Tempur Hoofdkussen Original Review

Pluspunten
  • Verkozen tot beste hoofdkussen van 2021
  • Kussen vormt zich naar het hoofd voor optimaal comfort
  • Anti-allergisch maar ook nog eens hypo allergeen
Minpunten
  • Hoog geprijsd
  • Product mag niet gewassen worden

Een kussen van de duurdere categorie, maar wel uitgeroepen tot beste hoofdkussen van 2021 door de consumentenbond en andere experts. Het is een kussen dat tot de beste kussens van 2021 behoort, doordat deze zich naar het hoofd vormt. Het Tempur Original hoofdkussen vormt zich perfect naar de contouren van de nek en het hoofd waardoor een uitstekende ondersteuning en verlichting aan de nek – en schouderspieren ontstaat.

Door de hoge prijs van dit product, behoort hij niet tot de categorie goedkope hoofdkussens 2021. De meeste mensen die dit hoofdkussen kopen, zijn wel uiterst tevreden over het kussen. Dit komt door de hoge kwaliteit van het materiaal, maar ook door de flexibiliteit die dit kussen met zich meebrengt.

Het Tempur materiaal, de kern van het hoofdkussen, mag niet worden gewassen of gestoomd. Dit is dan weer een nadeel van deze hoofdkussens, maar je moet er dan gewoon voor zorgen dat je een kussensloop gebruikt die je om de kussen heen doet. Op die manier wordt het kussen nooit vies en kun je jarenlang genieten van het beste hoofdkussen van 2021.

Tempur wordt met behulp van milieuvriendelijk en bacterie verminderend bestanddeel geproduceerd. Hierdoor wordt de groei van bacteriën en schimmels verminderd. Er dient wel regelmatig te worden geventileerd om vochtvorming te voorkomen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general