Dirk van Duijvenbode 90% Dartpijlen Review

Pluspunten
  • Officiële Dirk van Duijvenbode pijlen
  • Goedkoper dan de officiële pijlen van Van Gerwen en Barney
  • Vergelijkbaar met de beroemde Triple B dartpijlen
Minpunten
  • Vooral geschikt voor gevorderde darters

De veelbesproken darter Dirk van Duijvenbode heeft ook zijn eigen pijlen en hier hebben we de steeds populairder wordende set van hem in de top 5 best geteste dartpijlen van 2021 staan. De Nederlandse dartheld wordt ook wel aubergenius genoemd en zo heeft hij zijn pijlen dan ook genoemd.

Het is eigenlijk de 90% tungsten variant van de Bull’s Phantom Grip, maar dan met iets meer grip. Dirk staat bekend om zijn opkomst met prachtige hardcore muziek, maar ook om zijn aubergine uitspraken en zijn reclame die hij hiervoor maakt. Deze dartpijlen zijn gemaakt in Nieuw-Zeeland en zijn van het bekende dartmerk Bulls. De Darts grip is ringed en bestaat uit Phantom, hetzelfde waar de pijlen van Raymond van Barneveld van gemaakt zijn. De kleur van de barrel is zilver met paard.

De Dirk van Duijvenbode Aubergenius Dartpijlen zijn de nieuwste darts van de darter die bekend staat om zijn energieke opkomst. De pijlen lijken eigenlijk op de Triple B dartpijlen die er vroeger waren. Het zijn must-have dartpijlen als je op zoek bent naar dartpijlen met grip.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general