M Line Athletic Pillow Hoofdkussen Review

Pluspunten
  • Meest ergonomische kussen van 2021
  • Aangeraden door fysiotherapeuten
  • Zowel hoge- als lage slaapwijze mogelijk
Minpunten
  • Redelijk duur
  • Aparte vorm kan voor problemen met kussensloop zorgen

Voordat we deze M Line kussen gingen testen, hadden we weinig hoge verwachtingen door het design en het uiterlijk van dit kussen. We lazen op de website van de beste hoofdkussen consumentenbond dat het zeker een aanrader was, waardoor we deze hebben aangekocht en een week lang hebben getest. Het resultaat? Een plek in de top 5! Het is een zeer duurzaam en degelijk hoofdkussen en – ondanks de prijs – een bijzonder goede aankoop als je het ons vraagt! Een correcte slaaphouding is belangrijk in de nacht en deze M Line beste hoofdkussen 2021 gaat je daar zeker bij helpen! Op deze manier kun je voorkomen dat je met spierpijn wakker wordt en de hele dag last krijgt van je spieren omdat je een slecht kussen in je bed hebt liggen.

We hebben ook experts als fysiotherapeuten gevraagd en zij komen allemaal met hetzelfde antwoord: ga voor de M Line Hoofdkussen als jouw beste hoofdkussen van 2021!

Dan over het design. Het heeft een vlindervorm design met de afmetingen 50 x 35 cm en is voorzien van een degelijke en goed ondersteunende vulling traagschuim. Op die manier zul je merken dat het hoofd steeds mooi in het midden van dit goede kussen 2021 blijft liggen. Ter hoogte van de nek zul je een uitsparing kunnen vaststellen zodat de nek vrijwel vrij ligt. Op die manier wordt er geen druk gezet op de zenuwen en bloedbanen die door je nek lopen.

De tijk van het hoofdkussen, voorzien van de betrouwbare HCC-technologie, kun je makkelijk afnemen en wassen. Eigenlijk alleen maar positieve geluiden dus, maar je zult wel rekening moeten houden met het feit dat dit kussen een afwijkende kussenmaat heeft. Je zult dus ook niet zo snel een kussensloop vinden die perfect past bij deze M Line hoofdkussens. Wil je hem aankopen, denk daar dan dus goed over na.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general