Beste Tandenbleekset 2023

Op zoek naar de beste tandenbleekset van 2022? Bekijk hier de top 5 beste tanden bleken kits die er momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. We hebben ze uitvoerig getest op veiligheid, effectiviteit en of ze pijnloos zijn tijdens en na de behandeling! Bekijk hier de beste tandenbleeksets van 2022!
beste tandenbleekset 2021 / 2022
1

iSmile Professionele tandenbleekset

iSmile
Pluspunten
 • Meest populaire set op bol.com
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding
 • 100% veilig en natuurlijk
 • Goedkoper dan de andere merken
Minpunten
 • Resultaat laat iets langer op zich wachten dan bij de andere sets

Binnen de tandenwereld is iSmile ongetwijfeld één van de bekendste merken. Om je gebit goed, schoon en wit te onderhouden, is de beste tandenbleekset van 2023 / 2023 dan ook ongetwijfeld die van iSmile. Deze revolutionaire set is – naast dat hij een stuk goedkoper is dan die van de concurrentie – ook nog eens als beste verkozen in de lijst met beste tandenbleeksets van 2023 / 2023. Het is de nieuwste behandeling voor witte tanden, waardoor je niet meer naar de tandarts toe hoeft en gewoon thuis je tanden kan bleken met aanzienlijk goed resultaat.

Thuis zijn wij echte koffiedrinkers, waardoor onze tanden wat geel waren en daar wouden we wat aan doen voordat we gingen trouwen. Onze tanden zijn zichtbaar witter geworden na het gebruik van deze tandenbleekset van iSmile. Het is een gemakkelijke en professionele behandeling en heeft ons van de gele tanden afgeholpen. We zijn superblij met het resultaat en zijn blij dat we met deze tanden bleken thuis review ook jullie kunnen aanmoedigen om deze set te gaan kopen.

We hebben eerder nog geen ervaring gehad met tanden thuis bleken, dus was het wat onwennig in het begin. Echter, na een paar minuten de handleiding lezen kwamen we er al achter dat het vrij gemakkelijk is en dat je slechts 20 minuten nodig hebt om één kuur te doen. Het is een echte ervaring om thuis je tanden te bleken en ook wel weer een beetje spannend, omdat je zou denken dat het iets specialistisch is dat alleen bij de tandarts zou moeten kunnen. Echter, de tanden thuis bleken ervaring van ons heeft ons niet in de steek gelaten en wij zweren bij deze iSmile tandenbleekset!

2

Pure Luxure – Teeth whitening kit inclusief Whitening Strips

Pure Luxure
Pluspunten
 • Peroxidevrij
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding
 • Inclusief gratis tandenstrips
 • Zeer populair op Bol.com
 • Beschikt over Nederlands CE-certificaat
Minpunten
 • Vaak uitverkocht
 • Plastic sealfolie niet milieuvriendelijk

Je tanden bleken duur en onveilig? Dat is verleden tijd met de Teeth Whitening Kit van Pure Luxure. Onlangs hebben we deze tandenbleekset uitvoerig getest en we zijn enthousiast. In tegenstelling tot sommige alternatieven op het gebied van tanden bleken, hebben we ervaren dat het resultaat direct zichtbaar is. Al na één behandeling konden we een verschil zien. Deze innovatieve kit is niet voor niets geliefd en staat in de best verkochte lijst van bol.com. Je krijgt binnen no-time een stralend wit gebit!

We zoomen in op het gebruik: met de Teeth Whitening Kit kan je zelf thuis je tanden bleken. Dit bespaart je naast tijd, ook de hoge kosten van een behandeling bij een salon. Het gebruik is snel en eenvoudig: de Teeth Whitening Kit beschikt daarnaast over vijf verschillende niveaus LED licht en een adem ventilatie.

Wat wij heel belangrijk vinden bij tandenbleeksets, is de veiligheid ervan. Wij vonden het best spannend dit gewoon thuis te doen, zonder professionele hulp. Gelukkig zit dit aspect bij de Teeth Whitening Kit goed. Je tanden, tandvlees en mondhygiëne worden door deze behandeling niet aangetast. De gel is peroxidevrij en beschikt over een Nederlands CE certificaat. Hierdoor kan je zonder zorgen je tanden bleken.

Een puntje van kritiek is dat je op een gegeven moment door de gel heen bent. Deze is gelukkig wel na te bestellen via de leverancier voor een relatief scherpe prijs. Helaas bleek deze uitverkocht op het moment dat wij keken en konden we een weekje niet tanden bleken. Hopelijk is dit niet vaker het geval. Wel leuk: als klant krijg je de kit thuis gestuurd met een leuke extra, namelijk 28 tandenstrips.

Al met al kunnen wij de Teeth Whitening Kit van Pure Luxure aanbevelen. De kit is eenvoudig in gebruik, heeft verschillende opties qua bleken en een sterke prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast zie je al na één behandeling het resultaat en kan je met een gerust hart bleken doordat de gel peroxide vrij is. Het enige onhandige is het bestellen van de navulverpakkingen en dat het product vaak uitverkocht is. Maar dat zou moeten betekenen dat het ook erg gewild is ;).

3

SmileWhite Tandenbleekset 2023 / 2023

SmileWhite
Pluspunten
 • Meest populaire set van 2023 / 2023
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding
 • Getest door de grootste tijdschrift redacties
Minpunten
 • Bij veelvoudig gebruik dienen extra refillers aangekocht te worden

De beste tandenbleekset van 2023 / 2023 is ongetwijfeld die van SmileWhite. De makers van deze tandenbleekset zijn eind 2019 begonnen met het uitbrengen van hun set en zijn op dit moment de meest populaire organisatie als het gaat om het maken van tandenbleeksets. Elke set zorgt er voor dat je tanden witter worden, maar met de tandenbleekset van SmileWhite zie je echt het meeste resultaat voor de beste prijs. Het is dan ook niet voor niets dat de set door veel redacties van magazines is uitgeroepen tot de beste en meest betrouwbare tandenbleekset van Nederland en daarbuiten.

Deze beste tandenbleekset bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten, die garant staan voor een pijnloze en zeer effectieve behandeling van je tanden. Je tanden witter maken doe je dus met de beste tandenbleekset van 2023 / 2023, namelijk die van SmileWhite. Je maakt hier gebruik van een onschadelijke behandeling, omdat er bij veel mensen nogal wat angst ontstaat bij het witter maken van hun tanden. Deze beste tandenbleekset van 2023 / 2023 neemt al die zorgen weg en zorgt ervoor dat jij weer stralend door het leven kan met de tandenbleek kit van SmileWhite. In de verpakking zit een LED-apparaat inclusief batterij, die ervoor zorgt dat de set werkt. Een herbruikbaar mondstuk en 3 injectables vormen de rest van de inhoud van deze beste smilewhite tandenbleekset kit. Met deze set kun je een volledige cylces van 6 dagen onderhouden. Je tanden krijgen tot wel 8 tinten wittere tint en dat is natuurlijk wat je wilt!

De tandenbleekset is aanbevolen door de grotere magazines en daarom wil je natuurlijk deze beste tandenbleekset eens gaan proberen. Het is qua prijs-kwaliteit een zeer goede aanbieding en daarmee ook de beste in de markt.

Het is dé tandenbleekset voor thuis! De gratis 3 gels bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten en zorgen ervoor dat je direct bij ontvangst aan de slag kan met het witter maken van je tanden thuis. Het is dan ook de beste tandenbleekset voor thuis, zo blijkt uit onze review. Het LED-apparaat is natuurlijk het mondstuk dat je in je mond doet en hetgeen wat het werk moet doen bij het witter maken van je tanden. Merk je dat je tandenbleekset niet het juiste resultaat geeft, dan kun je gewoon je geld terug vragen bij SmileWhite. De organisatie heeft dus niet alleen de beste tandenbleekset, maar ook de beste service waarbij je nergens aan vast zit en gewoon je geld kan terugvragen als je niet tevreden bent over je aankoop.

De bleekformule van deze set is gebaseerd op PAP™. Deze bleekformule van de beste tandenbleekset van Nederland zijn terug te vinden op het toonaangevende research platform Elsevier. Elsevier is wereldwijd bekend en marktleider in global research en gezondheids platformen. Elsevier helpt onderzoekers en zorgprofessionals om de wetenschap vooruit te helpen en gezondheidsresultaten te verbeteren ten behoeve van de samenleving. Uit het rapport blijkt dat de gels de beste zijn die er op de markt te verkrijgen zijn, en dat alles voor de juiste prijs voor het bleken van je tanden in je eigen huis!

Kortom: Deze gel-formule is bewezen veiliger en meer betrouwbaar dan producten op peroxide basis. Het effect en resultaat van onze gel is gezien de peroxide wetgevingen in Nederland dan ook beter. In Nederland mogen dergelijke producten maximaal 0,1% peroxide bevatten.

De ingrediënten van deze tandenbleekgel zijn:

Phthalimido Peroxy Caproic Acid (PAP) : Actief bleekmiddel dat de verkleurde moleculen in uw tand witter maakt.
Hydroxyapatite : Hydroxyapatiet zorgt voor remineralisatie van de holten en reparatie van het tandoppervlak.
Potassium Nitrate : Desensibiliserend middel in de tandheelkunde dat de zenuwen beschermt.

Sorbitol, Water, Phthalimido Peroxy Caproic Acid, Propylene Glycol, Glycerin, Potassium Nitrate, Polyethylene Glycol-8, Hydroxyapatite, Sodium Carboxymethyl Cellulose, Hydroxyethyl Cellulose, Xanthan Gum, Peppermint Essence, Saccharin Sodium, Methylparaben, Sodium Bicarbonate, Aloe Leaf Extract, Chamomile Extract, Pomegranate Seed Extract en Propylparaben.

Deze SmileWhite tandenbleekset is een set die we voor thuis tanden bleken review hebben uitgezocht en bekeken hebben of dit een product is dat we aanbevolen. De best geteste tandenbleekset van SmileWhite staat met stipt op 1 en is – naast dat het de populairste tandenbleekset is – ook nog eens de best geteste set

4

Statch Tandenbleekset

Statch
Pluspunten
 • Binnen 10 minuten resultaat
 • Geen peroxide
 • Zeer goede prijs
Minpunten
 • Fillers zijn redelijk duur
 • Tanden kunnen wat gevoelig zijn na het bleken

Op een tweede plek in de lijst met beste tandenbleeksets 2023 / 2023, maar zeker niet minder! De Statch tandenbleekkit is ontworpen om je binnen enkele stappen weer stralende witte tanden te bieden. Dure tandarts bezoekjes zijn verleden tijd met het gebruiken van de tandenbleekset van Statch! Het is bewezen dat deze set dezelfde resultaten geeft als een behandeling bij de tandarts, maar dan voor een veel voordeligere prijs natuurlijk. Je kunt de set veilig, comfortabel en snel gebruiken, waardoor jouw tanden bleken binnen enkele momenten is gebeurd voor een zeer goede prijs!

BInnen 10 minuten heb je weer stralend witte tanden. Het was nog nooit zo makkelijk om je tanden witter te maken met de beste tandenbleekset van 2023 / 2023, die van Statch! Het is een goedgekeurde set door de EU en is daarnaast ook nog eens veilig vegan-friendly. Vaak kunnen je tanden flink verkleuren als je bijvoorbeeld veel wijn drinkt, of koffie, of veel hebt gerookt. De natuurlijke ingrediënten van deze beste tandenbleekset 2023 / 2023 bevatten GEEN PEROXIDE. Peroxide is een chemische reactie die uw tandglazuur door dringt en kan schadelijk zijn voor uw tanden! Als het in contact komt met tandvlees kan het een irriterende reactie veroorzaken. Doordat bij de tandenbleekset van Statch geen peroxide gebruikt wordt, loop je dit gevaar hier niet en zul je er naderhand dus ook geen klachten aan overhouden.

Met het bijgeleverde tandenbleekbitje kun je perfect je tanden witter maken. De LED licht bleker bevat speciale led lampen voor uw tanden die het gehele gebit in 1x meenemen. Daarnaast wordt er een handige tintengids meegeleverd, zodat je precies kunt zien hoeveel tinten je tanden witter geworden zijn.

5

SuperiorSmile Tandenbleekset

Merkloos
Pluspunten
 • Waterstofperoxidevrij
 • Tot 9 tinten witter
 • Beschikt over de CE, RoHS en FDA certificaten
Minpunten
 • De refills zijn redelijk prijzig

Last but not least, de professionele tandenbleekset! Dit is een van de beste tandenbleeksets van 2023, vooral omdat hij de kwaliteit van de SmileWhite tandenbleekset nadert en nagenoeg dezelfde prijs heeft. Deze set kan zelfs tot 9 tinten je tanden witter maken, waardoor het ook interessanter wordt voor mensen die echt veel wittere tanden nodig hebben. Maak je tanden weer zo goed als nieuw en kies voor deze beste tandenbleekset van 2023.

Op die manier hou je je gebit mooi wit en ga je zelfverzekerd de wereld rond! Vergeet de dure tandarts, vergeet de dure mondhygiënist. Met de professionele tandenbleekset bleek je nu veilig en comfortabel je tanden gewoon vanuit huis. Met deze complete set heb je alle benodigdheden in huis voor een stralend wit gebit.

Gebruiksaanwijzing

 1. Poets zorgvuldig je tanden
 2. Verwijder het plastic dat tussen de batterijen van het LED licht zit
 3. Plaats het mondstuk op het LED licht
 4. Vul het mondstuk aan beide kanten met bleekgel
 5. Plaats het mondstuk in je mond
 6. Zet het LED licht aan en laat het mondstuk voor minimaal 15 minuten zitten
6

Happy Smile Tandenbleekset

Happy Smile
Pluspunten
 • Goedkoopste in de markt
 • Veel goede recensies op bol.com
 • Tot 9 tinten witter
Minpunten
 • Stevigheid product minder dan andere in deze lijst
 • Relatief prijzig

Wil je gaan voor een goedkope tandenbleekset? Dan kies je voor Happy Smile! Deze set is er eentje die je elke dag weer meer zelfvertrouwen geeft en behoort dan ook tot de beste tandenbleeksets die er nu in de markt te vinden zijn. Kies voor de tandenbleekset van Happy Smile en kies voor de goedkopere oplossing. Je hoeft helemaal niet naar een duur salon te gaan of naar de tandarts om je tanden witter te laten maken. Dit kun je gemakkelijk thuis doen met je eigen tandenbleekset binnen 10 minuten van Happy Smile! De set is volledig goedgekeurd aan de hand van de strenge Europese wetgeving. Dit betekent dat je deze teeth whitening tandenbleekset geen peroxide bevat en daardoor ook niet schadelijk is voor jouw tanden als je klaar bent met je tanden bleken. Je zult er dus ook geen gevolgen aan over houden zodra je de set gebruikt hebt. Daarnaast is het ook compleet onschadelijk voor tandvlees en je gehele mondhygiëne. Je tanden bleken is nog nooit zo makkelijk geweest. Geen tandarts of dure facings. Vanaf nu kun je gewoon vanuit thuis je tanden bleken.

We hebben deze tandenbleekset getest, en in onze tandenbleekset review komt naar voren dat je slechts 6 sessies nodig hebt om optimaal resultaat te gaan zien. De sessies duren gemiddeld 15 minuten per dag, waarbij je enkele gemakkelijke stappen dient te doorlopen en gewoon kunt afwachten totdat je sessie is afgerond. Binnen 6 dagen kun je tot maximaal 9 tinten je tanden witter maken! Dit alles voor nog geen 10 euro bij bol.com! Waar wacht je nog op? Kies voor deze tandenbleekset van Happy Smile en koop hem online!

7

Tips voor een tandenbleekset:

De Tandenbleekset Koopgids
BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general