Beste GPS tracker kind 2021

Ben je een bezorgde ouder die altijd wilt weten waar z’n kinderen zijn? Dan biedt een GPS tracker kind de uitkomst! Bekijk hier de top 5 best geteste GPS trackers voor kinderen, zodat je altijd weet waar je kinderen zijn en je niet meer ongerust hoeft te zijn als je ze niet kunt vinden of als je denkt dat ze verdwaald zijn. Als het etenstijd is, stuur je ze gewoon een melding via de GPS tracker om aan te geven dat ze naar huis moeten. Daarnaast kun je altijd zien hoe ver ze bij je vandaan zijn, wat een geruststellend gevoel geeft als ze bijvoorbeeld buiten zijn gaan spelen. Allemaal voordelen om gebruik te maken van een GPS tracker voor je kind anno 2020!
DePlay 4G KidsWatch

Daarnaast hebben de meeste GPS horloges ook nog een belfunctie, waarmee je gemakkelijk je kind een boodschap kan gaan doorgeven. Daarnaast kan je kind zelf ook nog naar jou bellen op berichten sturen. Je hoeft ze hierdoor geen dure telefoon mee te geven, maar gewoon een horloge om de arm en te zorgen dat ze je kunnen vinden en jij hen!

Een smartphone meegeven aan je kinderen is namelijk niet altijd het beste idee. Deze kunnen tijdens het buiten spelen namelijk gemakkelijk uit je broekzak vallen. Daarnaast leg je hem soms gewoon even ergens neer als je wilt gaan rennen op spelen, waarna bij verdwenen is doordat iemand hem heeft meegenomen of gestolen. Kortom, het meegeven of het geven van een smartphone aan je kinderen om te weten waar ze zijn, is verleden tijd! Een GPS tracker voor je kind is anno 2021 razend populair en ook wij hebben een lijst met top 5 best geteste GPS trackers voor jou gemaakt!

1

One2Track Connect touch

One2Track Connect Touch
Pluspunten
  • Meest populaire kinder GPS van dit moment
  • Beste reviews
  • Simpel in gebruik voor kinderen
Minpunten
  • Geen

Connect Touch GPS tracker voor kinderen? Deze staat in de top 2 van best geteste GPS trackers voor kinderen in 2021. Je kunt met dit apparaat namelijk gewoon bellen naar elkaar en weten waar je kinderen zijn op het moment dat je dit wilt weten. Het apparaat is ontwikkeld door het Nederlandse merk one2track, waardoor je er zeker van bent dat het alle vereisten heeft die je maar wilt hebben in een land als Nederland. In deze GPS kind tracker kunnen maar liefst 10 telefoonnummers opgeslagen worden. Door middel van het gebruik van een touchscreen kun je deze mensen direct bellen. Daarnaast zit er aan de zijkant van het horloge een zogenoemd SOS alarm knop. Hiermee gaat deze direct af en kom je ook op de hoogte waar je kinderen zijn om er direct naar toe te gaan.

Kinderhorloge GPS door gebruik te maken van Connect Touch

Om je kind naar je toe te laten bellen, moeten ze natuurlijk wel een prepaid simkaart hebben. We hebben net al uitgelegd dat het niet handig is om je kinderen een telefoon mee te geven als ze weggaan of gaan buiten spelen. Deze kunnen tijdens het buiten spelen namelijk gemakkelijk uit je broekzak vallen. Daarnaast leg je hem soms gewoon even ergens neer als je wilt gaan rennen op spelen, waarna bij verdwenen is doordat iemand hem heeft meegenomen of gestolen.

Deze simkaart wordt geleverd door One2mobile prepaid Simkaart. Deze zijn special ontwikkeld voor GPS horloge kind. De voordelen hiervan is dat het lagere tarieven zijn, maar ook dat het Europese dekking geeft zonder extra kosten. Daarnaast kun je gemakkelijk via een one2mobile app je prepaid kaart opwaarderen op elk moment van de dag. Er wordt gebruik gemaakt van de netwerken van KPN en Vodafone, zodat je ook weet dat je kinderen een goede verbinding hebben bij jou in de omgeving.

2

Wonlex X Series GPS horloge Kids

Wonlex X Series
Pluspunten
  • Beste Prijs-Kwaliteit verhouding
  • Stijlvol horloge
  • Overzichtelijke app voor ouders
Minpunten
  • Geen smart functies
  • GPS minder nauwkeurig dan de One2Track

Altijd willen weten waar je kinderen uithangen? Dan koop je toch gewoon de Wonlex X Series GPS horloge voor kids? De naam van het product zegt het al: een GPS tracker voor je kinderen om te weten waar ze zijn. Op dit moment is de Wonlex X Series één van de beste GPS tracker kind 2021 die er op de markt te vinden is. Dankzij de GPS sensor die erin gemonteerd is, weet je als ouder altijd waar je kind is en waar hij ook geweest is. Daarnaast is er een handige optie die in dit systeem zit. Stel, je wilt niet dat je kinderen in de buurt van gevaarlijke wegen komt of bij het water, dan kun je een veilige zone instellen. Zodra de kinderen zich buiten deze zone begeven, krijg je een melding op je mobiel en weet je waar ze zitten. Je kunt ze via de communicatiemogelijkheden om deze GPS kinderen tracker direct op de hoogte stellen dat je wilt dat ze terugkeren naar huis en niet meer in die onveilige zone gaan.

Daarnaast telt deze Wonlex X Series horloge precies hoeveel stappen je gemaakt hebt op een dag. Dit kun je gebruiken om je kind te stimuleren om als maar mooie en grote stappen te zetten in het leven en door te blijven lopen om de conditie beter te maken van je kinderen.

Een nadeel van dit apparaat, is dat het enkel als GPS tracker kind 2021 kan dienen. Het heeft namelijk geen specifieke spelletjes, die sommige andere horloges wel hebben. Daarnaast beschikt deze smartwatch GPS tracker voor kinderen niet over een hartslagsensor, die je wellicht wel wilt hebben om de hartslag van je kinderen in de gaten te houden.

3

BELIO GPS Tracker

BELIO GPS Tracker

De BELIO GPS Tracker voor kinderen mag niet ontbreken in dit lijstje! Het is een GPS kinderhorloge met een real-time traceer functie. Daarnaast kun je ook direct bellen met je kinderen via deze telefoon. Hij is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder. Het toestel maakt gebruik van de volgende positioneringsmethodes, namelijk GPS, WIFI en LBS. Met een gewicht van maar slechts 40 gram is het een horloge dat gemakkelijk om de pols van je kind heen kan.

Maak gebruik van de Belio app om binnen enkele seconden te zien waar je kind is, dit kun je namelijk in geheel Nederland en Europa zien. BELIO heeft een eigen Nederlandstalige APP voor iOS en Android, zodat alle verschillende telefoons die je hebt kun je deze app gebruiken. Ze maken daarnaast bij BELIO©TOUCH gebruik van een eigen GPS systeem, waardoor je geen last hebt van andere systemen die in de buurt voor wellichte storing kunnen gaan zorgen. Daardoor behoort deze BELIO©TOUCH tot de top 3 beste GPS trackers voor kinderen.

GPS horloge kind, dat is BELIO!

Je kunt ook gebruik maken van het systeem BELIO©TOUCH via je computer of PC, dus niet alleen via een mobiel. Zo kun je op het werk natuurlijk ook gewoon kijken waar je kind op dat moment is. Daarnaast maakt de telefoon gebruik van een digitale kloknotatie, ideaal voor kinderen om te leren klok kijken natuurlijk. De BELIO©TOUCH is voorzien van een kindvriendelijke touchscreen. Er kunnen 20 telefoonnummers in je telefoon opgeslagen worden, in tegenstelling tot de 10 telefoonnummers die binnen de Connect Touch horloge kunnen. Daar dien je ook nog een prepaid sim kaart af te nemen, wat nier nodig is bij de BELIO©TOUCH.

Het gebruik van de app is de eerste 12 maanden geheel gratis. Het jaar daarna dien je 9,95 te betalen per jaar om gebruik van het netwerk en de app te maken.

4

Connect Go – Kinder GPS Tracker Horloge

Connect Go – Kinder GPS Tracker Horloge

Welk horloge in de top 5 GPS trackers kind niet mag ontbreken, is de Connect Go. Met dit horloge kun je altijd zien waar je kinderen uithangen! Daarnaast kun je eenvoudig bellen met je kinderen door middel van deze GPS tracker horloge. Hij is zowel ontwikkeld voor kinderen als voor ouderen. Daarnaast is hij ontwikkeld door het Nederlandse merk one2track, waardoor je er zeker van bent dat het alle vereisten heeft die je maar wilt hebben in een land als Nederland. In deze GPS kind tracker kunnen maar liefst 10 telefoonnummers opgeslagen worden. Door middel van het gebruik van een touchscreen kun je deze mensen direct bellen.

GPS horloge kind met belfunctie

Maak gebruik van een simkaart, die je prepaid altijd kunt opladen. Het is een gps horloge kind met belfunctie. Het is een simkaart speciaal ontwikkeld door One2mobile. Deze zijn namelijk speciaal gemaakt voor GPS horloges. De voordelen zijn dan ook dat dit goed is voor lagere tarieven en daarnaast ook Europese dekking zonder dat je extra kosten hoeft te verwachten. Daarnaast kun je gemakkelijk via een one2mobile app je prepaid kaart opwaarderen op elk moment van de dag. Er wordt gebruik gemaakt van de netwerken van KPN en Vodafone, zodat je ook weet dat je kinderen een goede verbinding hebben bij jou in de omgeving.

Het mooie aan deze GPS tracker voor kinderen, is dat het een IP67 horloge is. Dit is namelijk dat hij waterdicht is en volledig stof, zand en dompel waterdicht. Hierdoor kan deze GPS tracker maximaal 30 minuten onder water overleven, tenzij hij natuurlijk niet lager dan 1 meter in het water ligt. Ook kun je gebruik maken van een SOS alarm op de GPS tracker voor kinderen.

5

Fitbit Ace 2

Fitbit Ace 2

Ondanks dat dit lijstje gaat over een GPS Tracker voor kinderen, hebben we toch een Fitbit horloge neergezet in dit lijstje. Hij heeft geen GPS signaal, maar hij is wel goed voor kinderen om te hebben. Je kunt je kinderen namelijk berichten sturen via dit horloge, zodat je wel nauw in contact bent met je kinderen met deze Fitbit.

De Fitbit kennen we natuurlijk allemaal van de volwassenen versies. Echter, bestaat deze ook in kinderformaten. Je kunt met deze zogenoemde GPS tracker je kinderen altijd volgen en weet je precies waar ze zich bevinden. Daarnaast stimuleert dit apparaat je kinderen om elke 60 minuten te bewegen. Het is dus ook nog eens goed voor de gezondheid van je kinderen. Op die manier zitten ze niet de hele dag bij hun vriendje op de bank achter de PlayStation, maar gaan ze ook nog eens naar buiten om even een lekker balletje te trappen.

Ook worden de aantal stappen van je zoon of dochter gemeten die elke dag gezet worden. Dit kan door kinderen als een spelletje worden gezien en daarmee zorg je ervoor dat je je kinderen stimuleert om goed te blijven bewegen. Het mooie aan de Fitbit voor kinderen, is dat het niet alleen een GPS tracker voor kinderen is. Het is veel meer dan dat! Je kunt hiermee niet alleen je kinderen volgen, ze kunnen elkaar ook uitdagen om wedstrijdjes te doen. Wie kan er het langste rennen, wie is er het snelste of wie heeft er deze week de meeste stappen gezet? Je vriendjes, broertjes, zusjes of andere mensen kun je uitdagen met deze Fitbit Ace 2. Natuurlijk blijven papa en mama altijd op de hoogte waar je bent, zodat ze een geruststellend gevoel er aan overhouden.

BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general