Beste Boxspring 2024

Op zoek naar betaalbare luxe in de slaapkamer? Wij hebben de best geteste boxsprings van 2024 op een rijtje gezet voor je, met een aantal zeer aantrekkelijke goed geprijsde bedden in 1 overzicht! Zo hebben we de Bravo Boxspring & de Dreamhouse Louis in deze lijst gezet, allen geleverd in een complete set en in de kleur die jij wilt!
beste boxspring 2021 / 2022
1

Boxspring Dreamhouse Louis 

Dreamhouse Louis 
Pluspunten
 • Meest populaire Boxspring 2024
 • Past in elke stijl slaapkamer
 • Ideale hygiëne
 • 7 comfortzones
Minpunten
 • Voeteneind niet verstelbaar
 • Hoofdeind niet verstelbaar
 • Prijziger dan de andere boxsprings

Maak kennis met de best geteste boxspring van 2024, de Dreamhouse boxspring! De Louis wordt compleet geleverd met topdekmatras meegestoffeerde pocketvering en wordt gemonteerd bij levering! Daarbij is deze boxspring Dreamhouse Louis in te passen in elke stijl slaapkamer, ook wel zo belangrijk.

Kies voor luxe, waarbij je rekening houdt met de prijs! Het hoofdbord is meegestoffeerd en is maar liefst 110cm hoog. Dit zorgt voor een luxe uitstraling in het pronkstuk van de slaapkamer. Het is een strak design en te combineren in elke slaapkamer.

Met 22 centimeter dikke matras – die voorzien is van 7 comfortzones – is gevuld met pocketveringen die verpakt zijn in anti-schimmel hoesjes. Zo zorg je voor de ideale hygiëne bij de best geteste boxspring van 2024. De beste boxspring van 2024 is de Dreamhouse Louis en heeft een anti-allergische materialenmix die zorgt voor goede ventilatie.

Met 300 pocketveringen per m2 die zorgt voor comfortzones voor extra ondersteuning bij de schouders, rug en bekken. Bij deze dreamhouse boxspring review heb je iedere ochtend word je heerlijk wakker in deze dreamhouse boxspring. De topper van deze boxspring heeft een hoogte van 5-6 cm en is voorzien van een afritsbare, anti-allergische hoes die eenvoudig te reinigen is. We hebben hier te maken met ‘HR30 comfortschuim’ en is afgedekt met een comfortabele tijk van katoen en viscose. Voor de beste Dreamhouse boxspring ben je hier bij het juiste adres.

2

Boxspring Bravo

Boxspring Bravo
Pluspunten
 • Goedkoopste boxspring in de markt
 • 9 comfortzones
 • In verschillende maten te bestellen
Minpunten
 • Boxspring heeft maximaal gewicht van 120 kg
 • Voeteneind en het hoofdeind niet verstelbaar
 • Slechts In 4 kleuren leverbaar

Kijkend naar kwaliteit en prijs, is de Bravo Boxspring misschien wel de beste die op dit moment in de markt te verkrijgen is. Het is een boxspring dat scherp geprijsd is en daarbij ook nog het topmatras heeft meebegrepen. Hierdoor kom je bij deze boxspring niet tegen onverwachte kosten aan te zitten.

Dit is een hoge kwaliteit boxspring. Deze Bravo Boxspring is immers een box dat bestaat uit een pocketvering en daarnaast heeft het negen verschillende comfortzones. Hierdoor wordt het lichaam ook optimaal ondersteund bij het liggen en bij het slapen, waardoor rugklachten minder snel gerealiseerd zullen worden. Hierdoor is dit de beste boxspring Test Aankoop.

We moeten er wel bij zeggen dat deze Bravo boxspring slechts 120 kilo aan kan. Het bed is dan dus ook niet geschikt voor mensen die tegen dit gewicht aan zitten. Daarnaast is het voeteneind en het hoofdeind nier te verstellen. Verder kun je bij dit bed niet de kleur kiezen, maar is de boxspring in de kleur antraciet gestoffeerd en zit er een antraciet hoofdbord bij. Het matras dat bijgeleverd wordt, zit in de categorie midden-stevig.

Deze hoge kwaliteit boxspring is daarentegen wel in verschillende maten te bestellen. We kunnen stellen dat we hier te maken hebben met de beste boxspring van 2024. Het is door ons de best geteste boxspring 2024 en daarmee ook de aanrader om te kopen in 2024.

3

CompleetBED® Boxspring (incl. montage) 

CompleetBED®
Pluspunten
 • Meest positieve reviews op Bol.com
 • Zeer vriendelijke en goede montage service
 • Montageprijs inbegrepen
Minpunten
 • Iets minder comfortabel van de DreamHouse (hierboven)

Als je op zoek bent naar een relatief goedkope oplossing inclusief montage, dan adviseren we je om te kijken naar deze CompleetBed boxspring. Het is wat ons betreft het best geteste bed 2024 als we kijken naar de prijs en de kwaliteit die je er voor krijgt. Daarnaast is de montage afdeling zeer vriendelijk en is het wat ons betreft een goede boxspring voor deze prijs. Als je niet 1000 euro of meer wilt uitgeven aan een nieuw bed, dan is deze zeker de moeite waard om te overwegen.

Het gaat hier om een 140cm bed, waarbij je dus genoeg ruimte hebt om met z’n tweeën in te liggen. Klanten hoeven zich bij deze beste koop boxspring geen zorgen te maken over het zelf in elkaar zetten ervan, want dat wordt netjes voor je gedaan. Deze boxspring best getest is erg comfortabel en gemaakt van duurzame stoffering die comfortabel aanvoelt en gemakkelijk te onderhouden is. Het matras is ook van hoge kwaliteit en biedt het juiste niveau van ondersteuning en comfort om een goede nachtrust te garanderen. Het hoofdbord is een stijlvolle toevoeging aan het bed, met een gestoffeerd ontwerp dat perfect past bij de rest van de set.

Over het geheel genomen is deze top boxspring set een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en stijlvolle plek om te slapen. De set is van hoge kwaliteit en biedt alles wat nodig is voor een goede nachtrust, inclusief een duurzame en comfortabele boxspring, een hoogwaardig matras en een stijlvol hoofdbord. En dankzij de gratis thuismontage hoeven klanten zich geen zorgen te maken over de installatie en kunnen ze snel genieten van hun nieuwe slaapkameroplossing.

4

Boxspring Drôme Comforta

Boxspring Drôme Comforta
Pluspunten
 • Vlak hoofdbord zorgt voor mooie uitstraling
 • Kan tot 140kg dragen
 • In verschillende kleuren verkrijgbaar
Minpunten
 • Harde rand matrassen voelbaar in het midden

Als we spreken over een “best geteste boxspring 2024”, dan mag in deze top 5 boxsprings van 2024 zeker niet de Drome Comforta ontbreken. Het is volgens het bedrijf dé basis voor een perfecte nachtrust. Deze boxspring set beschikt over een vlak hoofdbord & geeft daarmee uw slaapkamer de mooie uitstraling die het verdiend.

De Drome Comforta is een boxspring die ervoor zorgt dat u een complete boxspring kunt aanschaffen tegen een zeer scherpe prijs en van goede kwaliteit. Het hoofdbord van deze boxspring is 100cm hoog en is ongeveer even breed als de boxspring zelf. Het heeft een mooie strakke uitstraling en is makkelijk te combineren met eigenlijk elke slaapkamerstijl.

De pocketvering matras is 20cm en daarmee kunt u heerlijk slapen op uw boxspring, de best geteste van 2024. De kleur van deze complete boxspringset is zwart/antraciet, maar kan ook in verschillende andere kleuren besteld worden. Het matras heeft 2x 4cm comfortschuim als afdekking van het matras. Dit is dan ook een zeer volledige boxspring. Hou rekening met 7 comfortzones in dit pocketveringmatras. Daarnaast kan dit bed tot wel 140kg dragen, iets dat de top 2 uit deze test voor beste boxsprings 2024 niet hebben. Het geheel is afgedekt met 2x 4cm polyether comfort schuim met een densiteit van 30 kg per m³. Het matras past zich daarnaast aan aan het gewicht van de persoon die op de boxspring ligt. Dit zorgt voor een optimaal gevoel tijdens het liggen op het matras en op dit bed. Dit is een boxspring voor zware mensen, maar ook lichtere mensen slapen hier lekker op.

De topper van deze boxspring heeft een hoogte van 5-6 cm en is voorzien van een afritsbare, anti-allergische hoes die eenvoudig te reinigen is. We hebben hier te maken met ‘HR30 comfortschuim’ en is afgedekt met een comfortabele tijk van katoen en viscose.

5

Boxspring Basic

Boxspring basic
Pluspunten
 • 7 comfortzones
 • Goede prijs-kwaliteit
 • Moderne uitstraling
Minpunten
 • kan tot 120kg dragen per zijde
 • Voeteneind en het hoofdeind niet verstelbaar

De boxspring Basic bewijst dat heerlijk slapen niet duur hoeft te zijn! Qua prijs kwaliteit is dit één van de best geteste boxsprings van 2024 en daar hoeven we niet over te twijfelen. De complete basic boxspring is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren en ook in vele afmetingen.

De pocketvering matras van de basic boxspring bevat 300 veren per m2 en hebben 7 comfortzones, tegenover 9 comfortzones bij de Bravo boxspring. Daarnaast zorgen de comfortzones voor een goede gewichtsondersteuning en ook goede ventilatie in de boxspring. Deze best geteste boxspring van 2024 heeft een pocketveer die zelf zit verpakt in een schimmelwerend hoesje wat zorgt voor een goede hygiëne. De schouders, heupen en bekken worden goed ondersteund door deze comfortzones. Het zorgt als het waren voor een drukverdeler naar het lichaam, de juiste drukverdeling op de juiste plaatsen op het lichaam en daarmee voorkom je overbodige belasting aan de schouders, heupen en bekken. Dit is dan ook een zeer volledige boxspring.

In de maat 90 en 140 wordt de boxspring geleverd met één groot matras. Per zijde kan dit matras tot 120 kilo ondersteunen bij normaal dagelijks gebruik. Hou er rekening mee dat deze boxspring wordt uitgevoerd met een topmatras van Koudschuim. Door de open celstructuur van het topmatras heb je te maken met een uitstekende ventilatie en uitstekende luchtcirculatie. Hierdoor is dit de beste boxspring Test Aankoop.

De boxspring kan geleverd worden in verschillende stoffen en kleuren naar keuze. Daarnaast komen er per box 6 poten onder in het rond in het zwart. Er kan een keuze gemaakt worden in de breedte van 140, 160 of 180. De kleuren waarin deze boxspring Basic besteld kan worden, zijn: Stof Zwart, Stof Antraciet, Stof Grijs, Stof Beige en Skai Zwart. Voor een boxspring voor zware mensen kijk je beter naar de volgende boxspring.

6

Waarom een boxspring?

Waarom een boxspring
Heb ik een Boxspring nodig?

Voor de meeste matrassen is het handig om iets tussen de matras zelf en de vloer te hebben. Of dit een boxspring, een fundering of een platformbed moet zijn, hangt van meerdere factoren af.
Alle matrassen hebben baat bij een stevige ondergrond om op te rusten. Boxsprings zijn gemaakt om schokken te helpen absorberen, waardoor de slijtage van de matras wordt verminderd. Boxsprings kwamen echter vaker voor wanneer matrassen over het algemeen veel dunnere profielen hadden en voornamelijk binnenveringsontwerpen waren. Tegenwoordig hebben de meeste moderne matrassen niet per se een boxspring nodig

Wat is een boxspring?

Een boxspring is een ondersteuning voor uw matras en is meestal gemaakt van een houten frame, bedekt met stof met in het midden veren. Hij heeft meestal dezelfde afmetingen als de matras die hij zal dragen en daarom kun je vaak een matras en boxspring als set kopen als je een nieuw matras koopt. Dit zorgt ervoor dat je betere ondersteuning hebt bij het slapen en dat je dus comfortabel ligt. Daarnaast zorgt een boxspring ervoor dat schokken worden geabsorbeerd en zorgt het voor een goede ventilatie. Dit is belangrijk voor de hygiëne. Boxsprings bieden ondersteuning, maar kunnen ook enige schokken van de matras zelf opvangen. Dit is een goede eigenschap voor binnenveringsbedden, maar kan schadelijk zijn voor schuimmatrassen. Een schuimrubberen bed, dat de stijve structuur van een binnenveringsmatras mist, moet worden gebruikt met een zeer solide ondersteuningsbodem, zoals een platformbed.

Hoe lang gaat een boxspring mee?

Zoals eerder genoemd is de gemiddelde levensduur van het onderstel van de boxspring 20 tot 25 jaar. Die van een topper is gemiddeld 5 jaar en een matras gaat ongeveer 10 jaar mee.

Kan ik een nieuwe matras op een oude boxspring leggen?

Als u al een boxspring heeft, moet deze waarschijnlijk worden vervangen. Als je een nieuwe matras op een oude boxspring legt, loop je het risico dat de boxspring verslijt of breekt, waardoor de matras gaat doorzakken. Als dit gebeurt, kan de garantie op de matras komen te vervallen. Als uw boxspring erg oud is, kan het bovendien van het oude verende type zijn en niet van het nieuwere type boxspring. Dit zal veranderen hoe de matras aanvoelt. Je kan ook een beste boxspring zonder matras kopen.

Waarom zou ik een boxspring kopen?

Je zou kunnen zeggen: ‘Hé, je zei net dat de ‘boxspring’ verouderd is. Waarom maak ik me er zorgen over? ‘ Omdat de fundering of boxspring ook schokken absorbeert als deze goed is geïnstalleerd. Misschien vind je het leuk om letterlijk in bed te springen. Misschien ben je onhandig en sta je erom bekend letterlijk in bed te vallen. Dan zit de boxspring tussen je matras en de ondergrond. Zonder één raakt u de matras en raakt de matras de vloer en niets anders. Voor ervaringen Haco boxspring en een boxspring home 180 review kun je best verder kijken.

Waar op letten bij kopen boxspring?

Er zijn wat aspecten waar je op zou moeten letten wanneer je een boxspring koopt:
Bonellvering of pocketvering
instaphoogte van de boxspring
Vlak of elektrisch: wat is de elektrische boxspring beste koop?
Customizable
Optimale ondersteuning voor jouw lichaam
Prijs kwaliteit verhouding
Voorwaarde van de verkoper

BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general