Activa Classic Montenegro Barbecue Review

Pluspunten
  • Tot wel 7 personen BBQ-en
  • Goedkoopste BBQ in de markt
  • Beste Prijs-kwaliteit voor een houtskool BBQ
Minpunten
  • Het grillrooster is niet verstelbaar
  • Heeft slechts 2 wielen
  • Materiaal minder sterk / stabiel dan een Weber

Wil je graag BBQ-en, maar heb je een kleiner budget om uit te geven? Dan hebben we voor jou de beste en goedkoopste oplossing hier gepresenteerd! De Activa Classic Montenegro houtskoolbarbecue is met een diameter van 44 cm groot genoeg om 7 personen van vlees te voorzien. Dit betekent dat je met deze beste BBQ 2021 gewoon gemakkelijk kunt gaan BBQ-en voor weinig geld, maar met een grote groep mensen! De barbecue met een behuizing van gepoedercoat staal is 85 cm hoog. Je verplaatst dit klassieke model gemakkelijk. Het enige nadeel aan deze BBQ is dat hij minder stabiel is dan andere buitenkeukens. Als je al aan het BBQ-en bent, is het wat lastiger om deze goedkope BQQ te verschuiven zonder risico te lopen. Toch heeft hij stevige onderstel wieltjes die ervoor zorgen dat hij te verplaatsen is.

Tijdens het grillen komt je as terecht in de asopvangschaal onderin. Deze maak je los om hem te legen en vervolgens de BBQ weer op te bergen. De deksel en regelbare luchttoevoer zorgen ervoor dat je je vlees en vis gecontroleerd grilt. Bij een buitenkeuken werkt dit natuurlijk met warmteregelaars, maar dit bestaat niet bij houtskool barbecues.

Zoals je ziet is de Activa Classic Montenegro het perfecte product om jouw Barbecue in de zomer volledig te laten slagen. Het is een goedkope oplossing, maar wel gewoon een goede BBQ om jarenlang in de zomer plezier te hebben van al jouw gemaakte vlees, groenten en vis met de hele familie en vriendengroep!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general