Beste GPS tracker kind 2021

Ben je een bezorgde ouder die altijd wilt weten waar z’n kinderen zijn? Dan biedt een GPS tracker kind de uitkomst! Bekijk hier de top 5 best geteste GPS trackers voor kinderen, zodat je altijd weet waar je kinderen zijn en je niet meer ongerust hoeft te zijn als je ze niet kunt vinden of als je denkt dat ze verdwaald zijn. Als het etenstijd is, stuur je ze gewoon een melding via de GPS tracker om aan te geven dat ze naar huis moeten. Daarnaast kun je altijd zien hoe ver ze bij je vandaan zijn, wat een geruststellend gevoel geeft als ze bijvoorbeeld buiten zijn gaan spelen. Allemaal voordelen om gebruik te maken van een GPS tracker voor je kind anno 2020!
DePlay 4G KidsWatch

Daarnaast hebben de meeste GPS horloges ook nog een belfunctie, waarmee je gemakkelijk je kind een boodschap kan gaan doorgeven. Daarnaast kan je kind zelf ook nog naar jou bellen op berichten sturen. Je hoeft ze hierdoor geen dure telefoon mee te geven, maar gewoon een horloge om de arm en te zorgen dat ze je kunnen vinden en jij hen!

Een smartphone meegeven aan je kinderen is namelijk niet altijd het beste idee. Deze kunnen tijdens het buiten spelen namelijk gemakkelijk uit je broekzak vallen. Daarnaast leg je hem soms gewoon even ergens neer als je wilt gaan rennen op spelen, waarna bij verdwenen is doordat iemand hem heeft meegenomen of gestolen. Kortom, het meegeven of het geven van een smartphone aan je kinderen om te weten waar ze zijn, is verleden tijd! Een GPS tracker voor je kind is anno 2021 razend populair en ook wij hebben een lijst met top 5 best geteste GPS trackers voor jou gemaakt!

1

BRUVZ Smartwatch Kinderen

BRUVZ
Pluspunten
 • Meest populaire kinder GPS van dit moment
 • Beste reviews
 • Batterijduur van 3 dagen
 • Tijdelijke aanbieding met €30,- korting!
Minpunten
 • Geen

De BRUVZ is op dit moment dé sensatie binnen de GPS trackers voor kinderen. Deze GPS horloge kind is in 2021 verkozen tot de beste en meest nauwkeurige tracker om altijd je kinderen in de gaten te kunnen houden en te weten waar ze zijn. Daarnaast kun je met deze kinder slimme smartwatch horloge ook in HD videobellen met je kind. Daarnaast bevat hij een screenprotector, wat er voor zorgt dat bij het spelen in de speeltuin het display niet ineens stuk gaat maar dat het horloge voor kinderen nog jarenlang mee zal gaan!

Om al deze redenen is deze GPS tracker voor kinderen verkozen tot de beste GPS Tracker kind van 2021. Daarnaast is het horloge ook nog eens in verschillende kleuren te verkrijgen, zoals in het zwart, blauw en oranje.

Deze BRUVZ smartwatch is uitgerust met een GPS tracker die door middel van een gratis applicatie kan laten zien waar je kind is. Daarnaast zit er een SOS alarmknop op, zodat er naar 3 vooraf ingestelde nummers een noodsignaal gestuurd kan worden. Je kunt zelf instellen welke nummers er gebeld kunnen worden, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je kind met vreemden gaat bellen via deze GPS tracker voor kinderen.

Daarnaast is deze slimme kinder smartwatch IP67 waterdicht. Dit betekent eigenlijk dat het toestel volledig stofdicht is en dat het een onderdompeling van 30 minuten in 1 meter diep zou kunnen weerstaan. Kortom, op die manier hoef je je ook geen zorgen te maken dat je horloge het niet meer doet als je kind ergens in een vijvertje valt. De bijgeleverde screenprotector zorgt er voor dat het prachtige HD touchscreen niet beschadigd kan worden.

2

One2Track Connect touch

One2Track Connect Touch
Pluspunten
 • Meeste reviews op BOL.com
 • Mogelijkheden om te bellen
 • Simpel in gebruik voor kinderen
Minpunten
 • Kortere batterijduur dan de BRUVZ

Connect Touch GPS tracker voor kinderen? Deze staat in de top 2 van best geteste GPS trackers voor kinderen in 2021. Je kunt met dit apparaat namelijk gewoon bellen naar elkaar, waardoor dit ook wel een kinderhorloge met belfunctie wordt genoemd. Deze kinderhorloge met belfunctie is iets om te weten waar je kinderen zijn op het moment dat je dit wilt weten. Het apparaat is ontwikkeld door het Nederlandse merk one2track, waardoor je er zeker van bent dat het alle vereisten heeft die je maar wilt hebben in een land als Nederland. In deze GPS kind tracker kunnen maar liefst 10 telefoonnummers opgeslagen worden. Door middel van het gebruik van een touchscreen kun je deze mensen direct bellen. Daarnaast zit er aan de zijkant van het horloge een zogenoemd SOS alarm knop. Hiermee gaat deze direct af en kom je ook op de hoogte waar je kinderen zijn om er direct naar toe te gaan.

Kinderhorloge GPS door gebruik te maken van Connect Touch

Om de GPS horloge kind met belfunctie te gebruiken, moeten ze natuurlijk wel een prepaid simkaart hebben. We hebben net al uitgelegd dat het niet handig is om je kinderen een telefoon mee te geven als ze weggaan of gaan buiten spelen. Deze kunnen tijdens het buiten spelen namelijk gemakkelijk uit je broekzak vallen. Daarnaast leg je hem soms gewoon even ergens neer als je wilt gaan rennen op spelen, waarna bij verdwenen is doordat iemand hem heeft meegenomen of gestolen.

Deze simkaart wordt geleverd door One2mobile prepaid Simkaart. Deze zijn special ontwikkeld voor GPS horloge kind. De voordelen hiervan is dat het lagere tarieven zijn, maar ook dat het Europese dekking geeft zonder extra kosten. Daarnaast kun je gemakkelijk via een one2mobile app je prepaid kaart opwaarderen op elk moment van de dag. Er wordt gebruik gemaakt van de netwerken van KPN en Vodafone, zodat je ook weet dat je kinderen een goede verbinding hebben bij jou in de omgeving.

3

Wonlex X Series GPS horloge Kids

Wonlex X Series
Pluspunten
 • Beste Prijs-Kwaliteit verhouding
 • Stijlvol horloge
 • Overzichtelijke app voor ouders
Minpunten
 • Geen smart functies
 • GPS minder nauwkeurig dan de One2Track

Altijd willen weten waar je kinderen uithangen? Dan koop je toch gewoon de Wonlex X Series GPS horloge voor kids? De naam van het product zegt het al: een GPS tracker voor je kinderen om te weten waar ze zijn. Op dit moment is de Wonlex X Series één van de beste GPS tracker kind 2021 die er op de markt te vinden is. Dankzij de GPS sensor die erin gemonteerd is, weet je als ouder altijd waar je kind is en waar hij ook geweest is. Daarnaast is er een handige optie die in dit systeem zit. Stel, je wilt niet dat je kinderen in de buurt van gevaarlijke wegen komt of bij het water, dan kun je een veilige zone instellen. Zodra de kinderen zich buiten deze zone begeven, krijg je een melding op je mobiel en weet je waar ze zitten. Je kunt ze via de communicatiemogelijkheden om deze GPS kinderen tracker direct op de hoogte stellen dat je wilt dat ze terugkeren naar huis en niet meer in die onveilige zone gaan.

Daarnaast telt deze Wonlex X Series horloge precies hoeveel stappen je gemaakt hebt op een dag. Dit kun je gebruiken om je kind te stimuleren om als maar mooie en grote stappen te zetten in het leven en door te blijven lopen om de conditie beter te maken van je kinderen.

Een nadeel van dit apparaat, is dat het enkel als GPS tracker kind 2021 kan dienen. Het heeft namelijk geen specifieke spelletjes, die sommige andere horloges wel hebben. Daarnaast beschikt deze smartwatch kind GPS tracker voor kinderen niet over een hartslagsensor, die je wellicht wel wilt hebben om de hartslag van je kinderen in de gaten te houden.

4

KUUS GPS horloge smartwatch kind

KUUS
Pluspunten
 • Meeste reviews op bol.com
 • Inclusief belfunctie
 • Eenvoudig SOS-nummers in te stellen
Minpunten
 • Geen spelletjes
 • GPS minder nauwkeurig dan de One2Track

Een smartwatch waar je kind mee kan bellen? Bekijk hier de beste smartwatch voor kinderen om te bellen, namelijk de KUUS! Dit is een gebruiksvriendelijke smartwatch / GPS tracker voor kinderen die ook nog eens razend populair is op bol.com. Naast het feit dat je met de GPS functie altijd kunt weten waar je kind is, kun je simpele SOS-nummers instellen. Je kunt tot wel 3 SOS-nummers instellen, die te bereiken zijn via een SOS knop aan de zijkant van deze smartwatch voor kinderen. Door op de knop te drukken, kan uw kind u altijd bellen overal en wanneer hij of zij maar wilt.

Daarnaast kun je gebruik maken van een gratis lifetime app. Deze zorgt ervoor dat je 24 uur per dag kunt zien waar je kind zich bevindt. Het is zelfs mogelijk om een veiligheidsgebied aan te geven, waarbij je zelf een melding krijgt op het moment dat je kind zich buiten dit gebied bevindt. Daarnaast kun je ook alarmen instellen, bijvoorbeeld als je kind om half 6 naar huis moet krijgt het een melding op de GPS smartwatch en kan het naar huis komen.

Het mooie aan dit product, is dat je gebruik maakt van een gratis simkaart die werkt op het betrouwbare KPN netwerk. Daarnaast is hij gebruiksvriendelijk en is de GPS tracker voor kinderen, oftewel smartwatch kind bellen, gemakkelijk in te stellen en binnen minuten al te gebruiken.

Geniet van deze kinder smartwatch GPS en gebruik hem om altijd te weten waar je kinderen zijn. Het geeft je een extra beetje rust terwijl je zelf thuis kunt genieten en je kinderen buiten kunnen spelen. Anders dan bij de andere, is dit een smartwatch waarmee je kind kan bellen en ook nog eens een GPS functie bevat. Je kind kan dus aangeleerd worden om naar huis te bellen met de SOS knop aan de zijkant als er iets aan de hand is. Zo hoef je ze geen GSM of telefoon mee te geven, maar kunnen ze gewoon gebruik maken van een GPS tracker voor kinderen.

Zoek je naar een GPS armband voor kinderen? Dan zouden we adviseren om hier een horloge van te maken. Deze horloges zijn eigenlijk qua prijs niet veel duurder en hebben meer functionaliteiten. Daarnaast zitten er geen spelletjes op, waardoor je kind niet verslaafd zal raken aan games die hij of zij hierop wilt spelen. Het heeft puur dezelfde functie als een gps armband voor kinderen, maar dan in een bel horloge voor kinderen.

5

BELIO GPS Tracker

BELIO GPS Tracker

De BELIO GPS Tracker voor kinderen mag niet ontbreken in dit lijstje! Het is een GPS kinderhorloge met een real-time traceer functie. Daarnaast kun je ook direct bellen met je kinderen via deze telefoon middels de kinderhorloge met belfunctie. Hij is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder. Het toestel maakt gebruik van de volgende positioneringsmethodes, namelijk GPS, WIFI en LBS. Met een gewicht van maar slechts 40 gram is het een horloge dat gemakkelijk om de pols van je kind heen kan.

Maak gebruik van de Belio app om binnen enkele seconden te zien waar je kind is, dit kun je namelijk in geheel Nederland en Europa zien. BELIO heeft een eigen Nederlandstalige APP voor iOS en Android, zodat alle verschillende telefoons die je hebt kun je deze app gebruiken. Ze maken daarnaast bij BELIO©TOUCH gebruik van een eigen GPS systeem, waardoor je geen last hebt van andere systemen die in de buurt voor wellichte storing kunnen gaan zorgen. Daardoor behoort deze BELIO©TOUCH tot de top 3 beste GPS trackers voor kinderen. Oftewel, deze smartwatch kind met belfunctie is ideaal om te kopen en in te zetten voor je kinderen om altijd te weten waar ze zijn en ze te kunnen bellen wanneer het nodig is.

GPS horloge kind, dat is BELIO!

Je kunt ook gebruik maken van het systeem BELIO©TOUCH via je computer of PC, dus niet alleen via een mobiel. Zo kun je op het werk natuurlijk ook gewoon kijken waar je kind op dat moment is. Daarnaast maakt de telefoon gebruik van een digitale kloknotatie, ideaal voor kinderen om te leren klok kijken natuurlijk. De BELIO©TOUCH is voorzien van een kindvriendelijke touchscreen. Er kunnen 20 telefoonnummers in je telefoon opgeslagen worden, in tegenstelling tot de 10 telefoonnummers die binnen de Connect Touch horloge kunnen. Daar dien je ook nog een prepaid sim kaart af te nemen, wat nier nodig is bij de BELIO©TOUCH.

Het gebruik van de app is de eerste 12 maanden geheel gratis. Het jaar daarna dien je 9,95 te betalen per jaar om gebruik van het netwerk en de app te maken.

6

Connect Go – Kinder GPS Tracker Horloge

Connect Go – Kinder GPS Tracker Horloge

Welk horloge in de top 5 GPS trackers kind niet mag ontbreken, is de Connect Go. Met dit horloge kun je altijd zien waar je kinderen uithangen! Daarnaast kun je eenvoudig bellen met je kinderen door middel van deze GPS tracker horloge. Hij is zowel ontwikkeld voor kinderen als voor ouderen. Daarnaast is hij ontwikkeld door het Nederlandse merk one2track, waardoor je er zeker van bent dat het alle vereisten heeft die je maar wilt hebben in een land als Nederland. In deze GPS kind tracker kunnen maar liefst 10 telefoonnummers opgeslagen worden. Door middel van het gebruik van een touchscreen kun je deze mensen direct bellen.

Smartwatch Kind GPS horloge kind met belfunctie

Maak gebruik van een simkaart, die je prepaid altijd kunt opladen. Het is een gps horloge kind met belfunctie. Het is een simkaart speciaal ontwikkeld door One2mobile. Deze zijn namelijk speciaal gemaakt voor GPS horloges. De voordelen zijn dan ook dat dit goed is voor lagere tarieven en daarnaast ook Europese dekking zonder dat je extra kosten hoeft te verwachten. Daarnaast kun je gemakkelijk via een one2mobile app je prepaid kaart opwaarderen op elk moment van de dag. Er wordt gebruik gemaakt van de netwerken van KPN en Vodafone, zodat je ook weet dat je kinderen een goede verbinding hebben bij jou in de omgeving.

Het mooie aan deze GPS tracker en Smartwatch kind met belfunctie, is dat het een IP67 horloge is. Dit is namelijk dat hij waterdicht is en volledig stof, zand en dompel waterdicht. Hierdoor kan deze GPS tracker maximaal 30 minuten onder water overleven, tenzij hij natuurlijk niet lager dan 1 meter in het water ligt. Ook kun je gebruik maken van een SOS alarm op de GPS tracker voor kinderen.

7

Fitbit Ace 2

Fitbit Ace 2

Ondanks dat dit lijstje gaat over een kinder smartwatch GPS Tracker voor kinderen, hebben we toch een Fitbit horloge neergezet in dit lijstje. Hij heeft geen GPS signaal, maar hij is wel goed voor kinderen om te hebben. Je kunt je kinderen namelijk berichten sturen via dit horloge, zodat je wel nauw in contact bent met je kinderen met deze Fitbit.

De Fitbit kennen we natuurlijk allemaal van de volwassenen versies. Echter, bestaat deze ook in kinderformaten. Je kunt met deze zogenoemde kinder smartwatch GPS tracker je kinderen altijd volgen en weet je precies waar ze zich bevinden. Daarnaast stimuleert dit apparaat je kinderen om elke 60 minuten te bewegen. Het is dus ook nog eens goed voor de gezondheid van je kinderen. Op die manier zitten ze niet de hele dag bij hun vriendje op de bank achter de PlayStation, maar gaan ze ook nog eens naar buiten om even een lekker balletje te trappen.

Ook worden de aantal stappen van je zoon of dochter gemeten die elke dag gezet worden. Dit kan door kinderen als een spelletje worden gezien en daarmee zorg je ervoor dat je je kinderen stimuleert om goed te blijven bewegen. Het mooie aan de Fitbit voor kinderen, is dat het niet alleen een GPS tracker voor kinderen is. Het is veel meer dan dat! Je kunt hiermee niet alleen je kinderen volgen, ze kunnen elkaar ook uitdagen om wedstrijdjes te doen. Wie kan er het langste rennen, wie is er het snelste of wie heeft er deze week de meeste stappen gezet? Je vriendjes, broertjes, zusjes of andere mensen kun je uitdagen met deze Fitbit Ace 2. Natuurlijk blijven papa en mama altijd op de hoogte waar je bent met deze smartwatch kind GPS tracker, zodat ze een geruststellend gevoel er aan overhouden.

BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general