Karcher WD 6 Premium ME PT Review

De Karcher WD 6 Premium ME PT is de beste bouwstofzuiger in zijn soort. Het is de ideale beste industriële stofzuiger voor al je grof, fijn, nat of droog vuil. Met een ingebouwde filterreinigingsfunctie zorgt de stofzuiger er voor dat de zuigkracht altijd behouden blijft, zelfs als je al voor enige tijd aan het zuigen bent. Daarnaast bevat deze bouwstofzuiger ook nog een aparte lade, waar je je gereedschap in op kunt bergen. Wat veel mensen niet weten over een stofzuiger in de bouw, is dat deze ook kan blazen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat sommige hoekjes – waar je niet bij kan – stofvrij gemaakt kunnen worden en je ze daarna met de ultieme zuigkracht weer kunt gaan opzuigen. Zo kun je ook met deze stofzuiger blaadjes van je oprit of grindpad halen, dus een multifunctionele bouwstofzuiger. Dit schoonmaakapparaat is zowel goed voor in het huis, buiten het huis, in de auto in de werkplaats of op kantoor! Voor elke schoonmaaktaak is de Karcher Alleszuiger WD 6 Premium ME PT onmisbaar.

Gebruik de draagreep van dit apparaat op de alleszuiger te verplaatsen. Deze kan je zelfs nog verkleinen, zodat je op sommige moeilijke plekken gemakkelijker kunt komen. Het enige nadeel van deze beste bouwstofzuiger, is dat hij redelijk zwaar is. Kun je niet zoveel tillen, dan is de 9,4 kilo zware bouwstofzuiger wellicht wat te zwaar om mee te gaan werken. Het voordeel is dan weer dat de bouwstofzuiger beschikt over een afvoerschroef om het vuile water eenvoudig uit het reservoir te laten lopen.

Bij het kopen van deze Karcher alleszuiger, krijg je een vloerzuigmond, vlakfilter, vliesfilterzak en natuurlijk de zuiger zelf meegeleverd in één pakket. Ondanks zijn formaat, is deze industriële stofzuiger ook binnenshuis prima te gebruiken. Bij huishoudelijk gebruik is er namelijk geen stofzak nodig en kun je gewoon gemakkelijk stofzuigen wanneer je wilt!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general