Ring Video Deurbel 2 Review

Iedereen kent ze wel, de video deurbellen van Ring. Altijd die irritante reclame, maar het werkt wel! Bij de grote aanbieders als Coolblue zijn deze Ring Video Deurbellen al meet dan 10.000 keer besteld! Heel Nederland heeft tegenwoordig een Ring Video Deurbel in Ruis, wat op dit moment ook de meest populaire op de markt is. Het is een video deurbel dat op afstand met je bezoeker praat dankzij de ingebouwde camera en speaker en microfoon. Daarnaast heeft de deurbel ook gewoon nog een ouderwetse functie, namelijk de normale gong die je hoort als er wordt aangebeld. Zo zorg je ervoor dat – als je thuis bent – je toch nog de deur hoort en gewoon traditioneel de deur kunt openen.

Daarnaast dient de deurbel ook als een soort van beveiliging. Bij een bewegingsdetectie van tot 9 meter krijg je namelijk een melding via de app op je telefoon. Op die manier weet je altijd als er iemand voor de deur staat en weet je ook of je moet opendoen of via de app moet laten weten dat je niet thuis bent!

Het vervelende aan deze Ring Video Deurbel, is dat je de melodie van de bel niet kunt aanpassen. Hierdoor hoor je altijd de echte gong van de Ring merk video deurbel, maar deze is helaas niet aan te passen bij de 2 van Ring. Daarnaast is de deurbel redelijk groot, namelijk 12 bij 6 centimeter. De doorgaanse deurbellen zijn een stuk kleiner dan die je hier bij Ring hebt. Het is tenslotte wel een Video Deurbel, dus dan is het ook wel logisch dat deze iets groter is dan de andere normale traditionele deurbellen.

De deurbel wordt door middel van een WiFi verbinding in contact gebracht met je mobiele telefoon. Op die manier weet je altijd wanneer er bij jou aangebeld wordt en kun je zelf bepalen of de postbode het pakje achterom legt of dat je aangeeft aan de buurman dat je straks wel even bij hem langskomt voor een lekker koud biertje.

Als laatste minpuntje van deze Ring Video Deurbel 2, is dat je ervoor moet zorgen dat je een sterke WiFi verbinding hebt bij je voordeur. Het kan zijn dat er verschillende deuren of muren het signaal verslechteren, waardoor dit een storing kan veroorzaken als deze verbinding probeert te maken met je app. Zorg er dus voor dat je voldoende getest hebt voordat je gebruik gaat maken van deze video deurbel 2020. Ben je overtuigd, kies dan voor deze deurbel met camera en zorg dat er nooit meer een pakketje bij de buren geleverd wordt!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general