Nilfisk Buddy 12 bouwstofzuiger Review

Op zoek naar een bouwstofzuiger die iets goedkoper is? Dan kies je voor de Nilfisk Buddy 12! Dit is een industriële stofzuiger die geschikt is voor alles binnenhuis en daaromheen. Let wel, we spreken hier over een basismodel, maar voor gewoon gebruik is het een prima alleszuiger hoor!

De bouwstofzuiger zuigt zowel op nat als op droog vuil op. Daarnaast beschikt deze beste alleszuiger ook over een blaasfunctie, waardoor je eenvoudig lastig te bereiken plekjes kunt bereiken en vervolgens met de zuigfunctie alles weghalen. In tegenstelling tot de zware Karcher WD 6 Premium ME PT, is deze stofzuiger slechts 4,4 kilo in gewicht. Hierdoor kun je hem gemakkelijk overal verplaatsen en kunnen zelfs de minst sterke mensen gemakkelijk overweg met een Nilfisk Buddy 12 bouwstofzuiger.

Het enige nadeel van deze stofzuiger, is dat hij een redelijk kort snoer heeft. Het heeft maar een lengte van 4 meter, waardoor je waarschijnlijk wel vaak het snoer uit het stopcontact moet halen om hem ergens anders in te steken. Daartegenover staat dat de krachtige motor zorgt dat je deze industriële stofzuiger eigenlijk overal in- en buiten het huis zou kunnen gebruiken. Daarnaast heeft hij geen problemen met nat en droog vuil. In één handomdraai zuigt hij een plasje water op, wat met een normale stofzuiger niet zou kunnen. Daarnaast kun je afscheid nemen van honden- en kattenharen die zich door het hele huis verspreiden. Deze bouwstofzuiger weet wat hij moet doen en helpt je daarom ook bij alle stofzuigende taken.

Bij het bestellen van deze bouwstofzuiger, krijg je een vloerzuigmond, nat/droogfilter, kleine opzetstukken en een stofzak meegeleverd.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general