L’OR Espresso Forza Koffiebonen Koffiebonen Review

Pluspunten
  • Al jarenlang één van de bekendste merken
  • 100% Arabica koffie van hoogwaarde koffiebonen
  • Perfect geschikt voor volautomatische koffiemachines
Minpunten
  • Aan de hoge prijs

L’OR ESPRESSO hoort ook zeker thuis in dit rijtje beste koffiebonen van 2021. Al jarenlang is dit één van de beste koffiemerken die er in de markt bestaan. Het is een koffiemerk dat je zintuigen goed weet te verwennen. Laat je dan dus ook verleiden door de solide smaak van de L’or Espresso Forza. Deze beste koffiebonen van 2021 heten niet voor niets Forza, want ze zorgen voor een krachtige smaak als je zowel in de ochtend, middag of avond koffie gaat drinken. Je proeft dan ook echt het verschil tussen dit A-merk en de wat minder bekende merken uit de supermarkten, hun huismerken. De robuuste Forza is een temperamentvolle espresso met een goed opgebouwde complexiteit van intense en stevige smaken, verlicht door amberkleurige tinten met een delicate crèmelaag.

Het voordeel van deze Forza koffiebonen is dat ze diepdonker gebrand zijn. Dit betekent dat deze beste koffiebonen van 2021 een melange kracht en een volle, verleidelijke smaak hebben. Zo kun je smaken van eik, wijn en tinden van kruiden en chocola terugvinden in de koffiebonen van L’or. Deze smaakcombinatie maakt dat deze bonen van L’or behoren tot de beste koffiebonen van 2021.

Als we kijken naar de koffieautomaten waar deze bonen het beste bij passen, dan zijn dat de volautomatische koffiemachines. Echter, zijn de beste koffiebonen ook geschikt voor andere zetmethodes. Daarnaast hebben we het hier over 100% Arabica koffie van hoogwaarde koffiebonen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general