Lavazza Qualita Oro Koffiebonen Review

Positive
  • Intense smaken als bloemige tonen en sinaasappelschil
  • Lichte zoete en ronde smaak
  • Medium branding
Negatives
  • Vooral geschikt voor Espresso liefhebbers

Lavazza is ook al jarenlang één van de bekendste merken als het gaat om koffiebonen. We kunnen dan ook wel stellen dat de Qualita Oro Koffiebonen tot de beste koffiebonen van 2021 behoren. Bekijk deze verpakking van 1000 gram koffiebonen en dompel je onder in de smaak van deze “gouden kwaliteit” bonen van Lavazza!

Al jarenlang zijn de koffiekenners het eens over dat de Lavazza Qualita Oro zijn naam eer aan doet. Dit betekent in het spaans namelijk “gouden kwaliteit”, en dat is iets dat zeker past bij deze bonen. De Lavazza Qualita Oro bestaat uit 100 procent Arabica bonen. We hebben hier dan ook te maken met een koffieboon die zorgt voor een lichte zoete, ronde en zachte smaak. Kenners spreken over een “optimistische koffie” voor een positief begin van de dag.

Anders dan de andere beste koffiebonen in dit lijstje, staat de Lavazza Qualita Oro bekend om zijn klassieke Italiaanse Espresso. Een schitterende smaaksensatie en de intensiteit van deze Italiaanse koffie weespiegelt de kunde van de Lavazza als het gaat om het samenstellen en branden van koffie. De volgende smaken komen terug in deze Lavazza, namelijk zoet, chocola, bloemige tonen en zelfs een beetje sinaasappelschil. Hiermee proef je met deze bonen zelfs het Italiaanse leven

De Lavazza Qualità Oro staat voor de klassieke Italiaanse espresso. Een schitterende smaaksensatie. De mooie intensiteit van deze Italiaanse koffie weerspiegelt de kunde van Lavazza als het gaat om het samenstellen en branden van koffie. De Qualità Oro smaakt zoet, met hints van chocola, bloemige tonen en zelfs een beetje sinaasappelschil. Ervaar het zoete van het Italiaanse leven met deze aromatische koffiebonen van Lavazza.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general