Thrustmaster T150 Ferrari stuur ps5 Review

Positive
  • Je raakt niet uitgespeeld
  • Een aanrader voor racegames
  • Gevoel alsof je in een Ferrari zit
Negatives
  • Zweethanden van de rubbergrip
  • Pedalen zijn niet van topkwaliteit
  • Lastig om met PC te verbinden

Ben je een groot fan van Ferrari? Dan kun je dit F1 Ferrari stuur kopen voor je ps5 en er elke dag van genieten. Het prachtige logo van Ferrari staat in het midden van het stuur en daarnaast is het leer afgewerkt in de herkenbare rode kleur van het stuur. Een fantastische beleving om in de huid te kruipen van Schumacher, Vettel of Leclerc tijdens het racen. Als je dit race stuur voor de PlayStation 4 wilt gaan gebruiken, dan wordt hij automatisch herkend door de ps5. Daarnaast heeft het een DualShock 4 en PS-, Options- en SHARE-knop. Hierdoor kun je hem ook gewoon als regulier stuur gebruiken tijdens het gamen en de echte ervaring van een F1 Ferrari stuur ook ervaren.

Daarnaast is de draaihoek van dit stuur zelf in te stellen. Zo kan je deze verstellen van een draaihoek van 270 graden tot en met 1080 graden. Het is een stuur dat perfect aansluit op de ps5, dat bij verschillende concurrenten van hem niet het geval is. Het is namelijk een Official Licensed PlayStation Product. Hij is letterlijk gemaakt voor de PS3 en de ps5 om een geweldige F1 stuur of race stuur ervaring te hebben bij je spel.

Ondanks dat er geen hardmount wordt bijgeleverd, is het gewoon genoeg om de bijgeleverde klem te gebruiken om je stuur aan je playseat vast te zetten. Daarnaast is het ps5 stuur ook gemakkelijk op een tafeltje of op een bureau vast te maken, zodat je het ideale race ervaring krijgt en hem ook op de juiste hoogte kunt zetten.

Geniet van de forse force feedback die er voor zorgt dat je vrijwel elk steentje op de weg begint te voelen tijdens het racen. Het wordt een stuk moeilijker om te gaan racen met dit Thrustmaster T150 Ferrari stuur.

De diameter van dit F1 stuur is daarnaast ook gewoon prima. Het is dus geen piepklein stuur, maar ook geen immens ding dat altijd in de weg staat of lastig te besturen is.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteTesten.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general