Beste Tandenbleekset 2024

Op zoek naar de beste tandenbleekset van 2024? Bekijk hier de top 5 beste tanden bleken kits die er momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. We hebben ze uitvoerig getest op veiligheid, effectiviteit en of ze pijnloos zijn tijdens en na de behandeling! Bekijk hier de beste tandenbleeksets van 2024!
beste tandenbleekset 2021 / 2022
1

Pure Luxure – Teeth whitening kit inclusief Whitening Strips

Beste overall: Pure Luxure
Pluspunten
 • Peroxidevrij
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding
 • Inclusief gratis tandenstrips
 • Zeer populair op Bol.com
 • Beschikt over Nederlands CE-certificaat
Minpunten
 • Vaak uitverkocht
 • Plastic sealfolie niet milieuvriendelijk

Je tanden bleken duur en onveilig? Dat is verleden tijd met de Teeth Whitening Kit van Pure Luxure. Onlangs hebben we deze pure luxure – teeth whitening kit uitvoerig getest en we zijn enthousiast. In tegenstelling tot sommige alternatieven op het gebied van tanden bleken, hebben we ervaren dat het resultaat direct zichtbaar is. Al na één behandeling konden we een verschil zien. Deze innovatieve pure luxure – teeth whitening kit is niet voor niets geliefd en staat in de best verkochte lijst van bol.com. Je krijgt binnen no-time een stralend wit gebit!

We zoomen in op het gebruik: met de Teeth Whitening Kit kan je zelf thuis je tanden bleken. Dit bespaart je naast tijd, ook de hoge kosten van een behandeling bij een salon. Het gebruik is snel en eenvoudig: de Teeth Whitening Kit beschikt daarnaast over vijf verschillende niveaus LED licht en een adem ventilatie.

Op zoek naar de beste whitening strips? Wat wij heel belangrijk vinden bij tandenbleeksets, is de veiligheid ervan. Wij vonden het best spannend dit gewoon thuis te doen, zonder professionele hulp. Gelukkig zit dit aspect bij de Teeth Whitening Kit goed. Je tanden, tandvlees en mondhygiëne worden door deze behandeling niet aangetast. De gel is peroxidevrij en beschikt over een Nederlands CE certificaat. Hierdoor kan je zonder zorgen je tanden bleken.

Een puntje van kritiek bij deze pure luxure – teeth whitening kit is dat je op een gegeven moment door de gel heen bent. Deze is gelukkig wel na te bestellen via de leverancier voor een relatief scherpe prijs. Helaas bleek deze uitverkocht op het moment dat wij keken en konden we een weekje niet tanden bleken. Hopelijk is dit niet vaker het geval. Wel leuk: als klant krijg je de kit thuis gestuurd met een leuke extra, namelijk 28 tandenstrips.

Al met al kunnen wij de Teeth Whitening Kit van Pure Luxure aanbevelen. De pure luxure – teeth whitening kit is eenvoudig in gebruik, heeft verschillende opties qua bleken en een sterke prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast zie je al na één behandeling het resultaat en kan je met een gerust hart bleken doordat de gel peroxide vrij is. Het enige onhandige is het bestellen van de navulverpakkingen en dat het product vaak uitverkocht is. Maar dat zou moeten betekenen dat het ook erg gewild is ;).

2

iSmile Professionele tandenbleekset

Meest populair op BOL.com: iSmile
Pluspunten
 • Meest populaire set op bol.com
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding
 • 100% veilig en natuurlijk
 • Goedkoper dan de andere merken
Minpunten
 • Resultaat laat iets langer op zich wachten dan bij de andere sets

Binnen de tandenwereld is iSmile ongetwijfeld één van de bekendste merken. Om je gebit goed, schoon en wit te onderhouden, is de beste tandenbleekset van 2024 dan ook ongetwijfeld die van iSmile. Deze revolutionaire set is – naast dat hij een stuk goedkoper is dan die van de concurrentie – ook nog eens als beste verkozen in de lijst met beste tandenbleeksets van 2024. Het is de nieuwste behandeling voor witte tanden, waardoor je niet meer naar de tandarts toe hoeft en gewoon thuis je tanden kan bleken met aanzienlijk goed resultaat.

Thuis zijn wij echte koffiedrinkers, waardoor onze tanden wat geel waren en daar wouden we wat aan doen voordat we gingen trouwen. Op zoek naar de beste whitening strips? Onze tanden zijn zichtbaar witter geworden na het gebruik van deze tandenbleekset van iSmile. Het is een gemakkelijke en professionele behandeling met de beste tandenbleek strips en heeft ons van de gele tanden afgeholpen. We zijn superblij met het resultaat en zijn blij dat we met deze tanden bleken thuis review ook jullie kunnen aanmoedigen om deze set te gaan kopen.

We hebben eerder nog geen ervaring gehad met tanden thuis bleken, dus was het wat onwennig in het begin. Echter, na een paar minuten de handleiding lezen kwamen we er al achter dat het vrij gemakkelijk is en dat je slechts 20 minuten nodig hebt om één kuur te doen. Het is een echte ervaring om thuis je tanden te bleken en ook wel weer een beetje spannend, omdat je zou denken dat het iets specialistisch is dat alleen bij de tandarts zou moeten kunnen. Echter, de tanden thuis bleken ervaring van ons heeft ons niet in de steek gelaten en wij zweren bij deze iSmile tandenbleekset!

Beste tandenbleekset consumentenbond

Als je op zoek bent naar de beste tandenbleekset consumentenbond, dan dien je op hun eigen website te kijken. Wij hebben namelijk een afzonderlijk onderzoek gedaan naar teeth whitenig kits die ook in een consumentenbond test naar voren zouden komen. In deze lijst hebben onze eigen experts zonder invloed van de beste tandenbleekset consumentenbond review.

3

Statch Tandenbleekset

Beste prijs-kwaliteit: Statch
Pluspunten
 • Binnen 10 minuten resultaat
 • Geen peroxide
 • Zeer goede prijs
Minpunten
 • Fillers zijn redelijk duur
 • Tanden kunnen wat gevoelig zijn na het bleken

Op een tweede plek in de lijst met beste tandenbleeksets 2024, maar zeker niet minder! De Statch tandenbleekkit is ontworpen om je binnen enkele stappen weer stralende witte tanden te bieden. Dure tandarts bezoekjes zijn verleden tijd met het gebruiken van de tandenbleekset van Statch! Het is bewezen dat deze set dezelfde resultaten geeft als een behandeling bij de tandarts, maar dan voor een veel voordeligere prijs natuurlijk. Je kunt de beste tandenbleek strips veilig, comfortabel en snel gebruiken, waardoor jouw tanden bleken binnen enkele momenten is gebeurd voor een zeer goede prijs!

Binnen 10 minuten heb je weer stralend witte tanden. Het was nog nooit zo makkelijk om je tanden witter te maken met de beste tandenbleekset van 2024, die van Statch! Het is een goedgekeurde set door de EU en is daarnaast ook nog eens veilig vegan-friendly. Vaak kunnen je tanden flink verkleuren als je bijvoorbeeld veel wijn drinkt, of koffie, of veel hebt gerookt. De natuurlijke ingrediënten van deze beste tandenbleekset 2024 bevatten GEEN PEROXIDE. Peroxide is een chemische reactie die uw tandglazuur door dringt en kan schadelijk zijn voor uw tanden! Op zoek naar de beste whitening strips? Als het in contact komt met tandvlees kan het een irriterende reactie veroorzaken. Doordat bij de beste tandenbleker van Statch geen peroxide gebruikt wordt, loop je dit gevaar hier niet en zul je er naderhand dus ook geen klachten aan overhouden.

Met het bijgeleverde tandenbleekbitje van deze tanden bleken thuis beste getest kun je perfect je tanden witter maken. De LED licht bleker bevat speciale led lampen voor uw tanden die het gehele gebit in 1x meenemen. Daarnaast wordt er een handige tintengids met de beste tanden bleek strips meegeleverd, zodat je precies kunt zien hoeveel tinten je tanden witter geworden zijn.

4

SuperiorSmile Tandenbleekset

Merkloos
Pluspunten
 • Waterstofperoxidevrij
 • Tot 9 tinten witter
 • Beschikt over de CE, RoHS en FDA certificaten
Minpunten
 • De refills zijn redelijk prijzig

Last but not least, de professionele tandenbleekset! Dit is een van de beste tandenbleeksets van 2024, vooral omdat hij de kwaliteit van de SmileWhite tandenbleekset nadert en nagenoeg dezelfde prijs heeft. Deze set kan zelfs tot 9 tinten je tanden witter maken, waardoor het ook interessanter wordt voor mensen die echt veel wittere tanden nodig hebben. Maak je tanden weer zo goed als nieuw en kies voor deze beste tandenbleekset van 2024.

Op die manier hou je je gebit mooi wit en ga je zelfverzekerd de wereld rond met de tanden bleken thuis beste getest! Vergeet de dure tandarts, vergeet de dure mondhygiënist. Met de professionele tandenbleekset bleek je nu veilig en comfortabel je tanden gewoon vanuit huis. Met deze complete beste tandenbleek strips heb je alle benodigdheden in huis voor een stralend wit gebit met deze beste tandenbleker.

Gebruiksaanwijzing

 1. Poets zorgvuldig je tanden
 2. Verwijder het plastic van de beste tandenbleker dat tussen de batterijen van het LED licht zit
 3. Plaats het mondstuk op het LED licht
 4. Vul het mondstuk aan beide kanten met bleekgel
 5. Plaats het mondstuk in je mond
 6. Zet het LED licht aan en laat het mondstuk voor minimaal 15 minuten zitten
5

Happy Smile Tandenbleekset

Happy Smile
Pluspunten
 • Goedkoopste in de markt
 • Veel goede recensies op bol.com
 • Tot 9 tinten witter
Minpunten
 • Stevigheid product minder dan andere in deze lijst
 • Relatief prijzig

Wil je gaan voor een goedkope tandenbleekset? Dan kies je voor Happy Smile! Deze alternatieve julibrite whitening kit kopen is er eentje die je elke dag weer meer zelfvertrouwen geeft en behoort dan ook tot de beste tandenbleeksets die er nu in de markt te vinden zijn. Kies voor de tandenbleekset van Happy Smile en kies voor de goedkopere oplossing. Je hoeft helemaal niet naar een duur salon te gaan of naar de tandarts om je tanden witter te laten maken. Dit kun je gemakkelijk thuis doen met je eigen tandenbleekset binnen 10 minuten van Happy Smile! De set is volledig goedgekeurd aan de hand van de strenge Europese wetgeving. Dit betekent dat je deze teeth whitening tandenbleekset geen peroxide bevat en daardoor ook niet schadelijk is voor jouw tanden als je klaar bent met je tanden bleken. Je zult er dus ook geen gevolgen aan over houden zodra je de set gebruikt hebt. Daarnaast is het ook compleet onschadelijk voor tandvlees en je gehele mondhygiëne. Je tanden bleken is nog nooit zo makkelijk geweest met deze beste tanden bleek strips. Geen tandarts of dure facings. Vanaf nu kun je gewoon vanuit thuis je tanden bleken. Dus hup: alternatieve julibrite whitening kit kopen!

Maar welke tandenbleekset werkt echt? We hebben deze tandenbleekset getest, en in onze tandenbleekset review komt naar voren dat je slechts 6 sessies nodig hebt om optimaal resultaat te gaan zien. De sessies met de beste tandenbleker duren gemiddeld 15 minuten per dag, waarbij je enkele gemakkelijke stappen dient te doorlopen en gewoon kunt afwachten totdat je sessie is afgerond. Binnen 6 dagen kun je tot maximaal 9 tinten je tanden witter maken! Dit alles voor nog geen 10 euro bij bol.com! Waar wacht je nog op? Kies voor deze tandenbleekset van Happy Smile en koop hem online!

6

Life Items – Teeth Whitening Kit

Life Items
Pluspunten
 • Gebruiksvriendelijk
 • Betaalbaar
 • Langdurige resultaten
Minpunten
 • Even wennen
 • Vieze smaak

Stralend Witte Tanden met de Tandenbleekset van Life Items

Een stralende glimlach is een van de meest opvallende kenmerken van een zelfverzekerd persoon. Maar soms kunnen externe factoren, zoals koffie, thee, rode wijn of roken, onze tanden verkleuren en dat stralende witte effect verminderen. Gelukkig is er de tandenbleekset van Life Items om je te helpen die natuurlijke glans weer terug te krijgen door tanden bleken thuis. In dit artikel nemen we je mee in de wereld van tandenbleken en ontdek je hoe Life Items je kan helpen om die stralende glimlach te herstellen.

Waarom Kiezen voor Life Items Tandenbleekset?

Life Items is een bekend merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige tandenbleekproducten. Maar welke tandenbleekset werkt echt? De tandenbleekset van Life Items biedt talloze voordelen:

 1. Effectieve Bleekresultaten: De formule is ontwikkeld om vlekken en verkleuringen op je tanden effectief te verwijderen, waardoor je tanden witter en helderder worden.
 2. Veilig in Gebruik: De tandenbleekset is samengesteld met veilige ingrediënten die zacht zijn voor je tandglazuur en tandvlees. Het veroorzaakt geen gevoeligheid of irritatie.
 3. Gemakkelijk in Gebruik: Life Items heeft de tandenbleekset ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Je kunt het eenvoudig thuis gebruiken zonder gedoe of tijdsverspilling.
 4. Langdurige Resultaten: Met regelmatig gebruik van de Life Items tandenbleekset kun je langdurige resultaten verwachten, waardoor je tanden er wekenlang stralend uitzien.

Hoe Gebruik Je de Life Items Tandenbleekset?

Het gebruik van de Life Items Tandenbleekset is eenvoudig voor tanden bleken thuis. Volg deze stappen voor een stralend witte glimlach:

 1. Reinig je tanden: Poets je tanden grondig voordat je de bleekset gebruikt.
 2. Breng de bleekgel aan: Breng een kleine hoeveelheid bleekgel aan op de meegeleverde mondstukken.
 3. Plaats de mondstukken: Plaats de mondstukken voorzichtig op je tanden en zorg ervoor dat ze goed passen.
 4. Activeer het LED-licht: Schakel het LED-licht in dat wordt geleverd met de set. Dit versnelt het bleekproces.
 5. Wacht en herhaal: Laat de gel gedurende de aanbevolen tijd op je tanden zitten. Herhaal dit proces regelmatig voor optimaal resultaat.

Waar te Koop?

De Life Items Tandenbleekset is verkrijgbaar op de officiële website van Life Items en bij geselecteerde retailers. Door rechtstreeks bij de bron te kopen, kun je er zeker van zijn dat je een authentiek en effectief product ontvangt.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en effectieve manier om je tanden witter te maken en tanden bleken thuis, overweeg dan de tandenbleekset van Life Items. Het biedt niet alleen snelle resultaten, maar is ook veilig en gemakkelijk te gebruiken. Krijg die stralende glimlach terug en herwin je zelfvertrouwen met Life Items!

7

Tips voor een tandenbleekset:

De Tandenbleekset Koopgids
BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general