Campingaz 4 Series Barbecue Review

Pluspunten
  • Tot 16 personen samen BBQ-en!
  • Zeer eenvoudig schoon te maken
  • een zijbrander en heeft een zijtafel voor extra werkruimte
Minputen
  • Alleen te gebruiken met Nederlandse gasflessen
  • Gasdrukregelaar en gasslang worden niet meegeleverd.
  • Redelijk groot in omvang

Op zoek naar de beste prijs-kwaliteit barbecue die er momenteel in de markt verkrijgbaar is? Kies dan voor de Campingaz 4 Series Classic LS Plus D. Het is een barbecue die voor maar liefst 16 personen in één keer gebruikt kan worden. Daarnaast is er zoveel ruimte, dat je de bbq ook kan gebruiken met een pizzasteen en dus als pizzaoven lekkere pizza’s maken op je Campignaz 4 Series BBQ. De 4 krachtige hoofdbranders ontsteek je met één druk op de knop dankzij de piëzo-ontsteking. Het gietijzeren grillrooster zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling over het kookoppervlak. Je kunt de onderdelen van de bbq gemakkelijk in de vaatwasser doen door de Instaclean systeem. Zo ben je niet kostbare tijd kwijt aan het schoonmaken van je bbq, maar kun je heerlijk nagenieten met een biertje in de tuin.

Maak gebruik van de zijbrander die ideaal is voor het bereiden van groenten, aardappelen of zelfs sate saus of andere sauzen. Het standaard Campingaz InstaClean® Systeem is ideaal met onderhoudsgemak. Het nieuwe Culinary Modular Systeem is als optie verkrijgbaar bij de 4 Series Classic LS.

Het minst leuke aan een bbq, is het schoonmaken ervan na afloop. Door het InstaClean systeem is deze beste bbq 2021 gemakkelijker schoon te maken dan ooit! Besteed meer tijd aan genieten met familie en vrienden dan aan het schoonmaken van je barbecue na een overheerlijke maaltijd. Het systeem is terug te vinden op alle 3 en 4 Series barbecues en zorgt ervoor dat je alle vaatwasserbestendige delen van je barbecue in minder dan 60 seconden kunt verwijderen. Het mooie hieraan is dat je de onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser krijgt en dat er aluminiumfolie gebruikt kan worden voor de opvanglades. Op die manier blijft je bbq helemaal schoon en kun je hem nog vele zomers gebruiken.

Waarom deze bbq is gekozen tot beste buitenkeuken 2021, is omdat het qua prijs, eenvoud en kwaliteit van branders zeer competitief is in vergelijking met de duurdere merken in de markt. Een Weber is bijvoorbeeld veel duurder, maar heeft qua kwaliteit niet veel bijzonders extra dan deze Campingaz bbq. Daarnaast is de BBQ zeer populair en heeft hij ook de nodige goede reviews op internet bij aanbieders als Coolblue en Bol.com. Deze beste bbq consumentenbond is ook iets waar de bbq goed op scoort in 2021!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general