Bosch AdvancedCac 20 Review

In een lijst met beste bouwstofzuigers, mag een product van Bosch natuurlijk niet ontbreken. Deze AdvancedCad 20 is één van de beste alleszuigers op dit moment en mag daarmee ook zeker op 4 staan in onze top 5 beste bowustofzuigers. Hou je werkplaats schoon met deze Bosch industriële stofzuiger. Het heeft – net als de top 3 – een blaasfunctie, waardoor je ongewenst tuinafval van je erf kunt blazen. Het mooie van dit systeem, is dat je hem kunt aansluiten op je elektronisch gereedschap. Dit houdt in dat hij automatisch in- en uitgeschakeld wordt zodra je boor of drilmachine wordt aangezet of uitgezet. Handig toch!?

Je hoeft je tijdens het zuigen ook geen zorgen te maken over vloeistoffen. Dankzij de afvoerklep voer je gemakkelijk het opgezogen water af. Ook kan je gebruik maken van de antistatische slang, die zorgt dat statisch worden tot een minimum wordt beperkt. Hierdoor kun je schokvrij lekker stofzuigen met deze bouwstofzuiger. Als je wilt weten welke hulpstukken of accessoires krijgt meegeleverd, blijf dan nog even lezen.

Bij het bestellen van de Bosch AdvancedCac 20 krijg je een universel adapter, spleetzuigmond, flexibele antistatische stang, universele zuigmond, verlengbuizen, handvat, papierenfilterzak en een harmonicafilter meegeleverd. Zeg maar vaarwel tegen je simpele huisstofzuiger en maak gebruik van deze bouwstofzuiger bij jou thuis! Je hoeft nu nooit meer zorgen te maken dat je niet alles kunt opzuigen of dat je kleine stofzuigertje kapot gaat las je deze gebruikt bij het opruimen van je zaterdagse klusjes in de schuur.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general