Weber Original Kettle Barbecue Review

Pluspunten
  • Populairste houtskool bbq van Weber
  • 10 jaar garantie
  • Gemakkelijk schoon te maken met One Touch-systeem
Minpunten
  • Het grill rooster is niet verstelbaar
  • Temperatuur minder makkelijk te controleren dan bij een gas bbq

Weber is natuurlijk een bekend merk als het gaat om barbecues. Maar deze Weber Original 47cm Zwart spant toch wel de kroon als het gaat om beste houtskool barbecue 2021 die er op de markt te vinden is! Je kunt namelijk tot wel voor 8 personen tegelijk eten maken en genoeg ruimte om al je vlees of vis of groente te grillen. De barbecue heeft een zogenoemd One Touch systeem. Dit zorgt ervoor dat alle as in één beweging in de asopvangbak valt en daarmee de as gemakkelijk opgeruimd kan worden. Dit scheelt een hoop opruimwerk, het minder leuke onderdeel aan bbq’en. Daarnaast zorgt deze On-Touch ook voor een gepantenteerde ventilatie. Dit ook ook belangrijk om de kwaliteit van het vlees te kunnen blijven waarborgen. Deze prachtige Original Kettle van Weber beschikt een prachtige kuip en hittebestendige handgrepen, uitgevoerd met de modernste technieken en snufjes op barbecue gebied blijft deze klassieker een publieksfavoriet (en vergeet de heerlijke smaak van het grillen op kolen niet!)

De temperatuur in de barbecue bepaal je zelf. Dit doe je door de luchttoevoer zelf te regelen aan de hand van de ventilatieroosters. Je houdt de temperatuur in de gaten via de geïntegreerde dekselthermometer. Op deze manier geniet iedereen van perfect gegaarde barbecuegerechten.

Een heel belangrijk en groot pluspunt van een Weber barbecue is dat u tot wel 10 jaar garantie krijgt op onderdelen! U krijgt dus waar voor uw geld!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general