Beste Elektrische Tandsteen Verwijderaar 2021 / 2022

Op zoek naar de beste tandenbleekset van 2021 / 2022? Bekijk hier de top 5 beste tanden bleken kits die er momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. We hebben ze uitvoerig getest op veiligheid, effectiviteit en of ze pijnloos zijn tijdens en na de behandeling! Bekijk hier de beste tandenbleeksets van 2021 / 2022!
beste tandsteen verwijderaar 2021 / 2022
1

Bluemay Tandsteen Verwijderaar

Bluemay
Pluspunten
 • Meest populaire verwijderaar van 2021 / 2022
 • Kies uit 3 comfortabele standen
 • Bespaar geld op een mondhygiëniste
Minpunten
 • Reinigen kan soms een pijnlijk gevole geven

De beste elektrische tandsteen verwijderaar is toch echt wel die van Bluemay. Deze is niet alleen goed geprijsd, maar ook zeer effectief en is momenteel de meest populaire die er in de markt te vinden is. Met de Bluemay elektrische tandsteenverwijderaar is het verwijderen van je tandsteen nog nooit zo makkelijk! Heb je last van tandsteen, ondanks dat je je tanden goed poetst elke dag? Ervaar dan een tandarts-schoon gevoel met het verwijderen van tandsteen met deze Bluemay Tandsteen Verwijderaar. Dit verwijdert beter dan de normale flossers en daarnaast zorgt het er voor dat je een gezonder tandvlees hebt.

Voor de één komt tandsteen vaker voor dan bij de ander. De één kan gewoon 2 dagen zonder tanden poetsen en nooit gaatjes hebben, de ander moet 2 tot 3 keer per dag aan de bak en heeft nog steeds last van tandsteen. Dit komt omdat er altijd plekjes in je mond zijn waar je misschien wat minder goed bij komt of omdat je niet altijd je tanden goed kan poetsen. Je kunt dan gebruik maken van flosdraad, maar je kunt ook deze elektrische tandsteen verwijderaar gebruiker! Met de Tandsteenverwijderaar kun je die plekjes met behulp van het LED lampje en het mondspiegeltje wel goed bereiken.

Met deze elektrische tandsteen verwijderaar neem je het heft in eigen hand en bespaar je op kosten voor de tandarts of mondhygiëniste. Je zorgt ervoor dat je een grondige reiniging van je tanden kan doen op elk moment dat je dat maar wilt. Zo zorg je ervoor dat je tanden tandsteenvrij blijven en hoef je geen zorgen te maken dat je tandsteen zich gaan omzetten in gaatjes. Koop deze beste elektrische tandsteen verwijderaar van Bluemay en daarmee is je tandsteen verleden tijd!

De tandsteenverwijderaar heeft maar liefst 3 standen. Je kunt hier de beste stand kiezen die bij jouw gebit past. Zo hebben mensen een gebit dat gevoeliger is, waardoor je een rustigere stand wilt hebben. Soms heb je een wat makkelijker gebit en wil je snel klaar zijn, waardoor je de hoogste stand pakt. Je krijgt bij deze Bluemay een extra opzetstuk geleverd, waardoor je je beste tandsteenverwijderaar kan gebruiken.

Koop deze beste tandplakverwijderaar en heb nooit meer last van tandplak of tandsteen in je mond! Bluemay is dan echt wel een van de beste merken op het gebied van tandsteen verwijderaars, een opkomend merk de afgelopen jaren en nu eigenlijk al de beste die er is!

100% Tevredenheidsgarantie
Het voordeel van deze Bluemay tandplak verwijderaar, is dat je een 100% tevredenheidsgarantie hebt. Dit betekent dan ook dat je als klant centraal staat bij Bluemay en dat je tevreden moet zijn met je tandsteenverwijderaar. Als je deze in dezelfde staat als bij ontvangst kan terug aanleveren, krijg je je geld terug en valt het product ook nog onder de fabrieksgarantie!

2

iSmile Tandenbleekset

iSmile
Pluspunten
 • Meest verkochte verwijderaar van 2021 / 2022
 • Veel goede recensies op bol.com
 • Tot 9 tinten witter
 • GRATIS iSmile® RVS Professionele tandarts set cadeau!
Minpunten
 • Relatief prijzig

Als je geen zin hebt om altijd naar de tandarts te moeten, dan kun je gemakkelijk zelf je tandsteen en tandplak verwijderen met deze iSmile tandplak verwijderaar! Het is een apparaat dat tot nu toe het meest verkocht is in Nederland en daardoor ook bijzonder populair is. Hij verdient zeker een plek in ons lijstje met beste tandsteen verwijderaars, waarmee je zelf voor je eigen grote glimlach kunt gaan zorgen zonder dat je hiervoor uit huis hoeft om je tandplak te laten verwijderen!

Deze ISM-2199 goedgekeurde Tandsteen verwijderaar van iSmile is getest door vele tandartsen en een apparaat dat je zelf thuis kunt gaan gebruiken. Je krijgt naast een elektrische tandsteen verwijderaar, ook een handig LED-lampje meegeleverd en verschillende kopstukken om er op te gaan zetten, zowel voor de makkelijk bereikbare plekken tussen je tanden als de minder makkelijke. Daarnaast krijg je een professionele RVS tandartskit meegestuurd voor de optimale mondhygiëne.

Met de knop op de tandplakverwijderaar kun je direct beginnen met poetsen. Er wordt bij deze elektrische tandsteen verwijderaar gebruik gemaakt van dezelfde supersonische triltechniek als bij de professionele tandsteenverwijderaars bij de tandarts. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken of het wel veilig of effectief is, want je kunt er gewoon de rol van de tandarts mee overnemen en thuis goedkoper (en wanneer je zelf wilt) je tandplak kunt verwijderen!

Mondproblematiek is nooit leuk. Het hebben van gaatjes, tandsteen, tandplak, etc.. het zorgt allemaal voor geïrriteerde tanden en dat wil je natuurlijk niet! Het kan gemakkelijk ontstaan als je niet goed je tanden poetst, of bij plekken waar je lastig bij kunt in je mond. Daarom is het belangrijk om ophopingen van tandsteen te voorkomen door regelmatig naar de tandarts te gaan of zelf je gebit te reinigen met de iSmile® ISM-2199 tandsteenverwijderaar. Voor het allerbeste resultaat wordt jouw iSmile® tandsteenverwijderaar geleverd met verschillende kopstukken voor de specifieke reiniging van het tandoppervlak of het tandvlees. Het ingebouwde LED-lampje helpt je bij het reinigen.

3

Zeitveldsales Tandsteen Verwijderaar Tandenbleekset

Zeitveldsales
Pluspunten
 • Geen batterij, maar USB-oplader
 • Inclusief spiegel & extra opzetkop
 • Helpt tegen slechte adem
Minpunten
 • Materiaal minder stevig

Last van tandplak en tandsteen is verleden tijd met de tandsteenverwijderaar van Zeitveldsales. Het is één van de beste elektrische tandsteen verwijderaars die er nu op de markt te vinden zijn. Met dit apparaat zorg je er voor dat je je gebit schoon houdt en dat je deze ook gezond kunt houden, allemaal thuis zonder hulp van een tandarts of mondhygiëniste.

Het voordeel aan deze elektrische tandsteen verwijderaar, is dat hij een prachtig design heeft en daarnaast ook nog eens geen batterijen nodig heeft. Deze werkt met een accu, waardoor je gewoon gemakkelijk deze kan opladen en dagenlang kan gebruiken. Daarnaast krijg je een extra opzetkop meegeleverd, zodat je dit ook nog eens kan wisselen. De hoogwaardige kwaliteit van deze tandsteenverwijderaar heeft ervoor gezorgd dat hij in de top 5 beste tandsteen verwijderaars behoort, en wel op plek 3! Maak gebruik van de Nederlandse handleiding, zodat je precies weet wat je moet doen.

De tandsteen verwijderaar van Zeitveldsales® is door professionals ontworpen. met deze tandplakverwijderaar heb je zelf nooit meer last van tandsteen of tandplak of een slechte adem. onze tandsteenverwijderaar is oplaadbaar en overall te gebruiken. Zeitveldsales levert de tandplak remover met 2 kopstukken, een plat kopstuk voor het reinigen van platte oppervlakken en een scherp kopstuk voor het reinigen tussen de tanden en op moeilijk bereikbare plekken.

Net als de beste tandplak verwijderaar uit deze lijst, heeft dit apparaat ook 3 niveau’s. Het eerste niveau 1 is de zachtere stand die ervoor zorgt dat je elektrisch je tandplak kan verwijderen zonder veel trillingen. Met niveau 2, kun je iets sneller en beter resultaat verkrijgen voor het verwijderen van tandplak en tandsteen. Als je hardnekkige stukken tandsteen moet verwijderen, dan kun je het beste niveau 3 gebruiken.

4

Dentox Elektrische Tandplak verwijderaar

Dentox
Pluspunten
 • 31000 vibraties per minuut
 • Toffe display
 • 3 opzetstukjes
Minpunten
 • Redelijk prijzig

Als laatste in deze lijst, de Dentox tandsteen verwijderaar. Een goede mondhygiëne is nog nooit zo eenvoudig gebleken! Heb je last van tandplak en tandsteen, maar poets je je tanden toch heel erg goed? Dan kun je kiezen voor de tandsteen en tandplak verwijderaar van Dentox. Dit is de Dentox Smart, die zorgt voor een betere reiniging dan de normale gebitsverzorings apparatuur. Ervaar hoe het is om elke dag een tandarts-schoon gevoel te hebben in je gebit en kies voor de Dentox tandsteen verwijderaar.

Dentox geeft zelf aan dat ze de best beoordeelde Sonische Gebitsreiniger zijn, waardoor je je geen zorgen meer hoeft te maken over tandsteen of tandplak. Je hoeft dus geen dure afspraken meer te maken bij de tandarts of bij een specialist voor tandplak of tandsteen, want je kunt het gemakkelijk zelf thuis uitvoeren!

Met maar liefst 31000 vibraties per minuut verwijder je heel makkelijk en snel je tandsteen met deze elektrische tandplak verwijderaar en onzuiverheden. Zo stimuleer je de bloedsomloop in het tandvlees en zorg je voor een gezonder en sterker gebit. Bij last van zwak tandvlees, een slechte adem, tandbederf, tandplak en/of parodontitis is de Dentox Smart Gebitsreiniger onmisbaar.

5

Tips voor een Tandsteenverwijderaar:

De Tandsteen Verwijderaar Koopgids
Wat is tandsteen?

Tandsteen is eigenlijk tandplak dat niet op tijd wordt verwijderd. Het begint allemaal bij het niet goed poetsen van je tanden, waardoor er tandplak ontstaat. Als je dit niet weghaalt, dan ontstaat er tandsteen en dit kan er voor zorgen dat je uiteindelijk gevoelige tanden krijgt.

Kun je zelf tandsteen verwijderen?

Je kunt zelf een klein deel van de tandsteen verwijderen. Dit kun je doen met het gebruik van een elektrische tandsteen verwijderaar, die wij hier op een rijtje gezet hebben. Daarnaast is het belangrijk om elke dag goed je tanden te poetsen en te flossen en mondwater te gebruiken tegen tandsteen. Daarnaast kun je een tandenstoker gebruiken om tandsteen los te maken en daarna weg te halen.

BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general