top 3 beste GPS trackers voor kinderen. Oftewel, deze smartwatch kind met belfunctie is ideaal om te kopen en in te zetten voor je kinderen om altijd te weten waar ze zijn en ze te kunnen bellen wanneer het nodig is. Wegens zijn stijlvolle uiterlijk is dit ook een ideale GPS tracker armband ouderen. Dit uurwerk met GPS tracker is immers voor jong en oud een prachtig horloge.

Daarnaast hebben de meeste GPS horloges ook nog een belfunctie, waarmee je gemakkelijk je kind een boodschap kan gaan doorgeven. Daarnaast kan je kind zelf ook nog naar jou bellen op berichten sturen. Je hoeft ze hierdoor geen dure telefoon mee te geven, maar gewoon een horloge om de arm en te zorgen dat ze je kunnen vinden en jij hen, kortom een echte bel horloge kind!

Een smartphone meegeven aan je kinderen is namelijk niet altijd het beste idee. Deze kunnen tijdens het buiten spelen namelijk gemakkelijk uit je broekzak vallen. Daarnaast leg je hem soms gewoon even ergens neer als je wilt gaan rennen op spelen, waarna bij verdwenen is doordat iemand hem heeft meegenomen of gestolen. Kortom, het meegeven of het geven van een smartphone aan je kinderen om te weten waar ze zijn, is verleden tijd! Een kind proberen te bereiken? Kies dan voor kinderhorloge bellen! GPS tracker voor je kind is anno 2024 razend populair en ook wij hebben een lijst met top 5 best geteste GPS trackers voor jou gemaakt!

GPS horloge kind, dat is BELIO!

Je kunt ook gebruik maken van het systeem BELIO©TOUCH via je computer of PC, dus niet alleen via een mobiel. Zo kun je op het werk natuurlijk ook gewoon kijken waar je kind op dat moment is. Daarnaast maakt de telefoon gebruik van een digitale kloknotatie, ideaal voor kinderen om te leren klok kijken natuurlijk. De BELIO©TOUCH is voorzien van een kindvriendelijke touchscreen. Stel je jezelf de vraag: “Moet er een simkaart in een smartwatch?” Er kunnen 20 telefoonnummers in je telefoon opgeslagen worden, in tegenstelling tot de 10 telefoonnummers die binnen de Connect Touch horloge kunnen. Daar dien je ook nog een prepaid sim kaart af te nemen, wat niet nodig is bij de BELIO©TOUCH. Dit is dus de ideale kinderhorloge met telefoon en gps.

Het gebruik van de app van de Connect Touch horloge is de eerste 12 maanden geheel gratis. Het jaar daarna dien je 9,95 te betalen per jaar om gebruik van het netwerk en de app te maken. Geen geld voor dit veilig gps horloge kind, toch?

9

Goedkoop alternatief GPS tracker: Avalue Smartwatch

Goedkoop alternatief: Avalue Smartwatch
Pluspunten
 • Goedkoopste GPS tracker kids
 • Meeste reviews
 • Meet hartslag en bloeddruk
Minpunten
 • Batterijduur 24 uur

Welk horloge in de top 5 GPS trackers kind niet mag ontbreken, is de Avalue. Met deze GPS Watch Kind kun je altijd zien waar je kinderen uithangen! Daarnaast kun je eenvoudig bellen met je kinderen door middel van deze GPS tracker horloge. Maar dat is nog niet alles! Je kunt er ook mee SMS-en, WhatsAppen en gebruik maken van WiFi en 4G! Hij is zowel ontwikkeld voor kinderen als voor ouderen. Daarnaast is hij ontwikkeld met een SOS alarmfunctie voor direct hulp en is het een gratis app, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Door middel van het gebruik van een touchscreen op deze gps tracker Bol kun je deze mensen direct bellen.

Smartwatch Kind GPS horloge kind met belfunctie

Het is een gps horloge kind met belfunctie. U kunt u kind met deze GPS Horloge altijd videobellen, maar ook normaal bellen of een bericht sturen wanneer hij of zij op school is. Voor de veiligheid kunnen ook onbekende nummers geblokkeerd worden. Daarnaast maak je gebruik van een Nederlandse app. Deze is zowel voor Apple als voor Android smartphones gemakkelijk te gebruiken en te installeren.

Het mooie aan deze GPS tracker en Smartwatch kind met belfunctie, is dat het een IPX7 horloge is. Dit is namelijk dat hij waterdicht is en volledig stof, zand en dompel waterdicht. Dit is de ideale gps horloge kind waterdicht. Hierdoor kan deze GPS tracker maximaal 30 minuten onder water overleven, tenzij hij natuurlijk niet lager dan 1 meter in het water ligt. Ook kun je gebruik maken van een SOS alarm op de GPS tracker voor kinderen. Het kopen van dit kinderhorloge met telefoon en gps raden we je zeker aan! Koop deze GPS tracker Bol snel!

Veiligheid voorop bij deze beste GPS horloge kind

De veiligheid is belangrijk voor uw kind. Met dit beste GPS horloge kind kunt u er voor zorgen dat u altijd weet waar uw kind is en kan hij of zij ook altijd een SOS knop indrukken in geval van nood. Zo hoeft u zich minder zorgen te maken voor een beste GPS horloge kind aan te schaffen voor uw kinderen. Wat ons betreft hoort deze Dylero tot de beste gps horloge kind 2024.

GPS horloge kind consumentenbond

Dit product is daarnaast ook een product dat door de consumentenbond aangeraden zou worden. De reden hiervoor is dat er geen onverwachte kosten zijn, de GPS horloge een goede verbinding heeft en daarnaast een goede batterij om te zorgen dat je deze altijd aan kan hebben. Wat ons betreft hoort deze dan ook zeker in de top 3 Beste kinder GPS horloges die er op dit moment op de markt te vinden zijn.

10

Fitbit Ace 3

Fitbit Ace 3

Ondanks dat dit lijstje gaat over een kinder smartwatch GPS Tracker voor kinderen, hebben we toch een kinder Fitbit horloge neergezet in dit lijstje. Hij heeft geen GPS signaal, maar hij is wel goed voor kinderen om te hebben. Dit is een horloge kind digitaal. Je kunt je kinderen namelijk berichten sturen via dit horloge, zodat je wel nauw in contact bent met je kinderen met deze kinder Fitbit.

De Fitbit kennen we natuurlijk allemaal van de volwassenen versies. Echter, bestaat deze ook in kinderformaten: de Kinder Fitbit. Je kunt met deze zogenoemde kinder smartwatch GPS tracker je kinderen altijd volgen en weet je precies waar ze zich bevinden. Daarnaast stimuleert dit apparaat je kinderen om elke 60 minuten te bewegen. Het is dus ook nog eens goed voor de gezondheid van je kinderen. Op die manier zitten ze niet de hele dag bij hun vriendje op de bank achter de PlayStation, maar gaan ze ook nog eens naar buiten om even een lekker balletje te trappen. Koop snel deze smartwatch kind Mediamarkt via bovenstaande button.

Ook worden de aantal stappen van je zoon of dochter gemeten die elke dag gezet worden. Dit is dus echt een sporthorloge kinderen. Dit kan door kinderen als een spelletje worden gezien en daarmee zorgt het horloge kind digitaal ervoor dat je je kinderen stimuleert om goed te blijven bewegen. Dit is dus een prima spelletjes horloge kind. Het mooie aan de Fitbit voor kinderen, is dat het niet alleen een GPS tracker voor kinderen is. Het is dus wel een track en trace horloge, maar het is veel meer dan dat! Je kunt hiermee niet alleen je kinderen volgen, ze kunnen elkaar ook uitdagen om wedstrijdjes te doen. Wie kan er het langste rennen, wie is er het snelste of wie heeft er deze week de meeste stappen gezet? Je vriendjes, broertjes, zusjes of andere mensen kun je uitdagen met deze Fitbit Ace 3, hét sporthorloge kinderen.. Natuurlijk blijven papa en mama altijd op de hoogte waar je bent met deze smartwatch kind GPS tracker, zodat ze een geruststellend gevoel er aan overhouden. Wil je de Fitbit Ace kopen? Koop snel deze Fitbit Ace Mediamarkt of Bol en koop het ideale sporthorloge kinderen!

Een onzichtbare gps tracker kind?

Deze horloges zijn natuurlijk niet onzichtbaar. Echter, is het doorgaans niet gebruikelijk dat je een kinderhorloge hebt die ook daadwerkelijk de GPS locatie van je kind doorgeeft. Hierdoor valt het niet op dat de GPS tracker verwerkt zit in het horloge. Je kan er ook voor kiezen om het horloge op een minder opvallende plek te plaatsen zodat het wel een onzichtbare GPS tracker voor kinderen wordt.

Wat is de beste GPS tracker voor kinderen op dit moment?

De onbetwiste nummer één: de KidsWatch van het vooruitstrevende merk DEPLAY. Hun producten zijn onder andere Europees getest, waardoor veiligheid en betrouwbaarheid gegarandeerd worden.
Het meest onder de indruk waren we van het sterke 4G-netwerk en de nauwkeurige GPS locatie. Daarnaast heeft het een belfunctie en is de prijs ook nog eens zeer goed ten opzichte van de anderen in deze lijst!

Wat is de beste kinderhorloge GPS op dit moment?

De KidsWatch van DEPLAY is ongetwijfeld de beste kinderhorloge van dit moment. Onder andere door de nauwkeurige GPS locatie, de belfunctie die het heeft en andere features als bloeddrukmeter, thermometer, hartslagmeter én SOS-knop

BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general